Keresés

Részletes keresés

Tom.King Creative Commons License 1999.03.01 0 0 126
Hello!

Sanyának:
Az AD&D-ben a támadás úgy történik, hogy d20(dobás 20oldalu "kockával"
ebből kivonódik a karakter THACO-ja és az igy kapott számot viszonyítja az ellenfél AC-jéhet.
THACO=To Hit AC 0 vagyis a nullás AC megütésének értéke (kb. igy tudnám legorditani.)
TomKing

Előzmény: sanya (124)
zttk Creative Commons License 1999.03.01 0 0 125
HI!

Valaki írta, hogy lehet letölteni BG térképeket de a cím amit adott nem passzol. Vagyis jó de ott nincsenek térképek. És az ott lévő linkek egyikén se. Vagyis írja, hogy van térkép az oldalán de az a része még "under constraction"-öz tehát ha valaki tud tényleg olyan címet ahol vannak használható térképek tegye közzé!

sanya Creative Commons License 1999.03.01 0 0 124
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: mit rövidít, vagy mit jelent a THACO?
Ha valaki tudja, legyen szíves írja meg.
Előre is thanx.
Sanya
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 123
sőt, ha már ennyire rutinos vagy, nem tudod véletlenül hogy a backstab képesség hogyan érvényesül a tolvajoknál???
vagy egyszerűen csak annyi, hogy stealth módból kezdek támadást?
Előzmény: Selindek (121)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 122
köszi!
Selindek te mán nagyon rutinróka vagy :)
Előzmény: Selindek (121)
Selindek Creative Commons License 1999.03.01 0 0 121
A toltetes ekszereket/ruhakat ugy lehet hasznalni, hogy viseled oket, aztan kimesz a fokepernyore es ott a megfelelo fickonal a hatizsak ikon sarga lesz. Ha erre klikkelsz, akkor megjelennek az altala viselt toltetes varazstargyak, ott lehet elsutni egy toltetet beloluk.
A toltetes nyaklanc/gyuru/stb... ezert kulonosen jo, mert nem foglal helyet a 3 lehetseges potion/wand slot-bol !!!
Előzmény: Kwisatz Haderach (120)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 120
ja és még egy, (már túl sokat írok)
nem tudja valaki, hogy a nashkeli karneválon megvett mágikus nyaklánc hogyan működik (vettem a varázslómnak egy neclace of missiles vagy valami ilyesmit), vagy ez csak szívatás???
BG-ben van egy bolt ahol elátkozott varázslatokat lehet venni, naggyon humoros :)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 119
Ja, meg a "legcoolabb" wand of monster summoning! a Fireband labirintusba csak így tudtam lenyomni azt a varázslót, illetve nem is én nyomtam le, hanem az a 6-7 war dog, aki megjelent :))
bár arra nem emlékszem hogy hol szereztem :(
Előzmény: korx (117)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 118
az ankheget már írtam...én is megszívtam, nekem legalábbis csak egyszer csinálta meg (és csak egy shell volt nálam akkor, Nashkel után), én is cipeltem vissza azokat a dögnehéz shelleket, de meg sem vette, meg nem is csinált belőle semmit
egyébként 10 napig készül
ilyen paralize wandom nekem nincs
a következők vannak, voltak
2 magic missile wand (egy kimerült), 2 frost wand, 1 lighting (kimerült, CSAK 6 lövésre volt elég), 2 wand of fear (egy kimerült, ez is valami 6 lövésre volt jó), 2 wand of fire, meg vettem egyet most BG-ben a druidámnak is (wand of holy akármi)
egyébként BG mindenféléket lehet venni

Tudja valaki, hogy honnan lehet látni hány lövésre elég egy wand?? kicsit ciki, mikor harc közben egyszercsak eltűnik oszt se kép se hang
a legjobban onnan látom hogy kevesebb pénzt akarnak érte adni, de ehhez mindig be kell rakni az inventoryba...

Előzmény: korx (117)
korx Creative Commons License 1999.03.01 0 0 117
Lehet, hogy lighting és a paralyze máshonnan van. Jelenleg 4 wandom van (frost, paralyze, lighting, fire)

Nekem a 10. ankheg után jött a csaj, de azóta lenyomytam vagy 6-ot 8-at.
Apropó, miután a büdös kovács elkészíti az ankheg páncélt megveszi még a shelleket? (Mert még készítí, és kicsit ciki 8 ankheget huzkodni a csapatnak)
Meg kb mennyi idö alatt készül el ? ( mert eddig vagy 5 napot vártam de még mindíg azt mondja egy-két nap.)

Előzmény: Kwisatz Haderach (116)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 116
jó kérdés, én tuti többet nyírtam ki (4-vel jöttek és egy két helyet többször is begenerált+lennt a boly)
nem történt semmi különös, kaptam a csajszitól 75 aranyat (bár ő úgy nyilatkozott, hogy nem léptem túl a limitet)
Előzmény: korx (114)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 115
jéé, én egy wand of lightining-et találtam :)
Előzmény: korx (113)
korx Creative Commons License 1999.03.01 0 0 114
Kérdés: Van-e annak következménye, hogy 10-nél több ankheg-et gyaláztam le?
korx Creative Commons License 1999.03.01 0 0 113
Ha valaki esetleg nem tudná:
Bergostban északon van egy nagy ház benne egy nemes csávó meg 2 ör (Az ajtót meg kell lockpickelni). Lehet velük pofázni de nem az a lényeg. Az emeleten a középsö szobában van egy wand of paralyzation.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 112
csatlakozom korxhoz
én is jól megszíttam a VW-vel, végül megvettem a CD galaxisba, ha a VW-re várnék, még most sem játszhatnék vele, túl olcsók ezek a reklám fogások
igazából azon akadtam ki, hogy az akció előtt bementem a boltba és az eladó mondta hogy másnaptól olcsóbb
na mondom akkor majd másnap megveszem...hát egy nagy sz@rt!
összesen volt vagy 2 darab a boltban és utánna is ilyen horribilis szállítmányokat kaptak (illete egy hétig semmit sem kaptak, ezért vettem meg máshol)
szóval röhejes
ez most lehet hogy offtopic volt?
Előzmény: zttk (106)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 111

nem tudom hol lehet a fire ball meg lighting-ot szerezni, de nekem már kettő volt mindegyikből, meg is tanultam őket :)
szóval nem lehet túl nehéz beszerezni, mert én elég lámer játékos vagyok
de ha eljucc BG-be ott van egy bolt ahol minden varázslatot lehet venni, 20 repu mellett e fenti kettő 810 aranyba kerül
Előzmény: Hellhammer (105)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 110
na csak egy jó tanács
ha mentek a második bányához, amit el kell árasztani, mindenképpen gondoskodjatok arról (persze csak ha rendesen körül akartok nézni), hogy mielőtt lementek a maximális üres helyetek legyen
nagyon sok cumót lehet felszedni, és én speciel sík ideg voltam miatta, hogy ott kellett hagyni őket :( (ez egyébként egy kicsit kezd is zavarni, hogy 1 darab gyűrű miért foglal el egy egész helyet)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 109
köszi, bár mostanában wyvernekkel ver a játék szelleme :)
Előzmény: Hellhammer (97)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.01 0 0 108
köszis, akkor visszamegyek és segítek neki, már úgyis elloptam tőle , amit el lehetett :)
Előzmény: Draxx (95)
korx Creative Commons License 1999.03.01 0 0 107
Tényleg nem mindegy..., ha 11-ért a CDG-ból lesz játékod, a VW-ből 9ért sose lesz csak igéret :-))). Én vagy 2 hónapja vettem, a VW-ben akkor is csak igérgették, megbízhatatlan banda...

Ausztriával jó lesz vigyázni... Van ám német verzíó is... Nehogy nagy Überraschung legyen belőle.:-))

Hálón max 6-an játszhatnak. A továbbiak attól függnek mit értesz háló alatt. LAN-on semmi probléma nem lehet. Net-es tapasztalatokról meg olvashatsz ebben a topicban, alább.

Az utopausén meg, _neked_ az optimális, amit _te_ optimálisnak tartasz. Én a magam részéről hozzá se nyúltam.

Előzmény: zttk (106)
zttk Creative Commons License 1999.02.28 0 0 106
HI!

Kösz az infót!
Majd kiprószáljuk a suliban is.
Mllesleg én is tudom, hogy a CD Galaxisban 11e de a Virtual World- ben 9e és nekem nem mindegy!
Bár itt már 9 napja minden nap azt mondja az eladó, hogy majd holnap jön.
Kár mert mától már itt is 11e.
De nem baj mert egy haver paja megveszi Ausztriában.
Hálón hányan lehet még tűrhetően játszani?
Ja és mi az optimális beállítás az auto pausén?

Hellhammer Creative Commons License 1999.02.28 0 0 105
Jut eszembe. Valaki árulja el nekem, honnan tudnék szerezni Fireball és / vagy Ligthning bolt tekercset!!!
Hellhammer Creative Commons License 1999.02.28 0 0 104
Vámpírfarkasok: Az a trükk, hogy csak a varázsfegyverekkel lehet oket sebezni. Pluszos fegyver nélkül nem érdemes vitézkedni mert úgyis te vesztesz. Ja, és az is egy hasznos dolog ha már tud a mágusod Web-et, bár nem létfontosságú.
Előzmény: Hari (101)
Hellhammer Creative Commons License 1999.02.28 0 0 103
NT alatt is vígan fut, már teszteltük a haverokkal.
Előzmény: zttk (98)
bot Creative Commons License 1999.02.28 0 0 102
Köszi! Akkor hamarosan beszerzem.
Előzmény: korx (100)
Hari Creative Commons License 1999.02.28 0 0 101
Van valakinek valami jó módszere a vámpírfarkasok ellen? A Temple térképet már vagy hatodszor játszom, mert az a két dög állandóan lemészárolja a csapatot, az eddigi két kardos elől/négy íjász-mágus hátul felállásra csak röhögnek és úgy láttam, az eddig használt varázslataim sem sokat számítottak nekik.
korx Creative Commons License 1999.02.28 0 0 100
Kéremszépen:
WINDOWS NT 4.0:
Although Windows NT 4.0 is not supported in an official capacity, Baldur's
Gate can be run correctly under Windows NT 4.0 if the following conditions
are met: You will need at least 32 MB of RAM and must have NT 4.0 Service
Pack 3 installed. If you wish to run multiplayer, then Service Pack 4 is
required. Slow downs during gameplay have been reported under NT. These
are due to the way that Direct Sound and the System Timers interact. This
may be corrected in future version of NT.
(readme.txt)

Az, hogy hol, és mennyiért kapható elég hülye kérdés.
Ha 1 percet szánsz az altavizslára 1000 boltot találsz, vagy vegyél egy Gurut, PCX-et, vagy akármit, tele van reklámokkal. Akkor már csak telefonálgatni kell, hogy van-e raktáron.
A program meg annyibba kerül mint bármelyik jobb, új játékprorgram.

Én a magam részéről az ismertetett módszerrel 5 perc alatt rátaláltam a CD Galaxis nevezetű boltban
H-1111 Budapest, Vásárhelyi Pál u.8.
Tel./Fax: 361-4061

A játék 5 CD-s + könyv. 11000 forint volt amikor én vettem.
Az árlista lehívható a faxbankból(www.iridium.hu)
A boltot egyébként tudom ajánlani általában van minden, és normális a kiszolgálás (nem úgy mint pl. a Virtual World-ben)

További kérdésekkel is nyugodtan forduljatok a topichoz.
Előzmény: bot (99)
bot Creative Commons License 1999.02.28 0 0 99
Sajnos erre én sem kaptam választ. Úgy látszik senki sem tudja...
Előzmény: zttk (98)
zttk Creative Commons License 1999.02.27 0 0 98
Hali!

Nem tudjátok megy e a game NT alatt?
Ja és hol mennyiért kapható?
Hellhammer Creative Commons License 1999.02.27 0 0 97
Kwisatz Haderach:
A baziliszkuszok ellen a legjobb a Stinking Cloud. Ha ellövöd még mielott valaki kovéválna akkor minden OK, és kényelmesen lenyilazhatod / leparittyázhatod / mittudomén. :-)
Előzmény: Kwisatz Haderach (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!