Én meg híradót nézek, de szerintem elmegyek tentélni, egész délután itt ültem a gép előtt, szerintem ideje lesz abba hagynom! 21h30m-kor meg nézem a Duna TV-n Kusturica /a Macska-jaj-t is ő rendezte/ 2004-es, Az élet egy csoda c. filmjét!
:) Ez jó, endurofenoménok! :) Egyébként fogalmam sincs kik voltak, szolgálatban voltam, meg a Biggel asszem nem is indultam volna, már nem emlékszem mi volt! És az előbb elfelejtettem, mielőbbi gyógyulást kívánok Neked meg!
Igazad van az tényleg fontosabb, és ha közös motorozás lesz, szólni fogok, vagy itt vagy sms formában! >Egyébként a TTV-t erre az általad ajánlott névre is keresztelhetjük. Ja, mert hogy nem ez az igazi neve, húú vazze holnap akkor kapok a búrámra ezért? :)
Emlékeztek még kik voltak azok az endurofenoménok akik megnyerték az első ALFÖLDI TEREPTÁJÉKOZÓDÁSI VERSENYT! Remélem minél hamarabb üdvözölhetjük a másik tagot is a fórumon.
Ice ! Nem is kell,hogy megjegyezd, csak a következő közös motorozás időpontját ne felejtsd majd megírni, az fontosabb mint a quad neve. :-)) Egyébként a TTV-t erre az általad ajánlott névre is keresztelhetjük.
TRobee! Először is köszi a meleg szavakat. :-) Másodsorban remélem az idén is lesz valami hasonló. Ja, és ami fontos, mi Gáborral tuti indulnánk újból.
Tudtam én, ez egy kora reggeli nap, a ruházatokból megítélve egy meleg reggeli nap, ergo valami nyári téma, szóval ez a "Termolféle Tájékozódási Vetélkedő" amit Te szerveztél?! :)
Ezek vannak meg, de mondjuk fogalmam sincs mikor fogok pl. Litvániába vagy Islandon de netalántán az USA valamelyik Nemzeti Parkjában motorozgatni! :O :)
Csak úgy leírom hátha valaki nem vágja, ha a hsz.-ban lévő képre ráböktök az általában /de nem mindig, ez ugye függ a feltett kép méretétől/ kinagyítódik 640*480-as méretre! Ez csak egy közérdekű infó volt!
Hát majd segítek neki, de majd csak személyesen, a távgyógyítás nem igazán tökéletes, meg még az miatt is aggódok az esetében hogy a "kis" ujjacskáival egyáltalán tudja e majd nyomkodni a billentyű gombjait! ;)
:) Kössz, rendes lennél! :) Egyébként Brebunou környéke is faszán rajta van, kár hogy már azt is bejártam így nem kell átrajzolgatni, persze azért találok még elég házifeladatot!
Öööö, ilyen hosszú neve van a tiednek, kitud megjegyezni ennyi betűt meg számot szerinted, mert hogy én nem, az tuti?! ;) Na jó, majd megerőltetem magam, szóval DS 650 Baja X, csak azért írtam le, mert leírva előbb megjegyzem!:)
Ötletes az alapítvány gondolata, de talán kitudok szorítani annyi lóvét, hogy megvegyem a felszerelésem. Viszont az adományokat szivesen elfogyasztom a közösen eltöltött kikapcsolódás alatt, az élmények fokozása érdekében!!!!
GPS téma következik, akit nem érdekel fogja be a fülét, ill. a szemét!
Ja meg még leszedtem nagyon sok más Garminos térképet is, persze varez oldalakról, ergo a MapSource programban faszántossan tudom nézegetni a térképeket, tracket is tudok készíteni, de sajnos a térképet már nem tudom felnyomni a GPS-re, hát ez van, de már maga a track szerkesztés is nagy előny, mert pl. az ingyenes Erdély térképre ha felnyomom ezeket az útakról másolt trackeket akkor olyan mintha ott lenne az út, ami ugye nincs ott alapból az ingyenes Erdély térképen! Persze a Romania térképet már fel is telepítettem, erről beszéltem az előbb, nagyon profi, még a makadam utak többsége is rajta van, kár hogy nem tudom felnyomni a GPS-re csak közvetve, szerkesztett, megrajzolt trackek formájában az ingyenes Erdély térképre, remélem érthető vagyok! :) Inkább képekkel illusztrálom miről is hablatyolok, szóval első képen a Románia térkép, az azon lévő úton szépen csinálok egy Tracket és azt rátöltöm a 2. képen látható ingyenes Erdély térképre, amin még út sincs, nemhogy egy Track! Egyébként az első képen látható jobboldali fekete vonallal rajzolt úton már végigmentem, nem egyszerű makadam út volt, de persze Biggel simán járható, egy enduróval meg pihentető endurozás az egész, de azért jó dolgok ezek, szerintem! Már csak egy Románia Topo térkép hiányzik, de nagyon! Hát lehet hogy ez a téma nem sok embert izgatott most fel, na mindegy, azért hátha!