Murkel, a rogzitofekem nekem sokaig szar volt, amikor megvettem a vasat. Aztan egyszer egy lelkes szerelo kiszedte a fekkulcsokat hatulrol - ami ket vaslemez egymasbafoditva, rugoval. Nah azok annyira ossze voltak mar nove a kosztol, hogy alig mozogtak es ezert nem volt fasza. Lehet nalad is ez a gond?
de én nem értek ebAY hez..ha valaki utánna járna nekem természetesen megfizetném fáradozásait is))plána ha filléres....telefonszámom és emilem publikus..
Ezek után hozzáférsz a kapcsolóhoz és kicseréled. Ebay-en fillérekért lehet kapni, de bontóban sem esélytelen. Van most a Vatera/Teszvesz-en egy 2000-res bontásra, attól is megkérdezheted. Ragasztás felejtős, mert túl nagy erők vannak.
letört a tempomat kapcsolo jobb oldali része /plussz minusz egyenlő/A rögzitő csavar mellet alul fölül a tartó fül.Hogyan lehet kiszerelni ?esetleges ragasztáshoz....illetve belehet e szerezni ebből bontottat, neadj isten ujat..és kb mennyi piz?
müködni müködik, csak alákell támasztani az ujjammal, ez igy nem jóó.
Hááát, a Zaporozsec eredetiben is nagyon ronda volt szegény pedig csak néhány jelentéktelennek tűnő változtatást végeztek rajta a zseniális fiatal szovjet dizájnerek. Mégis, a karakteres és vagány NSU ősből egy azonnal elavultnak tűnő ocsmány csotrogányt varázsoltak. De ez itt a fotón? Hát valami egészen hátborzongató! Szerintem a GiccsOlimpián minimum dobogós lenne! :o)
Az ilyen "kreatív" embert régebben - nagyon helyesen - mindjárt a születése után úgy kúrták le a Taigetoszról, hogy beleremegett a környék ...
Volt a Lurdy parkolójában is egy időben azon ott voltam ha jól emlékszem nem is egyszer, de nálam az ittas vezetés nem gyere be, ezért inkább mellőzöm a kérdést.
Senki nincs aki vért adna rajtam kívül az exploreresek közül ? Lentebb írtam róla.
Azon agyaltam, hogy akkor augusztusig be kéne szerezni amolyan Bud Spencer féle bivalytülköt az elejére és jó nagy lángcsóvákat festeni az oldalára, hogy a küszöb alatt kivezetett kályhacsövek melege ne az ajtó fényezését csessze szét. Na akkor nem is menne kis családom máshová nyaralni.
V8cars-t bevallom nem ismerem. Kicsit zavar, hogy az enyém csak V6. Megint azt mondom, Ha csak 2-vel több lenne..... :)
De ha nyitnátok ott egy Exp topikot én szívesen benéznék oda is - ha az időm engedi.
Egyébként rájöttem, hogy a 2,5éves kislányom ereiben is van benzingőz, mert nem véletlenül a kedvenc rajzfilme:
Dora the Explorer
:)))) érti akinek van gyerkőce ugye? :)))
Ilyen lengyel F125 kódnevű Expit láttatok már? Egy igazi Flowmaster Monster. Nem az enyém szerencsére
Én örömmel venném ha lenne ott is Explorer topic.Szerencsére van általános láma vagyok kérdezek rész ahova írogatok mert ott márkafüggetlenek a kérdések.Egyébként szerintem sokan innen fent vannak a v8cars fórumain is.