Keresés

Részletes keresés

Ebrodo Creative Commons License 2019.01.13 -2 0 399

Pedig korrupció az van, minden országban. Igen ám, de itthon a miniszterelnök hivatalosan képes kijelenteni, hogy ilyen pozitív környezetben, ami Magyarországon van, egyáltalán nem is létezhet korrupció.

Ez azért sokmindent elárul arról mennyire van komolyan véve a korrupció megelőzése, ellehetetlenítése.

Mindenhol van, de a fejlett országokban küzdenek ellene törvényekkel, külön független intézmény rendszerekkel. Hol kisebb hol nagyobb sikerrel.

Számtalanszor elmondták az EP-ben is, hogy a fő bajuk nem az velünk, hogy van korrupció és még csak nem is az, hogy több mint a nem volt kommunista országokban, hanem az, hogy már nem is küzdünk ellene. Sőt.. 

Pl. nem kell elitélni Orbán vejét, HA ártatlan, de az mi, hogy a föügyészségünk nem is vizsgálódik inkább, mert a miniszterelnök rokona? Hogy történhet ilyen?

Pedig ok lenne vizsgálodni minimum, mert az europai korrupció ellenes hivatal rengeteg törvénysértést tárt fel. Azért volt joguk nekik vizsgálodni, mert ök adták a pénzt. Szoval ahhoz is joguk volt, hogy emiatt az adott pénzt felfüggesszék (15milliárd forint).

Gondolom ezt nem nagyon reklámozza az a "476 fideszt támogató média, ami természetes, hogy mind ugyan azt mondja". 

Előzmény: Hesperia 2 (390)
ELŐRE! Creative Commons License 2019.01.13 -1 1 398

Sajnos nagyon ostoba, személyeskedő a posztod, tele alaptalan hazugságokkal. Érvek nélküli, ahogy az ellenzék egésze is. Ennyit dtudsz, ennyit tudtok. Ignorállak is, nincs értelme egyetlen mondatodnak sem. Egy kis tanulással, logikával, józan paraszti ésszel többre mennél.

Előzmény: Aki mer az (310)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.13 0 0 397

jav: rólam

Előzmény: Törölt nick (393)
Régikarak Creative Commons License 2019.01.13 -1 2 396

Romániádban sok ezer embernek csökkenni fog a fizetése az idén! Nőnek az adók, kétséges, hogy mikor tudják fizetni a fizetéseket és nyugdíjakat most januárban. (ziare.ro)

A többi hülyeséget már nem is említve!

- mitől idióta aki kokárdát tűz ki nemzeti ünnepen,  vörös csillagot szabad? 

- a 2006-os randalírozók most veletek együtt tüncikéznek és akarják megdönteni a kormányt; 

- amit 2010 óta szerintetek elloptak, az mind jól látható az új és újjáépített, szépített helyeken; 

- nyilván kizárólag Fletódéknak szabad magyarként milliárdossá válni; 

- nem viszonylagos, hanem valóságos jobb lét 2010 előtthöz képest. 

Előzmény: seymour_ (387)
Aki mer az Creative Commons License 2019.01.13 -2 2 395

Aki mer az Creative Commons License 2019.01.13 -2 1 394

nézd engem nem zavar ha komplett idióta vagy, meghagylak a hitedben :)

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.13 0 0 393

Ja, és ha zavar, hogy a haverod mit gondol a szolgákról általában, akkor lehetőleg vele tárgyald ki, rólem meg kopj le, ha nem szólok hozzád.

Előzmény: nooormális. ? (373)
random seed Creative Commons License 2019.01.13 0 0 392

bármilyen áron by "keresztény kultúra" XD

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.13 0 0 391

Nézd, mi nem tartunk szolgákat, de amúgy az sem izgat, hogy nálatok miért volt egy időben annyira népszerű státusz a sofőr, meg a kertész.

Előzmény: nooormális. ? (373)
Hesperia 2 Creative Commons License 2019.01.13 -1 0 390

A 24.hu hülyeségeit cáfoljam? 

Viccelsz? 

Mondjuk úgy: "az hogy idejössz nagy pofával hazudozni, kurvára kevés lesz, narancs bolsi."

Előzmény: Aki mer az (383)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.13 0 0 389

A "viszonylagos jólét" teljesen szubjektív.

A milyen áron pedig egy másik kérdés.

Hány kereső van a családban?

Milyen munkával, mennyi munkaidővel, mennyi pénz jön össze?

Hány fős a család?

Milyenek az igények?

Mihez szoktak, min akarnak, tudnak változtatni?

Mennyi hiteleük van?

Tudnak-e úgy megspórolni, félretenni, h annak látszata is legyen a későbbiekben?

Van-e befektetés, lekötött, kockáztatott banki pénzük?

A végtelenségig lehetne sorolni.

De innen senki se akarja jobban tudni, h kinek, mit jelent a "viszonylagos jólét"!!!

Fzolee Creative Commons License 2019.01.13 -1 0 388

Bezzeg az Orogo... Ami osszekeveri Sziberiat Szerbiaval...

Előzmény: Régikarak (385)
seymour_ Creative Commons License 2019.01.13 -2 0 387

"Számotokra mit jelent az Orbán által célként kitűzött "illiberális demokrácia"? Mert engem megrémít. "

Éppen most rémít meg? 2000-ben nem rémítettek meg a kokárdás idióták? 2006-ban nem rémített meg a gyújtogató csőcselék? 2010 óta nem jöttél rá, hogy kicsit túl vagyunk azon, hogy "a politikusok ellopják az országot"és a sok Mészáros Lölőzés meg stadionépítés között szépen lassan csődbe megyünk? Nem baj, majd ha kiürülnek a boltok, akkor talán majd aggódni is elkezdesz! Meg "viszonylagos jólét". Milyen viszonylagos jólét???? Románia leköröz minket!!! Miket hadoválsz itt össze?

Előzmény: Ebrodo (-)
Aki mer az Creative Commons License 2019.01.13 -2 0 386

büszke vagyok rá. én a fidesz által összelopkodott állampárti propagandamédiát szégyellném a helyedben. Göbbels is megirigyelhetné.

Előzmény: Régikarak (385)
Régikarak Creative Commons License 2019.01.13 0 2 385

Nem szégyellsz szennylapokkal házalni? 

Előzmény: Aki mer az (383)
Aki mer az Creative Commons License 2019.01.13 -2 1 384

még a Fidesz szavazók körében is azok vannak többségben, akik szerint tisztességtelenek és előre lejátszottak a közbeszerzések (45 százalék, 34 ellenében), és figyelemreméltó, hogy ebben a körben vannak a legtöbben, akik nem tudtak, vagy nem akartak válaszolni erre a kérdésre (21 százalék).

Előzmény: Hesperia 2 (382)
Aki mer az Creative Commons License 2019.01.13 -2 3 383
Előzmény: Hesperia 2 (382)
Hesperia 2 Creative Commons License 2019.01.13 -3 1 382

"a dolgok állása szerint neked kéne bizonygatnod hogy nem lopnak, "

Már miért is kéne nekem bizonygatnom? Ti hablatyoltok 8 éve a levegőbe.

"ez minden épelméjű fideszes számára is nyilvánvaló."

= van néhány szegény, naiv kormány-szimpatizáns, aki belemegy veletek ebbe a játékba, hogy mepgróbálja cáfolni a bizonyítatlant... és ez a kommunikációs trükk, ezt szeretnétek elérni igazából, igaz?

Hát, velem ez nem fog menni.

Előzmény: Aki mer az (356)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.13 0 0 381

Ahonnan ő nézi a fórumot, biztos jobban látja, hogy mit érdemes meghagyni, és mit nem. Én már kinőttem abból, hogy modik döntését kritizáljam. Tegye a dógát, én is teszem a magamét.

Előzmény: Nevis Luis (380)
Nevis Luis Creative Commons License 2019.01.13 0 0 380

Csak annyi tortent hogy a bolcs indian vezer Nagy Radir elunta azt amit a forumon muveltetek.

Előzmény: Törölt nick (375)
Nevis Luis Creative Commons License 2019.01.13 0 1 379

Nagyon bedurcult ra a fideszes miota megbuktatta copypasta pàlt.

Előzmény: Törölt nick (377)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.13 -1 0 378

Kár értük, anno nagyon színvonalas kiadvány volt a hvg. Más kérdés, hogy a színvonaltól éhen dögölhettek volna, így aztán lementek pöcegödörbe. Ez van.

Előzmény: Törölt nick (377)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.13 -1 1 377

Csak a hülye nem látja, hogy a HVG-nek a pletykához van köze és nem a világgazdasághoz.

A HVG a nevében is hazudik.

Előzmény: Nevis Luis (376)
Nevis Luis Creative Commons License 2019.01.13 -1 1 376

Lopik a fideszes reggel delben es este is:

https://tablet.hvg.hu/itthon/20190113_Kiborult_a_bili_a_Pesti_Sracoknal?s=hk

Meg jo hogy van iccaka, bar egy elelmes fideszes akkor is tud lopni.

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.13 -1 2 374

Én a neten sem vásárolok olyan helyről, ami bosszant. Az M1 TV-n nyomatnak egy reklámot, amin egy zöld fika iszonyatosan primitív dicsekvő hangon zavarja a nyugalmam. Azoktól például soha nem vásárolok.

De azt a terméket sem, amelyiket úgy reklámoznak, hogy egy néger beugrik a képernyőmbe és elkezd ordibálni a saját lakásomban.

Előzmény: Terépcsecseőy Lw. Bogumil (371)
nooormális. ? Creative Commons License 2019.01.13 0 0 373

Bizonyára magadra gondoltál

Ne izgulj majd talál az asszony helyetted valami embert 😆😆😆

Előzmény: Törölt nick (369)
MrJones512 Creative Commons License 2019.01.13 -1 0 372

Csak kapcsolódik, de én pölö azt tapasztaltam a teszkónál, hogy amit a külföldi piacra szántak (többnyelvű feliratozás, elöl az angol, vagy francia, esetlegesen a magyar csak pluszban van ráragasztva), az bizony jó.

Lidl-ben egyszer voltam vagy tizenöt éve és pássz.

Megláttam egy raklap olyan "szintetikus" üdítőt, hogy még tán a víz is hamisítvány volt benne, oszt' ott helyben beleálltam a fődbe. Persze az egész választékuk kábé ilyen low-end food volt.

(És hát a "menstruáló alkalmazottak jelölgetése pirosbetűs napokon" c. sztori sem segített.)

Előzmény: Törölt nick (342)
Terépcsecseőy Lw. Bogumil Creative Commons License 2019.01.13 -9 0 371

Nem kötelező ilyen helyekre járni.

Elég nagy a választék, egymás tövéből nőnek ki a bevásárlóközpontok.

Amelyik számomra bármi okból szar, oda én sem tolom be a pofámat. Pl. van egy S-betűvel kezdődő, amely drágább ugyan, de bőséges a választék, jó a minőség, de rendszeres, hogy csak egy pénztáros dolgozik, én meg nem fogok nagykabátban sorban állni fél órát a túlfűtött áruházban 10 db Túró Rudival.

Előzmény: Degeczi (370)
Degeczi Creative Commons License 2019.01.13 -1 0 370

OK, kell a topikbohóc mindenhol, de itt már nagyon túltolod a kreténséget!

Láthatóan sosem jártál még egyik ilyen boltban sem: fogalmad sincs mit árulnak, milyen minőségben....

Persze, olcsó vackot is a magadfajta kádárproliknak, de pont az a Lidl és Aldi előnye, h megkapod ugyanazt a jó minőségű terméket is, mint a német boltjaikban - nem csak kelet-eu-nak szánt vackot, mint a Tescoban vagy pláne a CBA-ban. Ha magad nem jársz oda, baromságok terjesztése helyett nézz meg egy tetszőleges élelmiszer terméktesztet: mindig a Lidlben/Aldiban kaphatóak végeznek az élen...

Előzmény: Törölt nick (346)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.13 0 0 369

Elkél egy szolga a háznál.

Ez főként olyankor praktikus, ha a ház urának már nem áll föl:)

Előzmény: Nevis Luis (360)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!