Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Szerintem a jobb felső, mert a bon-bonos tálból valaki dézsmált..egy hiányzik..:-) Ez a fekete terítő fehér pöttyökkel elég durva. Vajon esküvői dekoráció volt vagy halotti tor?
U.i.: Igazad van, tényleg elég ennyi reklám: www.mirkofoto.com
Én nem vagyok csaj, de ha megengeded a hozzászólást, ez elég gáz. Ehhez a cipőhöz nem megy az élre vasalt nadrág és ha esküvőre lesz a "felszerelés" akkor a cipőt cseréld ebből a kombóból szerintem, de ez csak az én véleményem...
Teljeskörű esküvői dekoráció, a székszoknya, virág-, lufi-, terem-, asztal-, templom dekoráció. Árainkról, munkánk egy részéről tájékozódhat internetes oldalunkon. Szükség esetén kérjen egyedi árajánlatot.
Alkalmi és menyasszonyi ruha tervezésével és készítésével foglalkozom. Várom azok jelentkezését, aki egyedi, alkatához és stílusához illő ruhát szeretne. Férfi vendégeim öltözetét is összhangba hozom a menyasszonnyéval. Egyedi kiegészítőket is készítek. (Fátyol, boleró, szütyő, mellény, nyakkendő...)
A mi esküvőnk sajnos nem lesz megtartva, úgy hozta a sors.
Emiatt a Petneházy Club Hotelben megüresedett augusztus 20-a, ami egy szombati nap. A foglalót befizettük, de ha egy pár szeretne ott és aznap esküdni, akkor még visszakaphatnánk. A helyszín gyönyörű, természet öleli körül, mégis Budapesten van és valószínűleg ez egy utolsó lehetőség még 2011 nyarán ilyen szép helyen házasodni.
Amennyiben érdekelne ez a lehetőség, kérem keressetek a 06205207658 számon, vagy írjatok üzenetet privátban!
ha szép menyasszonyi ruhákat és jó képeket szeretnétek látni egy nagyon jó fotóstól, gyeretek Makány Márta Facebook oldalára!
Ha már ott vagytok kérlek segítsetek nekem a nyereményjátékban!! Először az oldalt kell like-olni, utána a képemet. Még nagyon-nagyon sok like-ot kell gyűjtenem, kérelk segítsetek, nagyon szeretném megnyerni a ruhát!!!!:)
Eladó a képen látható Új menyasszonyi ruha. Az ára: 42.000.-Ft, mely abroncs nélkül értendő. A ruha uszályos, további képeket e-mailen tudok küldeni. A ruha egyszer sem volt használva, vadonat új! Méret: 38, mely, ha kell kisebb méretre alakítható A ruha próbálható. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 0620-463-2704 E-mail cím: info@eskuvofutar.hu
Egyébként olyan lassan vette be az írást a fórummotor, hogy közben többször is rányomtam, mert azt hittem, nem történt semmi...Meg volt időm még szerkesztgetni is. :)