Keresés

Részletes keresés

Borsó_ Creative Commons License 2003.06.12 0 0 286
De ha az jobb akkor rosz a szkennerünk ;)))))) majd egyszer ha megtalálom a 20 centis porréteg alat akkor lehet hogy megmutatom azt a bátyám szerint maffia főnők fejet:))) de aszem 14 éves korom ota 5 esetben használtam kb:))))
Előzmény: Borsó_ (285)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.12 0 0 285
hehe nem nem nem soha soha soha nem nem nem soha soha soha nem nem nem soha soha soha nem nem nem soha soha soha nem nem nem soha soha soha nem nem nem soha soha soha nem nem nem na enyi elég is lesz:DDDDD
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.12 0 0 283
Hát igen hogyne tudnám de még nem irtam meg valahogy ez a nagy meleg miatt nem volt sok kedvem. De ez érthető nem?? :))

ja amugy mellesleg elmesélek valamit:) kicsit nevetséges volt de mind 1. Álltam ma a Matchban a sorban és vettem 6 doboz sört meg két csokit -nem magamnak én nem iszok:)- és a pénztáros meg elkezdtett patogni hogy elmultam e már 18?? mondtam neki hogy persze hogyne és erre a személymet követelte:)) Kis ribanc na mivel én nem személyivel járok a szomszéd boltba ahol mellesleg már 4 éve vásárlok megközelitoleg ezért azt mondta hogy viszlát nem kapod meg!! Azthittem hogy lebaszok neki mindjárt egyet!! Akkor jutott volna eszébe amikor 17 évesen vettem sört meg miegymást.... Na mind1 felkaptam a vizet kicsit és haza mentem a diákomért -a személyimben elég durva kép van azzal nem megyek sehova- és vissza mentem:)) De megkaptam a cucuot egy másik már nem is nézte:))

De legszivesebben azt csináltam volna hogy oda mentem volna kérdezte volna megint hogy elmultam e és akkor legszivesebben a képébe nyomtam volna a diákot és valami leszolo szövegget nyomtam volna neki és elmentem volna De ezt nem tettem meg azért mégis több száz ember van ott hehe bár nem mintha ez szokott volna zavarni a pisi dolgot egy egész suli tudja már:DDDDD

Előzmény: Gaark (282)
Gaark Creative Commons License 2003.06.12 0 0 282
no, írd ide, tudod, hogy itt mindig megértő fülekre találsz ;o)
Előzmény: Borsó_ (281)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.11 0 0 281
Eddig mindig azt láttátok itt ebben a topicban hogy milyen kurva jo kedvem van milyen jo fasza vicces dolgokat csinálok nem?? Hát de.
A mai napot vagyis nem napot mondjuk az elmult egy honapot leirom nektek de a mi nap a csucs eddig nem is gondoltam volna hogy lehet még roszabb ma de mindig jött valaki és belém rugott mégegyet hogy még roszabb legyen na de mind1 most ezt fogom leirni had lássátok hogy néha vannak rosz napjaim is
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.03 0 0 280
Hát az érecccséggim meg van eddig haladok vele:) Eddig irodalom 2; nyelvtan 1 (87 hibám volt ebböl is látszik hogy nem tudok helyesen irni); Matek 2; Angol 3 (ez lett a második legjobb érccséggi) Na szoval most hogy ez igy van megyek majd kinézek sport szigetre ahova most megyek haramdszor és eddig tavaly és tavaly elött mind kétszer történt valami kis érdekesség:)) Amit még nem irtam le de ha most is fog -és miért ne- akkor meg irom az egész három évet :)))
Előzmény: shit4sale (273)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.15 0 0 279
Ahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa

Ez most mi... :)))

Előzmény: Piss (278)
Piss Creative Commons License 2003.05.15 0 0 278
Nekem ezek a hétköznapi héroszok megvannak élethű műanyag figurákként (apám kamionos, NSZK-ból hozza őket) Már csak Aradszki hiányzik a pantheonból. (+egy szülinapi zsúron letört a Varnux Xavér bábúm egyik karja...) Sájze!
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.15 0 0 277
ehh bazze komlos juci. ccccc nálam most Balász Pali az isten:))

Április 1 nem volt semmi vagy nem emlékszem hogy csinéáltam volna akármi maradandót:(

Előzmény: Piss (276)
Piss Creative Commons License 2003.05.15 0 0 276
A nagyanyám zárolta a vagyonomat... Nem lehetne szó esetleg cseréről? Alig használt Komlós Juci albumot tudnék felajánlani...

(lehet, hogy lemaradtam róla, de hol vannak az április elsejei sztorik?)

Borsó_ Creative Commons License 2003.05.15 0 0 275
heheheheeh..... ki a faszom az a szabrina???:))

Majd a számlával kigyenlitésnél elküldöm ha megtalálom és nem olyan... ízé... foltos! :))))

Előzmény: Piss (274)
Piss Creative Commons License 2003.05.15 0 0 274
Borsó_!

Megköszönném, ha valahogy eljuttatnád nekem azt a brávó magzint, amelyik közepin szabrina pószter volt. Bármilyen megoldás érdekel, csak ne legyen a kép olyan... izé... foltos!

Előre is köszönöm: pszichiátered

shit4sale Creative Commons License 2003.05.14 0 0 273
éreccségi?
Előzmény: Borsó_ (272)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.08 0 0 272
Üdv emberek!!! Ismét egy ilyen kis chates dologal jöttem bár szerintem ez is jó:)) Az egész ugy kezdődőtt hogy a srác bejött
a Fresh Fabrik szobába és elkezdte mondani hogy a Fabrikból kilépett Pityesz az énekes. Mi erre 3an elkezdtük hogy:
Ne máááár tényleg meg ne csináld most mi lesz igy velünk??? etc etc etc és a gyerek lassan beszopta hogy mi tényleg nem vágjuk hogy mi van na persze Pityesz már elég rég kilépett és azért aki kurva sok időt eltőlt a neten az akkor már csak olvassa valahol:)) Pl mint én már nem tudom mikor kaptam egy kőr levelet hogy Pityesz lépett :)) Hehe na de mindegy a gyerek ezt elhitte hogy mi nem tudunk semmit és elkezdtem vele privibe dumálni és mint mindig most is csak ugy jött ki hogy én vagyok a lány és még fiatalbb is vagyok:)) És olyan hülyeségeket mondok hogy az.... Na olvasátok el!!! :)))

Borso> ez most tényleg??
Praise_fari> ÷>
Praise_fari> nem kell oltani nyilván ténykeg
Borso> ténykeg??
Borso> mást nem tudsz??
Praise_fari> majd holnap
Borso> ne már
Borso> nem birok addig aludni
Borso> kérlek ne csináld
Praise_fari> jah megint szivatsz igaz?
Borso> nem
Borso> miért tenném
Borso> fabrik
Borso> a minden
Borso> te meg itt hozod a rosz hireket
Borso> és nem mondasz semmit
Praise_fari> lán yvagy?
Borso> igen
Praise_fari> gondoltam
Borso> miből??
Praise_fari> merre laksz a13 keren belül
Borso> 6 ker
Praise_fari> nem birok addig aludni
Praise_fari> kérlek ne csináld
Praise_fari> fabrik
Praise_fari> a minden
Borso> :)
Praise_fari> ebből
Borso> west end
Praise_fari> pontosabban?
Borso> west end mellett a lehet uton
Praise_fari> ahha
Praise_fari> één
Praise_fari> margit híd pesti hídfő
Borso> ohh
Praise_fari> elég közel
Borso> milyen közel
Borso> szoval akkor most ezt kitol hogy és mi is lesz a zenekaral??
Praise_fari> egyik haverom
Praise_fari> a pityesz
Praise_fari> haverja
Borso> aha
Borso> és mikor lépett ki nem mondta??
Praise_fari> nemtudom
Praise_fari> két
Praise_fari> hónapja
Borso> máááár??
Borso> jol lemaradtam
Borso> a bravóban nem irták
Borso> hogy kilépettt volna
Praise_fari> iylen mocskokat veszel mint baravó?
Borso> igen
Borso> miért??
Borso> nagyon szinvonalas ujság
Praise_fari> én így arra emléxem h nem
Praise_fari> és még minidg
Praise_fari> van benne
Praise_fari> iylen szex rovat?
Borso> van
Borso> sokat lehet belöle okulni
Borso> miért nem írsz???
Praise_fari> pille
Borso> ok
Borso> jo8
Praise_fari> na vagyok
Praise_fari> szal
Praise_fari> az egyzserűen kurvajo÷>
Praise_fari> az akis
Praise_fari> rovat
Borso> hogy mi??
Borso> szerintem is
Praise_fari> emléxem iylen tízéves koromba olvasgattam÷>
Praise_fari> és így elit kis dolgok voltak benne
Borso> én még most is azt olvasom
Borso> baj az??
Praise_fari> ilyen gáz dolgok
Borso> te most hány éves vagy??
Praise_fari> hát ilyen nag ykreténségeket írnak a levelezők
Praise_fari> 17
Borso> szeintem jó az
Praise_fari> te?
Borso> 16
Borso> mesélj valamit!!
Praise_fari> sokmindent tudok
Praise_fari> mesélni
Borso> valamit
Praise_fari> miért ez a neved?
Borso> nem tudtam hirtelen mást kitalálni
Praise_fari> ÷>
Borso> nem vagyok valami kreativ emberke
Praise_fari> hát nem kell hirtelen
Praise_fari> ÷>
Praise_fari> az szar
Praise_fari> mértnem vagy?
Praise_fari> miért gondolod?
Borso> hát ha már egy ilyen név dolognál elakadok
Borso> akkor milyen rosz ember vagyok már
Borso> nem??
Praise_fari> én nemtudom h az avgyok e de remélem igen mert az ehgyszerűen kurva fontos
Praise_fari> hát mért lennél rossz
Praise_fari> én kurvára szeretek alkotni és azt nemlehet anélkül..
Borso> soha sincs semmi jo ötletem
Borso> és mindig csak unatkozom
Praise_fari> nekem egyetlen egy olyan volt ami
Praise_fari> bejött és megtudtam csinálni
Praise_fari> egy film
Borso> huuu
Borso> de jóóóó
Praise_fari> hov ajársz suliba?
Borso> arany jános gimi
Praise_fari> nemismerem
Praise_fari> hol van?
Borso> nem tudom, egyszer elvittek és azóta emlékezetből járok suliba :))
Praise_fari> :))
Praise_fari> de legalább gimi
Praise_fari> én aberzsenyibe
Praise_fari> az is a13 kerben van
Borso> neked mi a véleményed rólam???
Praise_fari> az hogy nem ismerlek÷>
Praise_fari> tehát nincs
Borso> ohh
Borso> jobb is
Praise_fari> de most szivatsz amúgy?
Borso> az igazat akarod hallani??
Praise_fari> ahha
Borso> igen
Borso> szivatlak téged
Praise_fari> az prima
Praise_fari> és minek?
Borso> unalomüzés
Praise_fari> ÷>
Borso> zavar??
Borso> szerinted mi igaz abbol amit elmondtam??
Praise_fari> igazából szarok rá÷>
Borso> heh
Borso> e
Praise_fari> foggalmam sincs
Praise_fari> mi az igaz
Borso> nem sok
Praise_fari> lehet h fiú vagy
Praise_fari> mert
Borso> talán anyi hogy a westend nél lakom
Praise_fari> ott indultz el akis szivatás
Borso> már elég rég elindult
Praise_fari> ja igen a
Praise_fari> freshfabriknál
Borso> ott ott
Praise_fari> mondjuk vágtam
Borso> láttszott
Borso> Sun Work shop
Borso> ujbandája Pityesznek
Praise_fari> jah
Praise_fari> ok
Borso> csak hogy tudd
Praise_fari> mondjuk annyira nemérdekel mert nemszeretem az ilyen zenét
Praise_fari> és fiú vagy igaz?
Borso> neked aztán vág az eszed
Praise_fari> #Kispest-Honved
Borso> ohh
Borso> igen
Borso> a Kispest a legjobb
Praise_fari> ez az ohh elég eröltetett lány
Praise_fari> reakció÷>
Borso> hehe
Borso> gyakorlok
Praise_fari> jah amúg kibaszott nagy fallosz vagy hogy ilyenekkel szórakozol÷>
Praise_fari> mondjuk megértem
Borso> ez a kedvenc időtőlésem :)
Borso> nagy dolog
Praise_fari> én néha
Praise_fari> 40éves lezbinek adom ki magam
Praise_fari> aki bevezeti a lánykákat
Borso> bár ennél eddig csak durvábbakat csináltam

Amugy abban a bravoban tényleg nagy hülyeségek vannak NE HOGY ELHIGYÉTEK HOGY ÉN AZT OLVASOM!!!! :))) Csak néha ha röhögni akarok valami béna idiotán. Ja amugy egyszer mi is akartunk valami kamu dologal beirni egy levelet de nem tetteük be de lehet hogy majd most kitalálok vagy találunk valamit:)) Ötleteket ide vagy maiben várok!! :))))

Borsó_ Creative Commons License 2003.05.08 0 0 271
Sajnálom nem teszem eddig kibirtam mostmár nem adom be a derekam:))

Megasztán nem hallottad még azt a közmondást hogy kicsi a világ??? Egyik hülye osztály társam is igy jött rá hogy miket csináltam hogy olvasta a neten és még jo hogy nem mondta elneki.

Szoval nem!! :)

Előzmény: Gaark (270)
Gaark Creative Commons License 2003.05.08 0 0 270
naaaa, úgyse olvassák ezt a topikot! ne legyél már ilyen kegyetlen!
Előzmény: Borsó_ (269)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.07 0 0 269
Hehe!! Nagyon komoly nem is csalódnátok ha elolvasnátok de ezek max szoban elmesélem és nem irom ide mert nem. Eddig megusztam hogy a srác vagy az apja még nem talált meg ugyhogy ha lehet még kihuzom egy darabig hátha elfelejtik... Na jó azért azt nem mert ezek a dolog örök emlk nekik:))) nekem is de ha már megakarnak őlni akkor anyira nem élvezhették mint én:))))
Előzmény: kíber (268)
kíber Creative Commons License 2003.05.07 0 0 268
Képzelem, hogy milyen történetek lapulhatnak még a tarsolyodban!
Előzmény: Borsó_ (267)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.07 0 0 267
Na valahogy velem is igy voltak szüleim. De nem adtak be most meg már nem férnék be mert 18 év fölött már csak a börtön van de azért anyir rosz nem vagyok. Vagy nem mindig:))))) De azokkat már mondam hogy nem irom le!! :))
Előzmény: kíber (266)
kíber Creative Commons License 2003.05.07 0 0 266
Ó, cseppet se aggódj, engem anyám kábé 12 éves koromtól 17 éves koromig akart beadni intézetbe, pedig nem is voltam rossz, csak egy kissé eleven.

Az intézetekben szerintem simán van net meg tévé, elvégre teljesen haladó világban élünk!

Előzmény: Borsó_ (265)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.07 0 0 265
Ehe ehe intézetis ehe na de most komolyan hány olyan intézet van ahol lehet netezni vagy akár számitogépezni??? Bár nem voltam még intézetben de amiket csinálok simán bele férne:))))

Lehet hogy anyámék már gondolkodtak azon hogy bevágnak a francba. De nem tették szerencsére.

Ja amugy ithonrol netezek meg sulibol meg mikor honnan de eddig csak fél 7 ig voltam legkésőbb a suliban. Akkor is 12 től neteztem. Számtech tanár kéredezte hogy birom ilyen sokáig???

Előzmény: kíber (264)
kíber Creative Commons License 2003.05.07 0 0 264
Intézetis szerintem.
Előzmény: shit4sale (263)
shit4sale Creative Commons License 2003.05.07 0 0 263
micsinálsz ilyen későn a suliba, benlakásos vagy?
Előzmény: Borsó_ (262)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.06 0 0 262
Már megint!! Már megint!! Csak enyit mondok:)))

Volt az a srác aki ott volt akkor a wcben és látta mit is csinálok ja és persze ő volt az akit elkaptam és belenyomtam a magasugro szőnyegbe. Szoval szegény gyerekre rájár a rúd rendesen!! hehe De ő tehet róla!! :))
Hülye kis elsős gondolta poénos lesz és afolyoson utánam szolt hogy PISI - PISI:) Na akkor még csak röhögtem rajta hogy jol van jol van majd megkapod te kis köcsög... HÁt nem is kellete sokáig várni vele megtörtént elég gyorsan:))

Szoval az volt hogy eddig mindig kint fociztunk az udvaron együtt a két osztály de most mivel festik az udvart ezért nem lehetett kimenni negyhogy szétbaszuk a frissen festett udvart!! Ilyet feltételeznek rolunk?? Milyen hülyék mi sooooooha nem tennék semmi roszat ennek a sulinak;)
Na lényeg az hogy nem focihattunk kint ezért mi bent voltunk a teremben de mivel kicsit untunk magunkta ezért gondoltuk behivjuk öket és játszunk velük. Amikor ez az ötlet valakinek kipatant a fejáből egyből oda jöttek hozzám hogy kapjuk el a kis Böröndyt egy kicsi a rakás erejéig:))
Mindig engem találnak meg:)))

Amikor bejöttek azaz kb 5-6 ember és ott megáltak az ajtoban egyből az volt hogy egy gyerek a srác mellé egy a magasugro szönyeghez és a többiek meg várták mikor lesz a gyerek a szönyegen:))

Kb másodpercek alatt történt minden lehajtotta a srác a szönyeget rádobták a gyereket és én elsőként ráugrottam aztán vagy még heten:)) Hehe szép!! Negyedikes osztály:)))

A végén már az volt hogy egy gyerek ütötte a fejét egy tekerte a lábát és a többiek meg ugráltak rá:)) Én mindjárt mentem kétszer:)

Ja igen ami még nagyon komoly volt:)) Az az amikor előként rávettem magam gyerekre és jöttem is le rola a következö ugrás miatt láttam ahogy a maradék pár ember eszeveszett tempóval menekülnek a teremből. :))))

Aztán bejött a tanár aki szart rá magasról hogy mi van de hát én nem is vártam ettől a torna tanártol mást:)) Nagyon jó fej ilyen téren:))

Na kb enyi volt ma. De persze ez nem boszubol csináltam vagy mi mert nem érdekel hogy a gyerek miket mond vagy tesz de az ilyen dolgokat én nem szoktam kihagyni én mindig benne vagyok. Talán azért is jöt hozzám a srác legelőszőr most is meg multkor is:))

Már bánom hogy ez volt az ucso torna ora ebben az évben:( De mind1 legalább jol zártuk a dolgokat:))

Borsó_ Creative Commons License 2003.05.06 0 0 261
Háááát izzzééé... :)))

Ezzel csak egy a baj. Nincs ilyen osztály társam aki megcsinálja azt hogy kinyalja belőle:))

Ebben a suliban csak én vagyok ilyen hülye:))

Előzmény: shit4sale (260)
shit4sale Creative Commons License 2003.05.06 0 0 260
kedves bosró

ajánlom a következő mutatványt!

kis bicskával vagj egy kb. 3 cm-es hasadékot egy használt bőrfocilabdán, mad kend be a vágat körül vazelinnel. erre a célre megfelel a neogrammormon kenőcs is, kicsit a vágat belsejébbe is kenjél az újjaddal. ha ez megvan kúrd meg a lasztit miközben valami klassz kiscsaj nunájája lebeg aszemed előtt és most jön a poén! dumáld rá az egyik eszes osztálytársadt ha kinyalja a lasztiból a macidzsemmet akkor fizettek egy pizza kóla menüt neki a pizza hatban! szerintem kiráj ötlet nem?

Előzmény: Borsó_ (245)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.06 0 0 259
Ohhhh :)) Benne vagyok:))

Na meglátjuk hogyha hoznak fényképező gépet akkor lehet....

Előzmény: atg (258)
atg Creative Commons License 2003.05.06 0 0 258
borsókám, megér annyit bőven, szerintem bali meg én is összedobunk neked egy ezrest.
Előzmény: Borsó_ (256)
xbalazsx Creative Commons License 2003.05.06 0 0 257
Persze, hogy megér ennyit!
Előzmény: Borsó_ (256)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.05 0 0 256
Sajnálom atg rosz hirt kell hogy elmondjak neked :(((( Az az idiota aki csinálta a képeket valamit elbarmolt és nem lettek képek :(((

De azt mondta hogy csináljam meg mégegyszer és add csak ő bele egy 1000 est és még amenyi össze jön mert neki is nagyon kellenek a képek na meg persze nekem is kellenek de nem tudom ér ez e enyit??

Na majd meglátjuk.

Előzmény: atg (247)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!