Egy újabb sporttémájú Egressy darab? Sóska után remélhetőleg nem adja lejjebb a színvonalat, csak ezúttal csajokkal :))
Kiss Eszter egyébként is kedvenc.
Én tegnap Motel premiert láttam. Háááát....
Van bátorsága a Zsámbékinak.
Tegnap láttuk a Merlinben a 4X100 című Egressy Zoltán darabot a Budapesti Őszi Fesztivál keretei között.
Melegen ajánlom, nagyon jók a színészek, halálra röhögtük magunkat. :))
(Szereplők: Sinkó László, Pogány Judit, Pelsőczy Réka, Kiss Eszter, Kató Emőke, Bozó Andrea)
pesti. egyértelműen. Csatlakozom! Eleinte még kíváncsi voltam a másik verzióra is, de elolvastam és (természetesen) nem ugyanúgy, ugyanazzal a szöveggel játszák, mint ahogy én már megszoktam. A Madhouse angol nyelvű változata sem ér fel vele. Irány a Pesti! Pl. nov. 14-én. Én ott leszek. :)
Ajánlottátok a Kövekkel a zsebben-t. Melyik szinházban nézem meg, két helyen is játsszák...
(Tudom, mindkettőt, de ha választanom kell, melyik legyen? :)))
Ide is beírom:
jövő hétfőn (okt. 20) 21.05-kor az m2-n a tévé új színházi magazinja, a Premier ezúttal a Picassok kalandjainak próbáit mutatja be :-)))
Én is láttam, nagyon tetszett, izgalmas ötletek vannak benne, főleg az első részben.
Az egész szinház folyamatosan nevetett. :))
Még egyszer meg fogom nézni...
Köszi!
A főpróbáról a következő jelentést kaptam: k.... jó! :)
Ma meglátom. :) Minden bizonnyal tetszeni fog, nincs kritikusi vénám (ahogy Philipnek sincs az Emberbarátban - de azért nekem nem tetszik minden, mint neki).
akkor az egyikőjük be is számol.
a 2. felvonás elég kurta-furcsa volt. túlhúzták. hiányérzetem van. az elsővel nincs gond, a szünet az jó poén. és az is, hogy nem magyarul. illetve nemcsak.. kolovratnik, akit én se nem szeretek, se nem tartok túl tehetségesnek, igencsak rendben volt. fesztbaum béla villanyszerelőként teljesen természetes (pedig a saját hangot a legnehezebb megtalálni!). igó éva, akit nem különösebben szeretek (lehet kövezni, Süni), szintén nagyon rendben volt. a videoinstalláció igen ötletes, főleg az elején a fánál, gyuriska pocija szépen nő... nem bántam meg, meg fogom még nézni mondjuk olyan 1-2 hónap múlva. ja és tessék szíves lenni kútvölgyinek szerepet adni. SZEREPET. amit elfelelejtettem beírni a színházponthu-s topikba, azt kopizza már át valaki.
A főpróbáról még nincs információm (lehet, hogy nem akarják lelőni a poénokat? - a filmre épphogycsak emlékszem, újdonság lesz minden), az esti előadásra több ismerősöm is megy, egyikük be is számolhat itt az eseményről. :)
bocs el voltam csúszva 1 nappal.
de egyébként próba volt, ahova állítólag "bennfentesek" beülhettek.
írj majd, hogy milyen volt nagyon kíváncsi vagyok...
Nincs összehasonlítási alapom. CD-n megvan már a Colin Firth-féle angol nyelvű változat is, de megtekintése előtt megnézném inkább magyarul, hogy jobban értsem.