Követem a kérdésedet. Igaz én egy 2000m2-nyi területre keresek önjárós fűnyírót, azt sem bánnám ha csak oldalt kidobós lenne. Nem akarom nagy költségekbe verni magamat, ezért nem traktort keresek.
egy önjáró fűnyírót tervezek venni, azért kell önjáró hogy az asszony is tudjon füvet nyírni ne nekem kelljen, beszereztem egy olyan sérülést ami miatt elég nekezen járok
nem nagy a terület, van egy 20x40m ami inkább gazos mint füves, van egy 40x 12m fű, egy 20x20m meg egy 30x6m
tud valaki olyat ajánlani ami jó árban van de nem gagyi? inkább legyen kicsit drágább mint hogy szétessen 3 év alatt
legalább 50centi vágás szélesség jó lenne hogy nem kelljen annyit pörögni vele
Sziasztok. Honda F400körmöskerékkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mennyire hatásos, vagy hogy fogalmazzak, kevésbé kotor-e el mint a többi mintázat?
Az amerikai gyártású husqvarna gyepszellőztetőben az összes csavar ilyen... Imádom :) Találtam egy szakit, aki le tud gyártani ilyen csavarokat nekem, ha kell.
Makita ELM3720-as fűnyíróban elnyíródott, eltört a kést rögzítő csavar (cikkszám YA00000827, M8x25). Két csavarboltban nem tudtak segíteni, mert a menete más, mint egy hagyományos csavaré (egyet bele is próbáltam, első-második menet után nem megy tovább).
Most rendeltem Makita szervízpartnertől, elvileg meglesz, csak kíváncsi vagyok, más járt-e már ígym esetleg kapható-e ez a csavar máshol, mi lehet a menet neve (vagy teljesen Makita specifikus?).
Sziasztok. Bár nem kerti gép, de azért bátorkodom megkérdezni.
Olajáteresztő vagy lehúzó gyűrű felhelyezéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Kompresszorról van szó. Az új gyűrűk egyik sarka nem derékszögű. Ez felfele vagy lefele kell, hogy nézzen a dugattyún? Szinte alig látható ez a "törés" de ott nem derékszögű. Próbálom mutatni a topa rajzommal. Szerintem a derékszögű menne alulra, hogy így be tudja tölteni a szerepét, de azért megkérdezem.
Nincs TOP vagy bármilyen jelőlés a gyűrűkön. köszönöm.
sziasztok, 'örököltem' egy Cifarelli M88A permetezőt, keresek használati utasítást és robbantott ábrát hozzá - egyelőre azt se tudom milyen keverék illik bele.