Dátum: 2008-02-22 18:45:24 <!-- document.write(''); document.write(''); document.write(''); //--> Elképzelhető, hogy vasárnap ismét sztrájkolnak a vasutasok - közölte a VDSZSZ alelnöke. Azt azonban még nem tudni, hogy ha valóban beszüntetik a munkát, akkor mennyi ideig nem járnak majd a vonatok.
A tervek szerint a szakszervezet és a MÁV képviselői legközelebb hétfőn ülnek tárgyalóasztalhoz. Korábban napvilágot láttak olyan információk, amelyek szerint a VDSZSZ még a tárgyalás előtt munkabeszüntetéssel próbál nyomást gyakorolni a vasúttársaságra. Bárány Balázs, a szakszervezet alelnöke az MR1-Kossuth Rádiónak elmondta, hogy holnap döntenek arról, lesz-e újabb sztrájk vasárnaptól. (MR)
Egyébként az mr1.hu-n fent kellene lennie a hírnek. Kb 1 órával ezelőtt még fent találtam, de már most nem. Remélem, valótlan.
nemá. ez most komoly? mennyi ennek az esélye? :( nem akarok buszozni!! ÁÁÁ márcsak azért sem, mert akkor koradélután vissza kell húznom. így viszont este fél 6kor induló személlyel is bőven odajutok tirpákfalvára. ms-ig személyezek utána Tokaj. De remélem nem lesz az mint tegnap hogy +10-el érkezett. és kivételesen pontos volt a VÉRCSE
Hű,de cumi van. +10perccel indult vissza a bz abonyból a körüljárás miatt. Így Andornakon le kell szállnom, különben a pesti gyorsra nem tudok átszállni,márcsak azért is,mert biztos a rendezőnek megy.
Azt még kibírjuk :) Utána kiderül majd hogy-s mint lesz, mert áprilistól hetente 1x felelős szerkesztő leszek, az meg másfélnapos rohangálást, estig bennmaradást, stb... jelent :S :S :S
26-án 5512 Káltól, 5515, mksz, 5508 Füzesabonyig, 5511 R. Kálig, 28-án pedig 5509 Káltól, 5502, mksz, 5505 Kálig. A márciusi menü rejtély még. :) 29-én házi vizsga, sztem utána kapjuk meg a márciusi vezénylést. Akkortól már önálló leszek. :P
Hamarabb nézett ki úgy, mint gondolnád:) Csak furdal a kíváncsiság, mert gyanús, hogy pont a pálya felett van :-)
Más: mit szóltok egy kis nosztalgiázáshoz? Vannak valakinek képei ezekről?
A digitális korszak előtti szürke kijelzők Eger felvételi épületén. Ezredforduló idején még megvoltak. (asszem) Ds kocsi Eger negyedik vágányon A MÁV látványos nyárbúcsúztatása: 2005. 08. 31-én kigyulladt egy személykocsi Egerben.