Ó bakker nagyobb a gond mint hittem: azok a főszponzorok egyszerűen elfordultak tőlem. Maradt a 3 nagy, azokat is megkörnyékeztem, de azok is. Most én csináltam rosszul valamit? A játékban lévő összes főszponzor elküldött a sunyiba, nemtom miből fogunk létezni jövőre...
Na első 2 futam lement, nagyjából megvan a személyzet jövő évre, viszont a szponzoroknál kicsit eltoltam. Mindegyikre 9% személyzetet raktam, és kevés lett, egyik sem fedte fel mit akarnak... Ferrari partner szerződés viszont félúton jár, remélem Argentína után meglesz.
Ausztrália: edzésen 12-13. hely, bő 1,5 mp-re a pole-tól, versenyen semmi izgalom, befutottunk 10-11.-nek. Rivális Jordan-ek sem szereztek pontot.
Brazília: edzésből 20 perc száraz, utána eső, 7. és 13. rajthely. A verseny light esőben indult, de meleg és nagy szél. Na mondom kisöpri ez hamar a felhőket, inter gumikkal kezdtem. 6-7 kör után Herbert elkezdett sírni esőgumikért, Alesi ment az élbollyal. Herbert-et behívtam, utána végre felgyorsult ő is. Mentek a körök, be kellett jönni Alesinek is, idő változatlan, felraktam neki is esőgumikat. A 25. kör környékén elállt az eső, na mondom megszívtam. Legalábbis Alesivel, Herbert jócskán hátul volt, viszont neki épp közelgett a kerékcsere, nosza bevállaltuk az intert, gondoltam hamar felszárad. Hát nem, így neki volt egy 3. csere vissza esőre, simán lement a futam 2/3-a úgy, hogy nem esett, de full esős volt a pálya, csak esőgumi volt jó. Kicsit fura volt. Alesi bejött 4.-nek, Herbert kiesett. Pech, hogy Schumacher kiesett 1 kör előnnyel, így a rivális Hill nyerte a futamot.
Setup: általában arra rakok, amiről úgy gondolom, hogy a hasznomra válhat (pl. hogy ne legyen annyira kanyargós a pálya). Igazából én se mindig tudom, mi mit jelent :)
Szponzoroknál általában 10-10%-kal megérdeklődök egy rakás céget. Aztán a legjobbal kezdek el tárgyalni.
Hú de nehezen jönnek vissza az emlékek :) Setup-nál például, hogy is volt? A keveset kell inkább erősíteni, vagy inkább a többet mégjobban? Pl. Ausztráliánál 8 kocka van a száraz beállításnak, tehát ha sosem esik vigyem fel 10-re? Vagy tegyek a fékre ami csak 3, amit nem is tudok pontosan mit jelent? Nem fontos annyira a fék, vagy a miénk ilyen gyenge?
Aztán szponzoroknál, szoktatok-e olyat, hogy pár % sok partnerre, hogy kiderüljön mit ajánlanak, vagy inkább belevágtok látatlanban sok emberrel egybe?
Én akkor vagy behívom a pilótámat a bokszba (ilyenkor enged továbblépni), vagy mentek pár körrel a vége előtt, kilépek, és elindítom azzal az exe fájllal. Nekem azzal (is) el szokott indulni.
Kicsit nem értem a dolgot, mert a fájl byte-ra megegyezik, csak más a dátuma, a tiéd 2 évvel régebbi. :) A lényeg, hogy megy. Viszont ezzel lehet valami bug-om ha jól sejtem a versenyeknél, remélem nem lesz...
Akkor baj van, mert az el sem indul. Illetve én most is olyan xp patch-et tudtam letölteni, ami maga a gpw.exe, ami eddig is megvolt nekem, tehát nem egy patch-et installáló exe...
nem tudom pontosan,mert én ezt nem töltöttem le.Így becsomagolva kb 300mbyte,de ha kicsomagolod lehet meglesz ez is 600 MB.(ahonnan szedtem,ott többen írták hogy működik)
Tervezgetem, hogy leporolom a játékot, és visszaolvasgatva kicsit láttam több helyen belinkelve egy fontos exe-t. Annyi a bajom, hogy azon a linken jelenleg egy word doksi van. :) Szóval valahogy hozzá kellene jutnom. Fel tudnátok-e tölteni valahová, tudtok-e másik lelőhelyet, vagy esetleg mail-ben elküldeni nekem?