Keresés

Részletes keresés

Gyap Creative Commons License 2004.08.11 0 0 921

Udv!

Gondolom az ekezetekbol latszik honnan irok!

Sajnos nem tudok telefonszammal segiteni de nekunk 21 ora volt az ut, ugy, hogy  igazabol a magyar-szerb hataron szivtunk de ott nagyot a szerb oldalon kb 1 ora.

Ja es a Stewie leirasa alapjan jottunk minden ok volt csak le volt zarva Szofiaban a Kulata fele tarto resz, illetve terelve volt!

Az ido csodaszep a tobbit otthonrol

Udv: Gyapi 

Nóra baba Creative Commons License 2004.08.09 0 0 920

Sziasztok!

Azokhoz szólna kérdésem, akik már voltak Sartin autóval.

Mennyi idő alatt értek le autóval?

A mostani autópálya díjakat tudja valaki pontosan?

JA, és a MAlama apartman telefonszámát nem tudja valaki, vagy esetlega kinti iroda számát? Előre is köszike!

Nóra

Puma2004 Creative Commons License 2004.08.02 0 0 919

Megnéztem a panorámás képeket is. Szinte egyből 'odavarázsolódtam', olyan jó volt látni és felismerni a képeken az ismert helységeket. :-))

Még szerencse, hogy már nem kell sokat aludnom ahhoz, hogy újból élőben is szemügyre vételezhessem a tájat.

Egyébként nagyon jók a képek!!! Gratuláció!

Gyap Creative Commons License 2004.08.01 0 0 918

Üdv Mindenkinek...

Közeledik a nap! Budapestről  AUGUSZTUS 06 péntek 1/2 6 órai indulással irány Görögország - Sarti! Ha valaki gondolja szívesen csatlakozna hozzánk jelezze bátran! kg.aladin@freestart.hu

Üdv: Gyapi 

Naccsabi Creative Commons License 2004.07.31 0 0 917

Köszönöm a gyors válaszodat!

Nagyon tetszik ez a hely,szeretem azokat a helyeket ahol nincs nyüzsi.Annyit kérdeznék még hogy ezen a köves úton autóval meddig lehet elmenni.Vagyis mennyit kell utána coccolni,és mennyire járható mert gyerekekkel megyünk.

Köszönöm! Naccsabi

Előzmény: .JiM. (914)
.JiM. Creative Commons License 2004.07.30 0 0 916

Örülök, hogy tetszenek!

Itt a panorámáknál is vannak Sartisok!

Puma2004 Creative Commons License 2004.07.30 0 0 915

Szia Jim!

Én is megnéztem a képeket.

Mit ne mondjak, nagyon tetszettek!

.JiM. Creative Commons License 2004.07.29 0 0 914

Uhh, kiszúrtad a legeldugottabb öblöt! :)

A félsziget túl oldalán Neos Marmalast előtt  X km-re, lesz egy széles fehér zúzott köves kacskaringós lejáró. Nah azon elindulsz lefele, aztán amikor az út egy darabon majdnem vízszintbe ér - úgy félúton a kiindulási magasság és a tenger között - akkor elvileg megláthatod lefele az öblöt, de oda nem vezet már út! Viszont tuti hely ! ;)

Előzmény: Naccsabi (913)
Naccsabi Creative Commons License 2004.07.29 0 0 913

Szevasz JIM.

Végignéztem a képeidet és nagyon tetszettek. Ezzel kapcs. lenne egy kérdésem. A képek között 161-180 képek között az utosó előtti sorban a harmadik kép (Na jól megmondtam) egy öblöt ábrázol homokos partal a sziklák között.Ide szeretnék elmenni.Kérlek ird meg nekem hogy ide hogy lehet eljutni. Hétfőn indulunk Sartiba.

Előre is köszi Nacssabi!

Előzmény: .JiM. (912)
.JiM. Creative Commons License 2004.07.29 0 0 912

Egészen pontos link itt!

.JiM. Creative Commons License 2004.07.29 0 0 911
Én már 3szor voltam Sartin, eszméletlen jó és szép hely, mindenkinek tudom ajánlani. Esetleg ha érdekel valakit, az oldalamon megnézhettek a tavalyi képekből párat, bár még nincs végig feltöltve: www.jim.hu
Naccsabi Creative Commons License 2004.07.29 0 0 910
köszi az infót, remélem azóta nem változtattak.
Előzmény: Törölt nick (909)
Gyap Creative Commons License 2004.07.27 0 0 908

Marianna-22!

Köszönöm az ajánlást, s szoktam is látogatni az oldalt!!!

d9d8!

Ha véletlen a térkép a fényképezés sorsára jut kérnék egy mailt ha lehet! kg.aladin@freestart.hu

Köszönöm!

Előzmény: Marianna-22 (904)
Naccsabi Creative Commons License 2004.07.27 0 0 907

Szevasztok ! lenne egy két kérdésem azokhoz akik már ˝megjárták a hadak útját˝ az utat Sartiba és vissza .

Nem tudjátok hogy mennyi az autópálya díj a szerbeknél de nem szgk.-ra,hanem 6 személyes furgonra, ami szgk. felett van egy kategóiával?Ja és a Bulgároknál is.

Ha netán akad valami tapasztalat jó-rossz kérlek osszátok meg velem. Hétfőn indulunk három autóval.Olvastam már egy s mást de jól jöhet minden infó.

Tankolás:hol érdemes,mennyiért? Nálam a gázolaj a nyerő!

Sartiban tudtok v.mi jó kajáldát?Imádom a gíroszt!

Hát más nem jut eszembe! Üdv Naccsabi 

Mormogi7 Creative Commons License 2004.07.24 0 0 906
Az Irini ház kb 150 m -re van a parttól, nagyon igényesen van megépítve szép belülről, nagyon barátságos a tulaj Szalonikiben lakik. Légkondi nincs. Egy saroképület  az országút felöli oldalon. A tengerpart felé ha sétálsz ott a falu legjobb pékje pár méterre. A központti tértől kb 500 méter a buszparkoló után kifele kb. 3ik sarkon jobbra a péknél  az országút felé , és megint jobb oldalon az utca végénél a sarokház. 
Előzmény: csomo1 (895)
csomo1 Creative Commons License 2004.07.23 0 0 905
Sziasztok lenne még egy két kérdésem:-A boltokban illetve a vendéglátó helyeken kell vagy lehet-e adni borra valót úgy mint nálunk kb 10%-ot vagy ez szigoruan tilos és meg haragszanak rá?Tudomásom szerint vannok olyan nemzetek ahol ezt sértésnek veszik nálunk meg azt ha nem kapnak borra valót.Illetve telefon kártyát lehet-e kapni?Illetve a sarti beachen milyen a tenger úgy értem a part illetve a víz mélység,hogy hirtelen mélyül-e?A beach Sarti melyik részén van a Narancspart vagy az ellentétes irányban?Köszönöm előre is a válaszokat.Csomó
Marianna-22 Creative Commons License 2004.07.23 0 0 904

Szia Gyap!

Van egy nagyon jó kis honlap ahol találsz többek között térképet is. Vannak fényképek, forum, utitárskereső meg minden ami kell. A cím:

www.sithonia-sarti.fw.hu .

Marianna

Gyap Creative Commons License 2004.07.22 0 0 903

d9d8!

Köszönöm!

Valószínűleg a viamichlen zavart meg! Valami oknál fogva Ő valmai másik útvonalat ajánlott fel!

Előzmény: d9d8 (902)
d9d8 Creative Commons License 2004.07.22 0 0 902

Kedves Gyap!

A határtól Serres érintésével Tesszaloniki felé menj és Szalonikihez közeledve figyeld a "Ring Road" kiírást, és ott Nea Mundania felé menj, a Kasszandra félszigetet elérve az új kiírás Neos Marmaras. Nikiti után ne fordulj el Marmaras felé, hanem tovább kell menni Sarti stb. felé. Két hete vettem egy részletes térképet a Halkidikiről, ha fontos akkor lefotózva el tudom küldeni kb. 1 hét múlva.

Üdv. d9d8

Előzmény: Gyap (901)
Gyap Creative Commons License 2004.07.22 0 0 901

Üdv Mindenkinek!

Tanulmányozva a dolgokat s utileírásokat arra már egész jól rájöttem miként fogok a Görög határig eljutni, szinte már szemeim előtt hever!

DE... A határtól pontosan melyik útvonalon érdemes SARTI-ba menni???

Ha valaki le tudná írni mi az ajánlott útvonl köszönettel venném! S ha lehet mint az oviban, aránylag részletesen.....

Ui: Még mindig áll, ha valaki szeretne konvojban Görögországba menni s Augusztus 6-al tervezi az indulást, szívesen vesszük!

vacakmsz Creative Commons License 2004.07.22 0 0 900

Sziasztok!

Szeptemberben autóval indulunk Sartiba a barátokkal és mivel először megyünk ide és ráadásul nekünk ez az első autós utunk, ezért lenne néhány kérdésem hozzátok, ha tudtok válaszoljatok légyszi! Úgy néz ki eddig, hogy bérautóval mennénk, mivel elég nagy a család. ( Ha meg nem jön össze, akkor marad a két kocsi.) Az érdekelne, hogy milyen plusz papír kell a zökkenőmentes határátlépéshez a bérautó miatt, illetve hogy kb milyen az idő szeptemberben. A többi infót már kimazsoláztam a hozzászólásokból, úgyhogy mással nem is fárasztanálak titeket. Válaszotokat előre is köszönöm!

Vacak

csomo1 Creative Commons License 2004.07.21 0 0 898
Köszönöm szépen a sok segítséget és várom ha van még valamilyen infótok amit érdemesnek tartotok rá,hogy tudjam.köszönöm
Előzmény: Marianna-22 (896)
Sithon Creative Commons License 2004.07.21 0 0 897
Sziasztok!

A Narancspartot nem szabad kihagyni, tavaly Sarti-tól 5 km-re a rozzant szemeteskukánál kellett lekanyarodni, majd pár száz méter gyaloglás után már ott is a part.
10-kor még van hely a parton, déltől kezd megtelni.
Jó nyaralást mindenkinek, és persze magamnak is! :)
Előzmény: csomo1 (895)
Marianna-22 Creative Commons License 2004.07.21 0 0 896

SziaCsomó!

A Vodafon működik ott kint is, sőt ott is betudod állítani a görög voda halózatot. Ami ügye jobb tarifa.

Az Irine apartmanat sajnos nem ismerem

Biciglit és mocit is lehet bérelni. A bicigli kb. 1500-2000 Ft/nap, a moci meg olyan 5000 Ft/nap. Mocit Sassonál bérelj. Van már honlapja is www.sassos.fw.hu .Bicót nemtudom hol lehet bérelni, de az biztos, hogy lehet. Az útleveledet álltalában ott kell hagyni ha mocit v. kocsit bérelsz.

Boltok... Pékség ha jól tudom a régi városrészben 1 van. Legalább is mi ott vásároltunk. Könnyű megismerni, mert egy bajszos viaszbaba szerűség, a kezében kosárral hívogatja be az embereket. Rendes kaja bolt sok van, álltalában válltoznak az árak boltonként. Ékszerüzlet is vann több és vásárolni is érdemes, mert nagyon olcsó az arany. A főutcán van egy nagyon jó palacsintázó és cukrászda. A csokis paliunk nagyon fincsi. A sütiket is érdemes kiprobálni. A tölcsér alakú nagyon finom!!!

Ha béreltek mocit a Narancs-partot ki ne hagyjátok. Ha Sartiban háttal állsz a tengernek, akkor jobbra kell menni. Nemtudom pontossan milyen messze van

(kb. 10 perc), de ha a jobb oldalon sok autót látsz a fák alatt parkolni ,akkor mégérkeztél.

Ha bármire kiváncsi vagy még, és érdekelnek fényképek is Sartiról, látogass el a www.sithonia-sarti.fw.hu címre.

Szia! Marianna

csomo1 Creative Commons License 2004.07.19 0 0 895
Sziasztok!Őrülök,hogy erre az oldalra találtam azt hiszem ami érdekelt azt elolvastam TALÁN???Én utoljára 95-ben voltam Sartin és a 9 én csak kilenc év. Lenne néhány kérdésem gyakori Sartisokhoz: -Vodafone kártya működik-e vagy csak a T-mobile -Irine apartmanról tud valaki valami jót vagy rosszat -biciglit lehet bérelni és ha igen hol és mennyiért -olcsó étterem,bolt,ékszerbolt,pékség stb szóval olyan helyek ahova éremes betérni -van-e olyan hely ha nem biciglit hanem robogót bérelünk ahol nem kell ott hagyni az utlevelet mert nem szivesen válnék meg töle föleg számomra ismertlen embernél nem hagynám ott -kb árakat tudtok nekem írni ami talán igaz lesz augusztusban is -jön közülettek valaki vagy valakik augusztus 9.-től augustus 18.-ig??????????????? Előre is köszönöm a szives segitséget Tisztelettel:Csomó
sarti_forever Creative Commons License 2004.07.19 0 0 894

Sziasztok!

Oldalunk elköltözött

A gportalról http://sithonia-sarti.fw.hu oldalra.

A forumban külön téma a most utazóknak.

Tegyétek fel kérdéseinket ha tudunk ha nem válaszolunk.

- Élménybeszámolók

- Térképek

- Ételek

- Apartmanok

És még sok más

d9d8 Creative Commons License 2004.07.19 0 0 893

Kedves Mvera26!

Levát a határon célszerű váltani 1 euro kb. 1,9 leva, a 95-ös benzin a nevesebb kutaknál (ÖMV, Shell) 1,49 leva/liter. Fontos!! Szófiában a macskaköves úton a balra kanyaródó sávban (Belgrád tábla a hazafelé vezető úton) ablakmosó fiúk vannak!!! Nem készültem rájuk és ők is kissé "rámenősek" csak forint volt kéznél amit talán azóta is dühösen nézeget a srác. Görögországban kb. 0,8 euro literje, kutanként változik. Sartitól délre Sikia felé lekanyarodva van egy olcsóbb benzinkút.

Üdv. d9d8

Előzmény: mvera26 (892)
mvera26 Creative Commons License 2004.07.19 0 0 892
Kedves d9d8! Még egy kicsit zavarnálak. Tudnál nekem a Bulgár és Görög benzin árról mondani valamit. Köszi. Mvera26
c dúr fisz moll Creative Commons License 2004.07.19 0 0 891

sziasztok!

Július végén a Sartiba utazok a családommal!

Néhány dologban szeretném a tanácsotokat kérni!

Autót kölcsönözni hol érdemes ? Milyen okmányokat kérnek hozzá?

Úgy hallottam,hogy elég drága Görögországban!Esetleg itthonról gazdaságosabb?

Vannak-e a környéken hegyi falvak,mit érdemes megnézni,túrázni ,kirándulni?

Napernyőt lehet bérelni,vagy célszerű itthonról hozni?

Nóra baba Creative Commons License 2004.07.18 0 0 890

SZóval szép magyar lányt szeretnél feleségnek. Csak járj nyitott szemmel és biztos találsz. :))

Puszi

Nóra

Előzmény: laczkovich (889)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!