Ma mentem havon a pick up-al meg se kapart, pedig vasárnap még 4x4 ben is erölködött,ma rengeteget eset össze a hó,ha valaki kihozza a mociját a mol-utra szeritem szöges gumi se kell.
Gyertek!4-5 fok lesz a hétvégén! Egyébként P.Laci (még nem regisztrált,ejnye-bejnye) szombatra lakitelekre szervezkedik! 427! téged nem fognak felismerni,ha csak nem TE vagy a csatahajó:)) ,jaa az 424-es.
szevasztok szerintem a következő TTV -én a sherco team nem hagy levegőhöz jutni senkit, az elsőn csak azert engedtünk a gyeplőn mert szeretnénk a másodikon is ott lenni.A hétvégével kapcsolatban remélem tudunk együtt motorozni mert, Imikével áttmennénk a gázútra. Szertném kipróbálni hogy tudok e már a sérült vállamal motorozni. A véleményem az hogyha minél többen lennenk annál jobban fellazulna a talaj, akkor szeges guma nélkül is kivállót lehetne csapni.
Jana! Mi csak azt nem akartuk, hogy Könnyes és Nyuszi érezzék egyedül úgy, hogy elhibáztak valamit. :-)) Valamint terepismerkedést tartottunk, mert az is feladat volt, hogy új helyeket fedezzünk fel, ha jó emlékszem TRobee szavaira.
TRobee! A védő nagyon jó lenne, de én nem merem és nem is tudom úgy széthúzni a quadot. Azért a képeket köszi.
Tudod mikor kijöttetek izsákrol és utána egy kicsit elkavarodtatok, vagyis nem kicsit mert kaskanyura értetek be!!!!!!!!! utána meg betonuton jöttetek haza!!!! A két lakitelki drz-és srác meg csapodott utánatok,mert azt hitték hogy ti tudjátok az utat!!!!!!!
TRobee! tőled szeretnék érdeklődni hogy a szeretett kis drz-men még nincsen védőfelszerelés! magamra már vettem most a kis gyilkos következik! nehogy tulságosan megüsse magát a kis sárga angyal! esetleg neked vannak e fölösleges cuccaid amik a fontosabb részeket védik? és ha vannak mik ennek az anyagi vonzatai!?!?! válaszod kösz! adok 1 e-mail címet ha véletlen inkább oda küldenéd el! (dilis88@freemail.hu) előre is kösz!
Ja és a remélem lessz 2. TTV, mert az első brutálisan jó volt! Főleg mikor Janával eltévejedtünk a bokor keresése közben. de végül meglett!:D
bocsi a képek teloval készültek:S de a színek és a körvonalak látszanak!:D
Jana! Kiket és milyen külön túrára ? Ha jól emlékszem Veled és talán Nyuszival találkoztunk össze Nagykőrös előtt, és így találtuk meg azt a pályát. De utána tényleg jól elvesztünk az élet és az erdő sűrűjében és valahol simagörönygyösön jukadtuk ki, és ott tényleg volt velünk két srác, bár őket nem is ismertünk.
TRobee! A különdíjasokról nincs véletlenül képed ? Az időeredményünket inkább ne is közöld nyílvánosan !!! :-))))
Én meg híradót nézek, de szerintem elmegyek tentélni, egész délután itt ültem a gép előtt, szerintem ideje lesz abba hagynom! 21h30m-kor meg nézem a Duna TV-n Kusturica /a Macska-jaj-t is ő rendezte/ 2004-es, Az élet egy csoda c. filmjét!
:) Ez jó, endurofenoménok! :) Egyébként fogalmam sincs kik voltak, szolgálatban voltam, meg a Biggel asszem nem is indultam volna, már nem emlékszem mi volt! És az előbb elfelejtettem, mielőbbi gyógyulást kívánok Neked meg!
Igazad van az tényleg fontosabb, és ha közös motorozás lesz, szólni fogok, vagy itt vagy sms formában! >Egyébként a TTV-t erre az általad ajánlott névre is keresztelhetjük. Ja, mert hogy nem ez az igazi neve, húú vazze holnap akkor kapok a búrámra ezért? :)
Emlékeztek még kik voltak azok az endurofenoménok akik megnyerték az első ALFÖLDI TEREPTÁJÉKOZÓDÁSI VERSENYT! Remélem minél hamarabb üdvözölhetjük a másik tagot is a fórumon.