Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Eddie_Kappa Creative Commons License 2008.02.20 0 0 1090
Sziasztok!

Rövid leszek...
1996-1997-es Opel Tigra vásárlását tervezem 1-2 hónapon belül.
Fenn akadt a szemem a tényen, hogy a Tigra szállítható személyzete 4 Fő!
Egy világ dőlt össze bennem. Természetesen nem állandó cipekedésre használnám, de azért fontos lenne az 5 fő. Az a kérdésem, hogy meg lehet-e ezt bulizni valamilyen formában, hogy 5 fő-re levizsgáztatni. Vagy ez lehetetlen?
Válaszokat előre is köszönöm!
Á.
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.02.18 0 0 1089

KEDVES MINDENKI!
5.Országos Tigra Találkozó(Visegrád) képei("részlet")

1. Album: http://hu.fotoalbum.eu/tigratali/a26670

2. Album: http://hu.fotoalbum.eu/tigratali/a26686

Köszönet érte Andornak!

KÖSZÖNJÜK!

Üdv.:

Tigra Club Hungary
(Laci)

Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.02.16 0 0 1088

Következő találkozó:

Április 12.-13.(szombat-vasárnap) Eger-Egerszalok!
Szállást már intézzük, kérem a jelentkezéseket mielöbb leadni, különben könnyen lemaradhattok!(március 15.-ig, de lehetne korábban is! MÓDOSÍTÁS LEHETŐSÉGÉT FENT TARTOM, MERT LEHET, HOGY MÁR NEM KAPNÁNK, ÍGY MUSZÁLY LESZ KORÁBBAN!)

NE FELEDJÉTEK, hogy márciusig le kell adni a JÚNIUS 7.-8.-ai MISKOLC-TAPOLCAI TALÁLKOZÓ SZÁLLÁSDÍJAIT IS!

(Határidő márc.10.)

MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

Külön köszönöm Kittykének a segítséget és közreműködést!

Üdv.:

Tigra Club Hungary
(Laci)

Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.02.16 0 0 1087

Sziasztok!
Köszönöm a részvételt a megjelenteknek, ezúton is köszönteném az Új tagokat!
NAGYON SZUPER VOLT!
Kár, hogy nem tudtatok még többen jönni, biztos Ti is élveztétek volna!
Még "Rózsaszín Párducunk" is volt!
Következő találkozó Április 12.-13.(szombat-vasárnap) Eger-Egerszalok!
Szállást már intézzük, kérem a jelentkezéseket mielöbb leadni!
NE FELEDJÉTEK, hogy márciusig le kell adni a JÚNIUS 7.-8.-ai MISKOLC-TAPOLCAI TALÁLKOZÓ SZÁLLÁSDÍJJAIT IS!

Köszönetem!

Tigra Club Hungary
(Laci)

Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.02.13 0 0 1086

Ne felejtsétek!

Most szombaton..

FEBRUÁR 16.-án 5. Országos Tigra találkozó lesz!

Ott láthatjátok a műszerfalakat is! :);)

Találkozó a szokott helyen(Budapest, Pólus Center Tesco parkolója a Mc Donnald's-al szemben), a szokott időben(8h-kor találkozó, legkésöbb 9h-kor indulás! Aki többet késik 1 óránál, nincs értelme megvárni.

HA VALAKI MÉG IS ELAKAD VALAHOL, ELTÉVED, EL TUD ÉRNI A +36-20/438-6136-os telefonszámon és segítünk Neki, vagy találkozunk valahol, netán bevárjuk-megvárjuk. ).

Mindenkit szeretettel várunk !

Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.02.13 0 0 1085

Sziasztok!

Szia Peti0711,

Szia hocseskurac?!

Igen tudnék felrakni képeket, de nem teszem.

Inkább vedd fel velem a kapcsolatot és megadom a számát a szerelőnek, Ő tud mondani web-oldalt ahhol meg tudod nézni a munkáit. Most nem jut eszembe pontosan és butaságot nem szeretnék írni! Ő pedig tud segíteni az esetlegesen felmerülő kérdéseidben is és akkor nem kell tolmácsolnom! :)

Én is láttam párat és nem lett rossz! :);)
Ezért csináltattam meg én is egyedire is! :);)

Azóta pedig lett a Tigra club Hungary és egyre többet látok! :)
Elég sokan csináltattak már azóta, sokaknak tetszett! :)
Csak ajánlani tudom!
Gondos jó munka, ügyes a srác aki csinálja és nagyon segítőkész, megbízható!
...ezért dolgoztatunk Vele és ajánljuk, különben nem tennénk!
Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Előzmény: Peti0711 (1083)
Peti0711 Creative Commons License 2008.02.12 0 0 1083

Hello Laci!

Pár hete írtad, hogy van egy szerelőd, aki szépen átalakítja a műszerfal világítását. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy néz ki, tudnál felrakni pár képet?

Köszi!

Peti

Előzmény: Tigra Club Hungary (1067)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.02.07 0 0 1082

KEDVES MINDENKI!

Örömhírként tudom közölni veletek, hogy ma délben szerződést kötöttünk egy újabb céggel, így Olajat is sokkal olcsóbban tudunk szerezni Nektek! (Sokkal jobb minőségű, mint az Elf, van Sport olajuk is és sokkal olcsóbb is!)
Páran teszteltük a termékeket, NAGYON-NAGYON elégedettek voltunk vele, ezért is döntöttem úgy, hogy Velük érdemes szerződést kötni.
Akit érdekel van egy kis videó is az egyik revitalizálóról itt:
http://www.youtube.com/watch?v=muIycLgqBLY

Ha valakinek kérdése van,vagy szeretne szóljon!
Levélben, telefonon(+36-20/438-6136), vagy személyesen is szívesenválaszolok!

Ezen kívűl még rengeteg autós termékeik vannak,(tesztelésük folyamaban, van álltalunk, bár a híreik jók! Ha legalább olyan jókat tapasztalunk, mint az olajaiknél és a revitalizálóiknál, akkor mindenkinek ajánljuk és természetesen közzétesszük!)
Üdv.:
Tigra Club Hungary
(Laci)

Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.02.06 0 0 1081

Szia hoppidrii!
Azt hiszem beszéltünk IWIW-en?!
Üdv.:
Tigar Club Hungary

(Laci)

Előzmény: hoppidrii (1079)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.02.06 0 0 1080

Szia czczcz!

Nem olyan egyszerű, mint gondoltam!
Akit tudtam, hogy tudna segíteni, mert Ő is foglalkozott ezzel a "kék izzóval", már neki is tele lett a "puttonya" a sok-sok hibás és selejt darabbal, így nem rendelt többet és a készleten lévőket összetaposta dühében, mert anyni hibásat talált már közötte.

Szóval marad a led, mint biztos megoldás.

Nyugtasson a tudat, hogy így legalább látod a számokat, ,mert ha kéken világít és amennyiben még az eredeti fekete számlap van benne, akkor nem sokat látnál belőle, mert a tigrának gyárilag oldalról megvilágított a számlapja.

A táv nem akadály, postázni is tudja a srác, volt már ilyen, de mondjuk inkább fel szoktak jönni érte! Ő beszereli és mehet is!
Érdemesnek tartanám előre felvenni Vele a kapcsolatot, leegyeztetni, hogy mit is szeretnél?! Szeretnél-e egyedi számlapot, más színnel, másik számokkal, a világítsá színét, stb.. és Ő előre le tudja gyártani az elképzelésed, így amikor feljössz érte már csak be kell szerelnie, netán finomítani egy kicsit és kész is! :)

Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Előzmény: czczcz (1078)
hoppidrii Creative Commons License 2008.02.01 0 0 1079
Kedves Mindenki!

Feleségem egy 1996-os 1,4-es Tigra új tulajdonosa lett a héten. Sajnos a szervízelése rám marad. Lenne egy kérdésem. Találkoztatok már olyan hibával, illetve nem tudom, hogy hiba e, mikor melegen indítom a kocsit gázt kell addni, mint a dízel kocsiknál. Hidegen gáz nélkül indúl. Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv mindenkinek. u.i.: Tud valaki egy nem drága, megbízható szerelőt észak pesten?
czczcz Creative Commons License 2008.01.31 0 0 1078
Hello Laci!
A műszerfal szétszedését és az izzók cseréjét mindenképp autószerelőre fogom bízni!;)
Szívesen megcsináltatnám LED-ekből az általad említett szakemberrel, de sajnos kb. 250km-re lakom BP-től és nincs időm ezért felutazni... Viszont a kék izzós dolog érdekelne, ha tudnál nekem segíteni a beszerzésében mert ezeket az
én szerelőm is be tudná építeni ( valószínűleg LED-ekkel is megtudná csinálni csak nincs rá ideje/kedve/ ezért csak a cserét vállalta el ). Valószínűleg vásárolok majd + 2-3 db-ot tartaléknak. Egyenlőre megteszi, idővel biztosan LED-ekre cseréltetem majd... Gondolom a többieket is érdekelmé, hogy hány izzó van gyárilag a tigris műszerfalban és mennyibe kerül egy db az általad említett kék izzóból. Válaszod után felveszem veled a kapcsolatot és előre is köszönöm a segítséged! ;)
Ciao!

Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1077

Szia TKH7!

Noss, ennek rengeteg oka lehet!

Nekem pl. ez a 3. gyújtásvezérlőm.

Vettem még egyet,(bizti ami bizti, így van egy felesleges ELADÓ! :) ) mert többször azt mondták, hogy ez a hibás, a Computer is ezt jelezte! Persze nem ez volt, hanem egy kábel forrasztása engedett el, de ezt lentebb regéltem! :)

Sokszor azt mondták, hogy olyan, mint az ember!
"Megy és egyszer csak elesik, meghal.
Pedig eddig jól volt!"
Nem ártana egyszer alaposan átnézni az autódat szerintem!

Megnézni TEC 1-TEC 2-vel és mérőműszerekkel is símán és működés közben is!
SZERINTEM!

Viktorék szokták tudni ezek összefüggéseit, hogy milyen hiba lehet még az mellett, ha a computeres vizsgálat kiír valamit és azzal minden rendben van, vagy az értékek mikor és merre térnek el!

Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Előzmény: TKH7 (1075)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1076

Sziasztok!
Szia pfff43!
Nem hinném, hogy csatlakozási hiba miatt mérne -30'C-t!
SZERINTEM, ha csatlakozási lenne, akkor vagy mér, vagy nem.
Illetve hol mér, hol pedig nem!
Ez valami más lesz!?
Pl. gyártási hibás termék?
Vagy a fene tudja! :)
Lehet olyan, mint a fékes esetem!?
Vagy a TV-m(SAMSUNGOT TÖBBÉ NEM!), amit 3hónap után vissza kellett vinnem, mert szétment a képernyő! Vagy a monitor(SAMSUNG), ami már hazaszállításkor sem működött és amire kicserélték, az bírta három hétig!

Lehet, hogy az összes selejt hozzám került?! :)
Nem hiszem..

Próbáld meg kicseréltetni a vásárlás helyszínén, hogy össze vissza mér és hibás lehet(12hónap gari szokik rá lenni!), ha pedig autó villamosságis kell, szólj! :)

Üdv.:
Tigra Club Hungary
(Laci)

Előzmény: pfff43 (1074)
TKH7 Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1075

Kösz a tippeket...

Alternátor (errefelé igy nevezik) vagy generátor, egyre megy... Már nem aktuális, mert vettem a bontóban egy másikat, most minden OK. Csak arról akartam érdeklődni, hogy mi miatt mehetnek tönkre.

Előzmény: Tigra Club Hungary (1067)
pfff43 Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1074

Köszönöm az elérhetőséget már én is kérdezni akartam.

A kinti hőmérőm már lett cserélve és hiába!

Lehet valahol nem érintkezik mert időnként előjön,igaz valótlan értéket mutat (-30,-15) mikor milyen kedve van.

Előzmény: Tigra Club Hungary (1072)
D3s Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1073
hy
köszi a válaszodat de már megcsináltuk
aksi sarunál megsérült kb 5 cm vezeték! azt kellett ujrakötni:)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1072

Aki szeretne venni Tigra Club Hungary-s "csapat zászlót" az most megteheti, akár postán keresztűl is.
Ára:1.100,-Huf(+postaköltség).
Köszönöm!
Üdv.:
Tigra Club Hungary
(Laci)

tigra.opel@freemail.hu

(+36-20/438-6136)

Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1071

Sziasztok!
Akik szeretnének az Országos Találkozóra jönni 2008.02.16.-án(Szombat), egynapos kirándulással egybekötött találkozó, azok jelezzék felém, hogy mégis hány főre számítsunk!?
Folyamatos információk róla az IWIW-en a Tigra Club Hungary-név alatt!
Köszönöm!
Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci

Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1070

Szia Szutterman!

Ha még nem csináltál, nem ajánlom!
Egyedül nem hiszem, hogy menne, ketten szoktuk berakni, de érdemes olyannal, aki már csinált ilyet.

A régi ki van véve?
Hova valósi vagy?
Meg van a szélvédő?

Van behúzód?
A tigra.opel@freemail.hu-ra írj!

Üdv.:

Tigra Club Hungary
(Laci)

Előzmény: szutterman (1060)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1069

Szia Szabee 1.4!
Gratula az új autódhoz! :)
Használ egészséggel!

Érdekelne a fordítás, ha elkészülsz vele! :)
tigra.opel@freemail.hu
(+36-20/438-6136)

Továbbá az Unix-trade sem olyan ostoba! :)
Garanciát vállal mindenki, mint írtam alábbiakban, nem is ezzel volt a gond!
De számolj!
Veszel egy alkatrészt!
Elviszed, beszerelteted, elmész haza.

Idő közben "elromlik", kiderül, hogy rossz...

Visszakocsikázol a szerelőkhöz, Ők szétszedik (PÉNZÉRT, HA CSAK NEM A SZERELMED A SZERELŐ BÁCSI-NÉNI!), kiszedik a hibás alkatrészt.

Te buszraszálsz és elballagsz az UNIX TRADE KFT-hez(mert az autó szét van szedve és pl. fék nélkül nem mehetsz!).

Vagy..ha nem feltétlenül az autó működéséhez és biztonságos közlekedéséhez szükséges alkatrész, akkor összerakatod az autót(PÉNZÉRT, MERT EZT SEM INGYEN  CSINÁLJÁK ÁM, EBBŐL ÉLNEK!!), tankolsz és irány az UNIX TRADE KFT!

No!eddig még csak az UNIX-ig jutottál, de már is kifizetted kétszer a szétszedést és az összerakást és még sehol sem vagy a kész-től!

Tehát jön a számla, szerelési bizonylatok és mérési adatok, hogy nem csak úgy visszaviszel valamit, az valóban hibás.

Kérhetnek róla egy külön álló szakvéleményt is, mert joguk az van hozzá és orcájuk is!(Gondolhatnák, hogy nem viccből járkálsz hozzájuk!)

Aztán csere.

Te újra tankolsz, avagy buszra szálsz, vissza a szerelőkhöz, akik már várnak, hogy ismét szétszedhessék az autódat, majd beszerelhessék az új alkatrészt, majd összerakják az autódat!
Te ismét fizetsz és reméled, hogy most már jó is! :)

Esetleg ismét kiderül, hogy az alkatrész hibás!
Folytassam, vagy érted már?! :)
Erre írták a többiek is, hogy pl. fék felszabájozása 3e.-HUF!
És nincs cigánykodás, meg "köpködés", hogy ismét Te vagy ott reklamálni!
Stimm? :)
Vagy amit én is teszek, megbízok a szerelőkben, Ők kedvezményesebben hozzák az alkatrészt, ha gond van Ők intézik a garanciát és a cserét!
Hozatnak másikat, ha gond van és gariba cserélik!
Ja?! Netán buktam 500,-Huf-ot, mintha én vettem volna meg (olcsóbban,mint az Ő kedvezményük), de nyertem 10.e-et, hogy nem kocsikáztam, szedték szét 50x és rakták össze! Nincs idegeskedés, stb.., van garancia! :)

Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Előzmény: Szabee 1.4 (1059)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1068

Szia D3s!
Akkumlátor sarukat nézted már?
Nem ártana!
Leveszed őket, csiszolóvászonnal megcsiszolgatod és visszateszed!
JÓL MEGHÚZOD!
Régen(fiatal suhanc koromban), amikor "kispókom" volt, jártam így én magam is!
Hol volt, hol nem volt gyújtás!
Egyik "döccenőnél" volt, a másiknál már nem.

Teleszaladt a nacim, hogy megint mi baja lehet! :)
Hívtam is a segítséget telefonon, mire megkértek, hogy osonjak előre a csomagtartóhoz, nyissam ki és nézzem már meg, hogy nem-e lazult meg a saru!
És de! :)
Én ennyivel megúsztam!
A Tiednek is vagy ez lehet, vagy a biztosíték, vagy a biztosíték tábla, (biztosíték aljzat), vagy még ezernyi más oka! Ez olyan "látni kell" dolog!
Ha van villamosságisod nézze meg, ha nincs és szeretnéd tudunk ajánlani!
Mikor jelentkezik a probléma?
Menet közben?
Álló helyzetben is?
Hidegen?
Melegen?
Kanyarban?
Lejtőn és csak lejtőn?
Gyórsítás közben, vagy ha váltassz?

Stb..stb..

Kicsit részletezhetnéd, hogy konkretizálhassunk, mert így eléggé tág a hibalehetőség köre!

Üdv.:
Tigra Club Hungary
(Laci)

Előzmény: D3s (1058)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1067

Szia Kedves THK7!

Látom mostanában mindenki világítást szeretne cseréltetni! :)
Nézd csak mit írtam az elöbb?!
Neked is szól! :)
Ha szeretnétek szóljatok!

Van Tigrához is, de azt hiszem China-i és több gond is volt már velük, ezért sokan nem forgalmazzák.

Boltunk sem forgalmazza, mert nem éri meg állandóan a panaszokat intézni és cserélgetni a garanciális dolgokat, így inkább nem rendelt többet.
Viszont tud szerezni kérésre, de ne várjatok sokat!
Fénye gyenge, viszont az élettartama rövid! Szóval nem kell sokáig vakoskodni mellette! :)
100 X led, mint egyszer is izzó!
Megéri inkább megcsináltatni, ha aztán valami "kehe" van vele(évek óta nem volt,pedig sokaknak csináltattunk Nála!), ott a gari rá! Nem neked kell berhelni és így olyan lesz amit elképzeltél, nem amilyenre sikerült!
Tennék fel képet, de a gépemen voltak ami most szervízben van.

Nem véletlenül ajánlom! GYORS, PONTOS és PRECÍZ!

(Nem járatnám le magamat, pláne nem a saját Club-bom előtt!:) )

Továbbá..

Alternátor?
Nem vagyok profi autóvillamosságból, de az nem a váltóáramú generátor?

Mintha ilyesmit tanítottak volna annó villamosságtanon?! :)

Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Előzmény: TKH7 (1056)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1066

bugijakab!

Szia!

Van 97'-es! Keress meg, megbeszéljük!

Üdv.:
...

Előzmény: bugijakab (1055)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1065

pfff43!

..."hátlapot cserélném ki"

Akár Neked is szólhatna az előző! :) ;)

Előzmény: pfff43 (1054)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1064

Szia CZCZCZ!

Szeretnéd, hogy kéken világítson, vagy, hogy szép és kúltúrált legyen?
Mindkettőre áldozni kell, az egyikre viszont kicsit többet!
Ha szeretnéd csak az izzókat cserélni (és, ha már szedtél szét műszerfalat), akkor tudunk Neked izzókat keríteni(kéket), ha viszont nem vagy járatos a műszerfalas buliban, szerintem hagyd, vagy óvatosan!
Nem ledegradálás, de többet árthatsz, mint a sikered élménye!
Ha viszont kúltúráltat és ígényeset szeretnél, akkor tudok Neked ajánlani erre specializálódott Úriembert, aki nekem is csinálta(és már több tagunknak is azóta), Ő ledekkel dolgozik, nem izzókkal, tudja hol és mit kell kikönnyíteni benne, fényterelők kivesz-betesz-cserél, megfelelő ledek berak és számlap cserél, stb..

Nem egy horror, kb.1-tank benzined ára lehet!
DE! Garancia, szakértelen, olyan amit Te elképzeltél és működik, mint új korában(nekem jobban!).

Árakat nem mondanék, mert a mostanit nem tudom, nekem több dolgot is csinált.

Én egyedi számlapot kértem egyedi betükkel-számokkal és feliratokkal.

Nekem nem csak oldalról világít be, hanem átvilágítja a számlapot, mint a plazmás(csak ha ott hiba van, akkor kuka, itt a ledeket lehet cserélni és SZERINTEM szebb is)!
Ja? Fontosnak tartom, hogy nem papírból van a számlap, hanem műanyagból gyártja le az Úriember! Sokkal ígényesebb és szebb, tartósabb. A párától, napfénytől, izzók hőjétől nem változik el a színe, nem sárgúl meg.

Ha szeretnéd, rámcsörögsz(+36-20/438-6136), vagy az IWIW-en a Tigra Club Hungary-ra írsz és megadom az elérhetőségét!
Még kedvezményünk is van!
Üdv.:
Laci 

Előzmény: czczcz (1052)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1063

Szia Rőnó5!

Nagyon köszönöm a segítséget!
Igen, nekem is megnézték azt is, pont ezért, bár az is újonan lett cserélve!
De teljesen igazad van, Ők is csak a biztonság kedvéjért mérték meg azt is!
Köszi! :)
Laci

Előzmény: Rőnó5 (1051)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1062

Szia Nóri7!

Sajnos, hogy így van!

Ezért szokták nekünk is mondani a szerelők, hogy miért érdemes és mennyit!
Sok esetben mondták, hogy feesleges xy-ért anynit adni, hiszen ugyan az a gyártója, még a termék kinézete is! X-márkával elláétott dobozban Y-emblémás alkatrész van. Sajna sok esetben van ez így! Ja? x és Y között fergeteges árkülönbség van! :)

A "Tuning szakmában" tanúltam meg a szerelőktől, Tuningboltosunktól és a társaimtól a VPA-funkciókat az autókon, ami nagyon sok esetben működik is!

Sajnos a gyártók is alkalmazzák a termékeiknél, mostanában egyre gyakrabban.

NAGY TAPSOT KÉRÜNK CHÍNA-NAK! :(
(Kis segítség:
VPA:-Vakulj PAraszt!

Olyan dolgok, amik látványosak, rengeteg gomb, csilli-villi, szuszog-brekeg, de haszna nincsen!)

Előzmény: Nóri7 (1050)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1061

Sziasztok!

Febr.16(szombat)? Jöttök?

Bocsánat a válaszok  rövidsége miatt, de kölcvsönbe netezek, a gépem szerelőknél van fejlesztés alatt! :)

Szia pfff43!

Nem értem miért küldtek el, színte hihetetlen!
A kinti hőmérő 2-3.e,-Huf-ból megoldható, akár Te magad is cserélheted!

Ha szerelő kell szólsz!
A számomat tudod(+36-20/438-6136), IWIW-en, vagy a tigra.opel@freemail.hu-n jobban el tudtok érni, mint itt, ezt nem annyira látogatjuk.

Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Előzmény: pfff43 (1049)
szutterman Creative Commons License 2008.01.21 0 0 1060

Sziasztok!

Kérem segítsem az aki tud első szélvédőhőz olcsón keretet. Vagy írja le az a véleményét, tapasztalatát aki már cserélt a Tigráján szélvédőt!

Köszi: Zoli

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!