Keresés

Részletes keresés

Becőke Creative Commons License 2000.01.12 0 0 37
Hello LoviGabi!

Nagyon erdekelnenek azok a regisegek, be is jutottam az aron szerverre, csak sajnos sehogysem talalom az anyagot. Lehet hogy mar le lett torolve? Ha nem, akkor kerlek ird meg a pontos eleresi utvonalat.

Koszi,
Becoke

Előzmény: LoviGabi (35)
ikokai Creative Commons License 2000.01.12 0 0 36
Sziasztok!

Ha valakit erdekel, itt egy hely ahonnan lel lehet tolteni a koncert
real video valtozatat (csekely 52.7 MB az ISDN verzio a 28.8-as verzio "csak" 23.5 MB).
Kicsit ugyan lassu a letoltes de ki lehet birni.
Szoval a cim:

http://www.apollon-project.de/12dots/

udv nektek :)

LoviGabi Creative Commons License 2000.01.11 0 0 35
Sziasztok.
/ezeket már a másik topicban is leírtam.../

Az új albumot én is repesve várom, mert már rég volt az Oxygene7-13 meg a hozzá kapcsolódó turné is (ami a -szép emlékeket hordozó, de mára elveszett- BS-be is ideért anno '97 júliusában. Nekem onnan van egy autogramom is a Mestertől :)

Viszont, akit esetleg _ősrégi_ Jarre albumok érdeklik: most az ftp://aron.oszk.hu-n találhat három darabot is:
1969 - La Cage Erosmachine
1972 - Deserted Palace
1973 - Les Granges Brulées
a minősége nem rossz, de hallás után monónak tűnik :/ De legalább van ez is... (eddig nem is hallottam róluk)

Remélem az európai turné nem fals... el tudnám képzelni a Népstadionba, mint ahogy '93-ban is :))

LoviGabi
p.s.: egyéb ritkaságok érdekelnének... pl. a magyaországi helyszínekről koncertvideók...

Becőke Creative Commons License 2000.01.07 0 0 34
Lezoli!

JMJ hivatalos honlapjan (www.jeanmicheljarre.com) van egy Forum nevezetu dolog (hasonlo ehhez amire mindannyian irunk). Ha meg nem lattad, ajanlom hogy nezd meg, mert tenyleg sok informacio elhangzott mar eddig. Tobbek kozott a hivatalosan megbizott emberke (azt hiszem Daniel Stevens-nek hivjak) is figyeli a forumot es valaszol a kerdesekre.
Ugyanott lehet feliratkozni valami levelezesi listara is, de azt nem tudom hogy milyen.

Becoke.

Előzmény: lezoli (33)
lezoli Creative Commons License 2000.01.07 0 0 33
Nem tudtok veletlenul egy Jarre levlistat, ahol kompetensek a tagok a legfrissegg esemenyek/tortenesek tekinteteben? Szivesen feliratkoznek.
Lezoli
Becőke Creative Commons License 2000.01.06 0 0 32
Éredekes látvány lehet a piramisos koncert piramisok nélkül ;-))
Mindenesetre én is örülnék egy ilyen koncertnek, már olyan régen volt a legutóbbi buli Pesten.....

Becőke
ui: minél többször hallgatom meg a Supermarketst annál jobban tetszik (főleg az első számra gondolok)

Előzmény: gebi (31)
gebi Creative Commons License 2000.01.06 0 0 31
Becoke, kosz a boltos zenet :) Az europai turnerol csak annyit olvastam amennyi azon a belga honlapon van amit lezoli ajanlott egy masik forumban, ott meg csak Franciaorszagon kivul Olaszorszag es Anglia volt megnevezve. Angliaba egy fesztivalra menne, mashol pedig stadion-koncertet adna, a piramisoknal adott koncert mintajara.

G.

division by zero Creative Commons License 2000.01.06 0 0 30
ezer köszönet!
Előzmény: Becőke (27)
lezoli Creative Commons License 2000.01.05 0 0 29
Nem tudom, hogy erinti-e kishazankat, de en akkor is elmegyek valami kozelebbi helyre koncertezni, (ha lesz turne) ha nalunk esetleg nem lesz koncert. Mindenesetre remenykedem....
Lezoli
Becőke Creative Commons License 2000.01.05 0 0 28
Ez Magyarorszagot is erintene? ;-)
Előzmény: lezoli (26)
Becőke Creative Commons License 2000.01.05 0 0 27
Sziasztok!

Felraktam a Music for Supermarkets lemezt a kovetkezo (ideiglenes) honlapra:
http://www.inf.u-szeged.hu/~beszedes/_jmj.html

Udv:
Becoke

lezoli Creative Commons License 2000.01.05 0 0 26
Azt hallottatok, hogy Jarre tervez europai koncertkorutat az iden? (Meg nem megerositett hir, de tobb honlapon olvastam).
Lezoli
gebi Creative Commons License 2000.01.05 0 0 25
Persze, hogy erdekel masokat is. Legyszives rakd fel ha lehet. Koszonom. G
Előzmény: Becőke (23)
lezoli Creative Commons License 2000.01.05 0 0 24
Becoke!

A lemez osszesen egy peldanyban keszult, amit egy aukcion ertekesitettek. Ha jol tudom ez a lemez szerepel a Guinnes rekordok konyveben a legdragabban eladott lemezkent. Egy arab sejk vette meg. A radioban is csak egyszer jatszottak (ha jol tudom a luxemburgi radioban). Szerintem az a verzio is ennek a radiofelvetelnek a masolata. A lemez egyebkent elegge nehezen emesztheto (legalabbis nekem, de azert nem rossz, plane parszor meghallgatva).
Par track kesobb megjelent a Zoolook es a Renedez-Vous albumokon.
Lezoli

Előzmény: Becőke (23)
Becőke Creative Commons License 2000.01.05 0 0 23
Lezoli

kosz, megjottek a levelek (a mail-server kicsit kiakadt a 45M lattan).
MIndegyik rendben van, sot meg szolnak is az mpeg-ek ;-)
A boritok kulonosen tetszenek,
az az erdekes, hogy a borito alapjan ez egy "digital remaster" CD, letezik hogy megjelent valahogy CD kiadasban a lemez? Mert eddig ugy tudtam hogy csak az elso szeria Vinyl volt kaphato...

Becoke.
(ha masokat is erdekel a Music for Supermarkets, felrakhatom ideiglenesen a webre a fileokat)

Előzmény: lezoli (19)
disp_ Creative Commons License 2000.01.05 0 0 22
Hi!

"Végig" néztem a stream-elt adást de 2 X igy is kidobott a szerver.
Mitmondjak ... még igy is jobb volt mint a magyar tüzijáték...

division by zero Creative Commons License 2000.01.04 0 0 21
Becőke! mega thanx!
Előzmény: Becőke (11)
division by zero Creative Commons License 2000.01.04 0 0 20
engem is érdekelne a dolog, javasolnám, hogy valahol pl a tar-on hozzunk létre egy felhasználót, és azt lehetne ftp-zésre használni (idővel kitörlik, amikor észreveszik, de addigra már mindenki leszedte magának a cuccot...)
lezoli Creative Commons License 2000.01.04 0 0 19
Becoke!

9 mail ment egyenkent 2,5 es 6 mega kozottiek. Remelem nem jonnek vissza.
Lezoli

Előzmény: Becőke (18)
Becőke Creative Commons License 2000.01.04 0 0 18
Lezoli!
Az alabbi cimen a lemez promocios anyaga hallgathato real-audioban (ez 6 szam).
http://www.crosswinds.net/~metamorphoses/
Mondhatom hogy en is el vagyok ajulva hogy az uj vokalis hangzasok mennyire masok az eddigi stilushoz kepest, es megis annyira eredetiek. Jarre ujbol remekelt. Egyszoval: nagyon tetszik.
Becoke.
(mellesleg meg nem jott meg az anyag amit kuldtel, biztos jo nagy)
Előzmény: lezoli (17)
lezoli Creative Commons License 2000.01.04 0 0 17
Becoke!

Letoltottem a cuccokat. Koszi a lehetoseget, nagyon allatok a szamok - mar nagyon varom a 25-et, amikor megjelenik a lemez. Eszmeletlen, hogy sok muvesszel ellentetben Jarre mindig meg tud ujulni. A koncert nyitoszama biztos, hogy rajta lesz a lemezen. A szam cime Bells.
Tobbet megtudhatsz az albumrol: http://www.revolution-uk.com/news/metamorphoses.html oldalon.

Udv.
Lezoli

lezoli Creative Commons License 2000.01.04 0 0 16
Becoke!

Mail ment....

Udv.
Lezoli

Előzmény: Becőke (15)
Becőke Creative Commons License 2000.01.04 0 0 15
A videónak kb. az elso 45 percét néztem meg (kicsit kellemetlen, hogy nem lehet letölteni a teljes anyagot, hanem real stream-ben kell nézni), és nekem tetszett (már amennyit lehet belőle látni ilyen minőségben). Főleg az első (nyitó) szám volt szerintem nagyon jó! Remélem a Metamorphoses-on rajta lesz... Egyébként nem tudom milyen hosszú volt maga a koncert, a felvétel csak 2 3/4 órás?
Talán kiadják majd videón vagy dvdn az anyagot?!
Becőke.
Becőke Creative Commons License 2000.01.04 0 0 14
Helló lezoli!
A számok nagyon jól jönnének, már egy ideje vadászom ezt az albumot, és úgy tűnik eléggé ritka, mert ha jól tudom a lemezeknek csak az első szériáját lehetne megkapni, hiszen a mester szalag megsemmisült, és így nem is gyárthatnak újabb kiadásokat. :(((
Én folyamatosan a hálón vagyok, úgyhogy ha neked nem gond, elküldheted e-mailben is a címemre. De fel is rakhatod valahova a webre ideiglenesen amíg letöltöm.
Előre is köszi,
Becőke.
Előzmény: lezoli (12)
lezoli Creative Commons License 2000.01.04 0 0 13
Becoke!

En lattam a magyar TV-n kb 5 percet, meg realvideoba is bele-bele nezegettem.
Elso hallgatasra kicsit furcsa hangulata volt a koncertnek. Szivesen megneznem normalisan nem egy 2x3 cm-es kepernyon. Neked hogy tetszett?

Lezoli

Előzmény: Becőke (-)
lezoli Creative Commons License 2000.01.04 0 0 12
Becoke!

Nekem megvan a Musique pour supermarche zipelt formatumban. A file-ok 1 es 5 mega kozottiek. Nem tudom, hogy atkuldhetoke-e a neten a nagysag miatt. Egyebkent sok szamot szinte teljesen kiadott a Zoolookon. Talan 2 vagy 3 amit meg nem hallottam.

Lezoli

Előzmény: Becőke (11)
Becőke Creative Commons License 2000.01.04 0 0 11
Nagyon sajnálom, de úgy tűnik hogy a brazil srác megelégelte a sok download-ot, és mindegyik file-ra access denied! :((((( Majd még próbálkozom...
Amit legjobban szerettem volna, az a Music for Supermarkets, és a GoZilla download valamikor tegnap délután egyszercsak félbeszakadt 80-90 %-nál!!!!! És a sérült zip-ek használhatatlanok.
Azért egy pár file lejött, nevezetesen:
Metamorphoses mind a három,
Music for Supermarkets "intro a" és "intro b"
Palawan.mp3 (egyébként mi ez?)
Felraktam a file-okat az alábbi címre (ez a link csak ideiglenes, úgyhogy igyekezzetek):
http://www.inf.u-szeged.hu/~beszedes/_jmj.html

Becőke.

lezoli Creative Commons License 2000.01.04 0 0 10
Becoke!

Engem is erdekelnenek a cuccok, ha megvannak......
Lezoli

Előzmény: gebi (9)
gebi Creative Commons License 2000.01.04 0 0 9
Uhh, az a brazil cim mar nem mukodik :( Megvannak valahol az onnan letoltott anyagok Becőke?
Becőke Creative Commons License 2000.01.03 0 0 8
Az alábbi cím az esemény honlapja!
http://www.egypt2000.com/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!