Már megint!! Már megint!! Csak enyit mondok:)))
Volt az a srác aki ott volt akkor a wcben és látta mit is csinálok ja és persze ő volt az akit elkaptam és belenyomtam a magasugro szőnyegbe. Szoval szegény gyerekre rájár a rúd rendesen!! hehe De ő tehet róla!! :))
Hülye kis elsős gondolta poénos lesz és afolyoson utánam szolt hogy PISI - PISI:) Na akkor még csak röhögtem rajta hogy jol van jol van majd megkapod te kis köcsög... HÁt nem is kellete sokáig várni vele megtörtént elég gyorsan:))
Szoval az volt hogy eddig mindig kint fociztunk az udvaron együtt a két osztály de most mivel festik az udvart ezért nem lehetett kimenni negyhogy szétbaszuk a frissen festett udvart!! Ilyet feltételeznek rolunk?? Milyen hülyék mi sooooooha nem tennék semmi roszat ennek a sulinak;)
Na lényeg az hogy nem focihattunk kint ezért mi bent voltunk a teremben de mivel kicsit untunk magunkta ezért gondoltuk behivjuk öket és játszunk velük. Amikor ez az ötlet valakinek kipatant a fejáből egyből oda jöttek hozzám hogy kapjuk el a kis Böröndyt egy kicsi a rakás erejéig:))
Mindig engem találnak meg:)))
Amikor bejöttek azaz kb 5-6 ember és ott megáltak az ajtoban egyből az volt hogy egy gyerek a srác mellé egy a magasugro szönyeghez és a többiek meg várták mikor lesz a gyerek a szönyegen:))
Kb másodpercek alatt történt minden lehajtotta a srác a szönyeget rádobták a gyereket és én elsőként ráugrottam aztán vagy még heten:)) Hehe szép!! Negyedikes osztály:)))
A végén már az volt hogy egy gyerek ütötte a fejét egy tekerte a lábát és a többiek meg ugráltak rá:)) Én mindjárt mentem kétszer:)
Ja igen ami még nagyon komoly volt:)) Az az amikor előként rávettem magam gyerekre és jöttem is le rola a következö ugrás miatt láttam ahogy a maradék pár ember eszeveszett tempóval menekülnek a teremből. :))))
Aztán bejött a tanár aki szart rá magasról hogy mi van de hát én nem is vártam ettől a torna tanártol mást:)) Nagyon jó fej ilyen téren:))
Na kb enyi volt ma. De persze ez nem boszubol csináltam vagy mi mert nem érdekel hogy a gyerek miket mond vagy tesz de az ilyen dolgokat én nem szoktam kihagyni én mindig benne vagyok. Talán azért is jöt hozzám a srác legelőszőr most is meg multkor is:))
Már bánom hogy ez volt az ucso torna ora ebben az évben:( De mind1 legalább jol zártuk a dolgokat:))