illetve ezt is lehet ugy csinalni, hogy 100%ban adrenalin legyen ezerrel mondjuk elmesz Afrikaba, Alaszkaba lesz vadas tema dogivel.. csak amikor meg nem kell megkuzdened erte akkor az elmeny is kevesbe lesz tartos
Á, imádja őket! Tavaly januárban képes volt minden másnap kigyalogolni hóban, fagyban a hátán büdös belsőséggel megtöltött zsákkal, hogy hátha látja őket. De a dögök éjszaka szedték fel a kaját. Nem bánta, mert addig sem volt otthon és Marica ( a neje ) sem piszkálta.
:)))
u.hu, te is nyomod a nadifarkas temat? azt hittem letettel rola nekem mar benne van most 1hetem a temaban de nulla eredmeny, raaadasul 45km-re tolem, szoval napi 90km.. es durva meleg a satorba ilyenkor! :-) kb. 12orat mar kint ultem, hat mit mondjak izgalmas volt :-) van valami kep is? vagy mit probaltal az elobb beszurni? drava ártér?
Reggel kimegy az öreg barétom, ( nem Toldi ) leellenőrzi a helyzetet, egy kissé messzebbről visz nádat, én meg 10 körül viszem a cuccos, álcaháló, madzag ( bálakötöző zsineg ), és egyéb célszerszám - leshely kialakítás, romlott húsvéti sonkadarabok szétszórása, ( főtt tojat és torma nélkül, me nem tom,hogy szeretik-e ) , oszt egy - két iccaka (este+reggel) kifigyelés, jobb esetben fotografálás.
:)))