Szerintem meg rozsda, nagyon vékonyan, apró pöttyökben, a hőhatásoknak megfelelően. Két-három éves korára szét kell rohadnia, ez az átlag. : ( Az enyém is rozsdás volt már két hónapos korában.
Szerintem hátsó sárvédőt nem cserélnek, ha egy fikarcnyi esélye is van a lakatolásnak. Vágni kell hozzá a kasztnit, az meg nem tesz jót a szilárdságának. Szépen kilakatolják, észre sem lehet venni. Nekem is megzúzta egy állat teherautós, azt sem cserélték, de nem látszik.
Az automat a balesetes törés után szemrevételezés alapján szépen kijavították,de mivel nem találtam heggesztési pontokat kérdésem: szerintetek,hogyan állapítható meg ,hogy kérdéses elem (bal hátsó sárvédő) valóban ki volt cserélvle! Válaszotikat előre is köszönöm!
Hol lehetnek az érzékelők és hogyan szabályoznak, mert pl. amikor kiállok a szutigarázsból (~2 m szintkülönbség úgy 5 méteren tört hoszz-szelvénnyel) az nemhogy rossz utat, hanem egyenesen az autó feletti uralom elvesztését jelentené aktív kormányzás esetén. Sőt kijövet után a balra kanyar még be sem fejeződik- a fekvőrendőrön már túl is vagyok! Mind a 4 kerék a rugózás és lengéscsillapítás szite teljes úthosszát többször is megjárja. Akár egy teszpálya...
Mindenkinek kellemes hudvétot kivánok?ha már az enyém elrontotta a gép!Szombaton utolért a sárga rém....hidegen először rángatás,utána cheklámpa folyamatosan világit!Le állitás,várok 2-3 percet minden rendben!?
ui:2006-os gyártás,vajon,teljesen mindegy mikori,akkor is előfordul?Holnap irány a szerviz.
Sajna nem csak hidegen csinálja. Sőt. Én pont azt vettem észre, hogy hidegen, amíg megy a dúsító egyáltalán nem jelentkezik. Persze ez lehet attól is, hogy ilyenkor még nagyon óvatosan nyomom neki.
Ez az, ami műholdas kapcsolaton keresztül jelenti Demszkynek és bandájának a "rossz út" pontos pozícióját, és riasztja a Készenléti Gyorskátyúzó Aszfaltbetyár Kommandót. : ))))
A két dolog szerintem nincs összefüggésben. Akkor, amikor egy huppanón, vagy síneken, rossz útszakaszot döccensz át, akkor az ú.n. rossz út érzékelő kapcsol be. Meg ne kérdezd, hogy mi ez a ketyere, de múltkor infót szereztem róla, hogy van ilyen a lacsikban. Gőzöm sincs, hogy mire jó amúgy. Mellesleg ez az érzékelő nem csak egyesből kettesbe váltásnál műxik, hanem mindig.
Nos akkor elmondom nekem is van de ez a hiba akkor jon elo ha epp 1-bol 2-be valtok es epp egy huppanon megyek at vagy egy vasuti vagy villamos sinen. Kicsit ilyenkor mintha kihagyna a motor de engem nem zavar bar nem tom mitol van.
Csatlakozom ehhez a hibajelenséghez, sajna. Én is mindent tudni szeretnék róla. Érdemes ezzel szerelőhöz menni? nem fejlődhet ki ez komolyabb problémává? Esetleg Pesten megbízható szerelő valaki, aki már ismeri a jelenséget? Na mindegy, ez van, Stocz, kitartás Neked is meg Nekem is.
A jelenséget ismerem, nekem is megvan. Olyankor vettem észre gyakran, amikor másodikba kapcsolok és felengedem a kupplungot. Néha én is majd lefejelem a kormányt. :-) Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, mert eddig többé-kevésbé minden autóm csinálta. Talán a corsámon nem vettem észre ilyet...asszem.
Amit én megfigyeltem ezzel kapcsolatban, hogy csak hidegen, indulás után jön rá. Szerintem is üzemanyagellátási probléma ez, de úgy gondolom a többiekkel ellentétben, hogy nem a benya hiánya, hanem pont ellenkezőleg, a benya dússága okozza ezt!
Mielőtt teljesen hülyének néznétek elmondom, hogy ezt régi daciám után következtettem ki. Ott volt ilyen, amikor nem nyomtam vissza fokozatosan a szivatót és hideg motorral kereszteződésben akartam kitűzni és nagy gázt adva nemhogy felpörgött a motor, hanem befulladt. A tecnikai magyarázata ennek, hogy a hideg hengerfalon lecsapódik a benzinpára, úgymond lemossa a hengerfalat. Így nemhogy elrobbanna a benzin-levegő keverék, hanem elégetlenül távozik onnan.
Nos szerintem a probléma oka egyszerűen az, hogy a dúsító nem műxik megfelelően, nyomja a benyát rendesen ha kell, ha nem. Mintha nem lenne tökéletes a hőmérséklet-érzékelője. Ez némileg magyarázatot ad gyakori városi használatban a p300-ra, a tökéletlen égésre, a koromlerakódásra...talán még a túlzott fogyasztásra is...szerintem.
Igen. Ezek a legundorítóbb hibák. Sajna én nem tudom odaadni a gépet egy hétre egy szerelőnek sem, munkaeszköz.
A Daewoo klubban is feltettem a kérdést, ott a Sznuni azt válaszolta rá, hogy neki is megvan ez a dolog, de Ő már beletörődött, mert megoldást még nem találtak rá.
Mercedes E oszt. V8 benzines -szomszédomé és kétszer annyi idős, mint a csokor nyakkendősöm- eléggé szélzajos úgy 280 km/ó körül. És az "M" jelű úton minden sávban szinte mindenki szembe jön! (chip felülírva)