Keresés

Részletes keresés

Espé Creative Commons License 2000.07.18 0 0 671
És a Mindcrime mennyire igényes és értékes szerinted? (Attól függetlenül, hogy szvsz a Strong valóban az.)
Előzmény: Törölt nick (662)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.18 0 0 670
Vasszűzbe! :-)
Előzmény: Libertine (669)
Libertine Creative Commons License 2000.07.18 0 0 669
nyaktilóba velem :-)))
Előzmény: Törölt nick (668)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.18 0 0 668
Megöllek! :-)))))
Előzmény: Libertine (666)
Libertine Creative Commons License 2000.07.18 0 0 667
Elb***am!
Előzmény: Libertine (666)
Libertine Creative Commons License 2000.07.18 0 0 666
665?
Előzmény: Törölt nick (664)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.18 0 0 665
665
Előzmény: Törölt nick (664)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.18 0 0 664
664
Előzmény: Törölt nick (663)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.18 0 0 663
663
Előzmény: Törölt nick (662)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.18 0 0 662
Na most két különböző dologról beszélünk. Az egyik, hogy kábé hány példány talált gazdára a Racket-ből... na most konkrét adatot nem tudok mondani (Metálpeti,aliasz KBP: légyszives...:-) de véleményem szerint biztos fogyott belőle annyi, mint a hasonló szinten lévő magyar csapatok anyagából. (Neck Sprain ugyebár... az élő példa.) Ami meg a másik: az anyag valódi értékei... amelyek gyakran nem állnak egyenes arányban az eladott példányszámmal. Hülye példát mondok: de ha nem így lenne, akkor Kozso és Lajcsi lennének az überigényes muzsika zászlóvivői... A Strong azért lehetett ott, szerintem, mert igényes és értékes amit csinál... csakúgy mint a Dying Wish, akik szerintem feleannyira ismertek, mint Muzzoék.
Előzmény: TMW (657)
withe Creative Commons License 2000.07.18 0 0 661
irjatok irjatok irjatokerjuk el a 666-ot
withe Creative Commons License 2000.07.18 0 0 660
rockandrollllll!!!!!!!!!!!
Espé Creative Commons License 2000.07.18 0 0 659
Na ja. Supertzar vagy scott: valamit mondjatok már! Nem ér így felszívódni.
Csak szerintem voltak ilyen kevesen, vagy ti is úgy láttátok?
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.18 0 0 658
X pedig bánhatod, a Borknagar tagjai már csak vizuálisan is jelentős élményt adtak: hercig 2 méteres skandináv istenek. A hangzás olyan volt amilyen, de azért nem minden hétvégén adódik Bn koncert, úgyhogy mi nagyot zúztunk.

Vovin bdd teljesen elkurvult, 4000 hozzászólásnál nem is csoda (persze, én is minek locsogok annyit), de legalább azt elmondhatom, hogy soha annyi cd-t nem vettem még, mint mióta a topikot olvasom. mindig van vkinek remek ötlete

Viveca a heavymetal.hu szerint október végén az E-klubban lesz

a koncertszervező illetékesek még most is a pecsa padlóját söprik, vagy mi ez a nagy csönd. volt itt azért néhány kérdés, talán válaszolhatna vki...

rh-

TMW Creative Commons License 2000.07.18 0 0 657
Eloszor csak egy par mondatot akartam beszurni, de aztan egyszerubb volt bevagni az egeszet.
Szoval nem eppen ugy nyilatkoznak, mint egy, a sikerei csucsan levo, elegedett, optimista zenekar, es ami azt illeti, az albumukat sem dicserik agyon, a boritorol nem is beszelve.

Valaki szamon kerte, hogy miert nem jatszottak kesobb az SR-on, en meg, tekintettel arra, hogy vegtelen tolerans es tapintatos vagyok, nem azzal valaszoltam, hogy oruljenek neki, hogy egyaltalan ott lehettek, hanem bevagtam ide ezt a cikket.

- A Racket lemez már elég régóta megjelent: milyen volt a fogadtatása?

M.: Hát, elég szar.

- Komolyan?

M.: Komolyan.

felesleges tobbet idezni.

Előzmény: Törölt nick (650)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.07.18 0 0 656
Kedves ösmerősöm mesélte, hogy Marduk alatt egy középkorú illető ült a keverőnél és mikor belekezdtek a játékba, úgy összerezzent, hogy majdnem leesett az emelvényről, aztán mikor vége lett a számnak, megjegyezte: "Vicces fiúk ezek!". Hm.
Előzmény: Legion (655)
Legion Creative Commons License 2000.07.18 0 0 655
Hát igen, a hangzás... A dob általában úgy szólt, mint az állat - különösen a lábgép - a gitárokat meg csak akkor lehetett hallani, amikor szólóztak (a true metal csapatokról beszélek).

Kiváncsi leszek Patek fényképeire. Vagy száz képet csinált, egyszerre két géppel dolgozott. Aszonta ha most se sikerülnek rituálisan megsemmisíti Zenith-jét.

Előzmény: darkhearth (654)
darkhearth Creative Commons License 2000.07.18 0 0 654
Üdv minden ismerősnek és ismeretlennek!!!
Vártam pár napot mire úgy éreztem,hogy higgadtan tudok irni a SR-ról.
Nem akarok mások álltal elcsépelt gondolatokat
újra leírni ezért csak egy igazi KÖSZÖNETET
szeretnék mondani a szervezőknek,hogy elhozták nekünk ezeket a bandákat.
Remélem jövőre is megrendezésre kerül ez e koncert-fesztivál.Egy szerény kérésem lenne csak!Próbáljatok meg egy IGAZI ,metál zenéhez
értő hangtechnikust keresni.
Ne legyen olyen érzésem a koncertek alatt,hogy
a fakezü,süket hangosítók nyilt versenyén vagyok.(Nem akarom megbántani a hallássérülteket!!!!!!!!)
Rossz volt látni,ahogy a zenekarok szívüket kiteszik a színpadra,hogy mi a ,KÖZÖNSÉG
jól szórakozhassunk és ezt egy tehetségtelen ember megakadájozza.
A fesztivál egyébként tetszett,a zenekarok maximálisat nyújtottak.Bánhatja aki nem volt ott!
Szerencsémre én minden stílust elfogadok,így meg voltam elégedve mindegyik zenekarral!!!
Mégegyszer köszönet a szervezőknek!
Külön üdv Patek és Legion haveroknak!!!
Maradjatok rendíthetetlenek és terjesztsétek az igét:Teach Children to Worship Satan!!!!
Hell Yeah!
Viveca Creative Commons License 2000.07.17 0 0 653
Kedves szervező urak! IGAZ, HOGY OKTÓBERBEN JÖN A NIGHTWISH??????
Vovin Creative Commons License 2000.07.17 0 0 652

Szia Rhad, üdv. adamskij!

Hát igen, a bdd topik. Már gyűjtöm az erőt.
Minden jót.

Vv

Előzmény: Törölt nick (647)
X Creative Commons License 2000.07.17 0 0 651
Szia Rhad; igen, ráuntam arra is:)
Valóban elhúztam Gamma Ray előtt, de sajnos nem mentem már vissza, mert barátnőmnél ragadtam... Sajnos nekilátott sütni, meg elkezdtünk beszélgetni, tv-t nézni, és háát.. lusta voltam 1 körül egyedül visszamenni... Pedig Simen-t vártam egész nap..:) Na majd legközelebb:)

adamskij: neked is üdv!

Előzmény: Törölt nick (647)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.17 0 0 650
Szia TMW... ezt az interjút én csináltam, és kívülről tudom, úgyhogy nem volt értelme beszúrnod...:-) Elég lett volna csak azokat a mondatokat kiragadnod, amelyek az igazadat bizonyítják. Nosza...
Előzmény: TMW (644)
holdkölyök Creative Commons License 2000.07.17 0 0 649
supertzar, (vagy valaki illetékes)

anyagilag mennyire érte meg a fesztivál nektek? nem forintra, hanem mittomén, mennyi emberre számítottatok? lesz-e jövőre is? bejöttek-e úgy általában az ezzel kapcsolatos számításaitok?

adamskij Creative Commons License 2000.07.17 0 0 648
X, Vovin, üdvözlet !! :))

Nagyon sajnálom a Borknagar-t, akik a true blokk szerelései
és játékidő-húzásai miatt egykor kezdtek. Jó műsort adtak, és nem szoktak
többet játszani, de elvette a kedvüket a keverősök amatőrsége és a közönség
otromba szerencsétlen viselkedése. Még szerencse, hogy láttam őket élőben,
aztán vagy Bécsben ősszel a Mayhemmel, vagy majd jövő nyáron Norvégiában
a Midsummer-festen, amire lehet hogy kijutok :)) bárcsak összejönne, mert
Magyarországon nem fognak játszani pár éven belül, az hétszentség. Bezzeg
ha Borky klubbuli lett volna, az lett volna az igazi.

Mindenesetre köszönet a szervezőknek, meg előre, tök jó volt, nekem a magyar
bandák is nagyon bejöttek, SD is, Nemesis is, Neck Sprain is, csak sajnálom,
hogy DW-en nem tudtam ott lenni, pedig... Azonban ezeket a malőröket nem kéne
elkövetni, sokat rontottak az összképen. Amúgy a szervezés király volt, a bandák
is, csak nem kellett volna a stílusokat szétdarabolni, így utólag, bár tudom, az sem
szerencsés, ha blokkok vannak. De jó volt, Borknagarért is megérte, nekem ők
voltak az igazi.

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.17 0 0 647
X hali, ezer éve nem találkoztunk már, nagyon ráuntál a black/death topikra? láttunk szombaton a kis kék kocsiddal elhúzni Gamma Ray előtt.

Vovin neked is a fél bdd-topik üdvözletét tolmácsolom

supertzar ha leszel olyan kegyes leereszkedni hozzánk, elmondod, miért voltak olyan rossz paszban Borknagarék, hogy csak ennyit játszottak. kb. is értük perkáltam le a 3200-át, szóval kicsit csalódott voltam, hogy ilyen keveset játszhattak, s én is úgy érzem, hogy a szervezés, technika és a bálám közönség miatt nem nagyon fognak többet hozzánk jönni, pedig qrva nagy kár volna, mert állat nagy zene. Az Immortal sokmindenért kárpótolt, köszönet, hogy elhoztátok őket. máskor mondjuk nem volna baj, ha egy napon lennének a hasonló stílusok, mert Mardukra is kíváncsi lettem volna, de a két nap most nem fért bele financiálisan.

Rh-

Sonka Creative Commons License 2000.07.17 0 0 646
TMW: Most miért szúrtad be ide a Strong interjút?
Előzmény: TMW (644)
SireTass Creative Commons License 2000.07.17 0 0 645
Kellemes volt a fesztivál, jó volt, hogy létrejött.
Sajnos csak pénteken tudtam menni és csak amiatt keseregnék, hogy a Christian Epidemic oly nagyon korán lekerült a színpadról. Szóval - bár lehet, hogy szentségtörésként hangzik - én csak miattuk mentem fel, kivártam a hajnali időpontot, s a kiírt 45 perces műsor helyett kaptam kb. 30-at. Nem tudom a probléma okát, de nem tűnt úgy, hogy Széles Zsoltiék akkor és ott abba akarták volna hagyni a produkciót, mégis az lett belőle. Visszatapsolásra sem jöttek vissza, szerintem ez is azt mutatja, hogy nem maguktól mentek le. Szóval tud valaki valamit arról, hogy mi történhetett?

Tass

TMW Creative Commons License 2000.07.17 0 0 644
Halál a szar zenére!
(Interjú a Strong Deformity zenekarral)

A Strong Deformity-t sem kell már bemutatni: a szombathelyi brigád immáron két lemezzel a tarsolyában harcol.
No persze, ők nem afféle fantasy metal csapat, szóval a harc itt képletes… A mostanában Nagy Levente Neck
Sprain bőgőssel koncertező brigádot a Superbuttal közös, gödöllői bulijukon faggattam ki, a turnébuszban.

(Vincze Ádám)

-Hogyhogy a Levente bőgőzik most nálatok?

Muzzo: Mert a Tibi, a bőgősünk elment nyaralni. A pofátlan dög… Ja, már megy a magnó? Szóval tudtuk előre,
hogy elmegy Görögországba a kis szemét, és elkezdünk szervezkedni. Mivelhogy régi cimborák vagyunk a Neck
Sprain-ékkel, még a nyolcvanas évek eleje óta; más szóba se jött.

- Szóval akkor nem rúgtátok ki a Tibit, ugye?

M.: Hát, még a Levit teszteljük… ez az uccsó buli, aztán majd még döntünk… Á, nem, csak vicceltem….
(Röhögés.)

- A Racket lemez már elég régóta megjelent: milyen volt a fogadtatása?

M.: Hát, elég szar.

- Komolyan?

M.: Komolyan. Ez egy olyan dolog, hogy ezt a lemezanyagot mi megírtuk ’97-’98-ban, és így mentünk a stúdióba
’98 október-novemberében, utána egy évig a fiókban henyélt az anyag, aztán kijött, óriási küszködések árán;
köszönet persze a Nephilimnek, hogy végre valaki kihozta itthon, de olyan hatalmas promóciót nem kaptunk, és
szinte nulláról kellett kezdenünk, mert annyira leálltunk az első lemez után. Elvesztettük a tábort, kicsit a hitünket,
szóval mindent, eléggé padlón voltunk, és onnan kellett följönni. Külföldön az NSM jelentette meg a lemezt, most
jött ki egyébként Európában, és Amerikában kapható: egy ottani társkiadó felvállalta a terjesztést.

- Jelentek is meg kritikák a lemezről német lapokban, ugye? Azt hallottam, hogy néhol nagyon lefikázták.

M.: Végül is két részre osztható: vannak igen kottázósak, vannak ilyen közepesek, fanyalgások, meg vannak
nagyon jók. (Ez három kategória, he-he… V.Á.) Természetesen azt nem lehet elvárni, hogy old school true metal
harcosok ezt a lemezt megdicsérjék, mert az tényleg valahol nem kóser, nem lenne egyensúlyban a dolog. Attól
függ, milyen közegbe érkezett a dolog, és milyen emberek hallgatták, vagy, egyáltalán meghallgatták-e, mert én
olyanról is hallottam, hogy vannak olyan újságok, ahol eldöntik a borító és az image alapján a zene értékét.

- Ja, az ominózus, citromsárga taxis borítót jó sokan lehúzták. Tényleg, miért pont taxi?

M: Valahogy rábukkantunk, nem?

Hair: Végül is a Devil’s Cab adta az ötletet, és úgy gondoltuk, hogy ez a kép kellőképpen
bohém ahhoz, hogy mindenki azt higyje, hogy ez egy ilyen „strandoló kislány” feelingű lemez, és hogyha mondjuk
egy rockabillyn fölnőtt ötvenes éveiben járó, most már vén tata berakja a CD-játszójába, leesik az agya.

- És szerintetek ez a borító hogy befolyásolta a lemez fogadtatását?

M.: Ez megint a közegtől függ, hogy kik hallják. Általában negatív… de voltak olyan arcok, akik csettintettek,
hogy ez igen. De ők viszont nem metálosak. Lehet, hogy kibasztunk magunkkal ezzel, sőt valószínű is, de ez most
már így van sajnos, de abszolút fölvállaljuk.

- Elég sokat változott a zenétek, és az image-otok a korai időkhöz képest, és sokan ezt trendlovaglásnak tudják be.

M.: Egy olyan ember szemében, aki három évig nem hallott rólunk, aztán fölbukkantunk, tényleg az egész egy
műanyag dolognak tűnhet, de ez egy olyan folyamatos, lépcsőzetes váltás volt, amit abszolút nem érzünk
trendlovaglásnak. Amikor Panterát játszottunk, akkor is imádtuk ezeket a Korn-szerű muzsikákat, ahova most
minket is besorolnak, de annak, hogy most olyan zenét játsszunk, ami nem belőlünk jön, szerintem nem lenne
semmi értelme. Biztos, hogy egyesek szemében ez tényleg irritáló, de hát ez van, erről nem tehetünk, és éppen
úgy, a harmadik lemez is lehet, hogy tök más lesz.

- A lemezen van egy Duran Duran feldolgozás. Miért pont a Girls On Film-et vettétek fel?

H.: Ez jutott először az eszünkbe.

M.: Igazából az van, hogy óriási fanok voltunk a Tibcsóval, az antibőgőssel, még a nyolcvanas években, és most
visszaástunk egy kicsit a nagy metálkodás után, újra felfedeztük az értékeit. Megcsináltuk, mai hangszerelés,
súlyos, lehangolt gitár, korrekt kornyikálás, ohne szóló…(Röhögés.)

- Az egész albumon nincs egy darab gitárszóló sem…

M.: Elmondom miért. Nem megy… valahogy nem tudtuk beilleszteni őket a képbe. A sok Joe Satriani megártott
kicsit… (Röhögés.) A harmadik lemezen talán lesz megint gitárszóló.

- Harmadik lemez, mikor, hol?

H.: 2000-ben.

M.: Hülye, most van 2000!

H.: 2001-ben, bocs. Akkor vesszük fel, hogy mikor fog megjelenni, az még kérdéses.

M.: Meg hogy hol fog megjelenni, az is. Egyet tudok: kibaszott jó lesz! Komolyan mondom, ha hiszed, ha nem.

- A Metal Hammer munkatárs, Kovács Peti menedzserkedése mennyiben segít benneteket? Egyáltalán neki mi a
funkciója a csapatnál?

M.: Igen, lényegében ő a menedzser, ő szervezi a koncertjeinket, intézi az internetes dolgokat, interjúkat szervez…
Végül is nem a klasszikus, nyugati értelemben vett menedzser, aki pénzzel meg is finanszírozza a dolgokat, mert
soha nincs egy vasa se… (Röhögés.)

- És az mennyiben jelent pozitívumot, hogy a Hammernél dolgozik?

M.: Tudod, ha lapozgatod az újságot, úgyis látod, hogy nem velünk van tele. Olyan tisztességtelen előnyről tehát
nem beszélhetünk, amilyenre sokak gondolnak. Nincs is ajnározás, ugyanis nem szeretik ezt a zenét. Aki erre vevő
a Hammernél, az egyedül a Peti, de ő meg úgyis megvenné, még ha nem a mi szervezőnk lenne, mert van annyira
nyitott, amennyire más nem. Végül is nem azért van velünk, mert a Hammer munkatársa. Egy barát végül is
nevezhetjük így.

- Zárszónak mit mondanátok?

M.: Halál a hamis metálra…?

Balázs: Halál a szar zenére, mondjuk inkább így.

M.: Ez az. Akinek inge… Csak annyit szeretnék az egészhez hozzáfűzni, hogy aki eljön a bulikra, és azután is azt
mondja, hogy divatlovaglás, nem őszinte, vagy pózolós, és meggyőződik, hogy ez van, akkor higyje azt. Aki ezzel
szembesül koncerten, az kicsit máshogy látja a világot, mint mi. Ezek után nem hiszem, hogy bármikor is megértjük
egymást az ilyen arcokkal.

Előzmény: Törölt nick (619)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.07.17 0 0 643
Vince!

A Leadfoot király volt, és amit a dobosuk művelt, az ISTEN volt! Csoda, hogy egyben maradt a szerkó a program végére.
Nálam a Vanden Plas volt a mennyország kapuja, a Pink Cream 69 pedig maga a mennyország! David Readman torka aranyból van, a ZENEKAR pedig hihetetlen hangulatot varázsolt. Voltam már pár koncerten, de ez a Megadeth-tel vetekszik, és az se volt semmi. Ráadásul a világ legkényelmesebb első sorát lehetett produkálni, ami még csodásabbá varázsolta az estét.

Hail to the Melody!

Előzmény: Törölt nick (637)
cornelius Creative Commons License 2000.07.17 0 0 642
Csak pénteken voltam, príma volt, de az Immortal miatt vérzik a szívem AAAARRGGHHH...
készítettem egy kis számvetést:

legjobb dobszerkó: Leadfoot,
legjobb szám: Marduk - Funeral bitch
második legjobb szám: Leadfoot - Unkind
legjobb külső (zenekar): Marduk,
legjobb külső (büfés csaj): a játékgépek mellett a magasabb szőke,

köszönet a szervezőknek az áldozatos munkájukért, lehetne egy Autumn Rocks úgy október körül...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!