Pere1 most egy darabig nem fog Neked válaszolni, mert holnap indul Szíriába és csak jó sokára fog visszajönni, ha jól emlékszem a hónap közepe után...(lsd. Szíria topic)
nyakas pincészet? hát nem sok mindent tudok róla4 kivételesen a nyakas nem név hanem hegy (zsámbék-tök-perbál) nem tököl nem ősi pincészet nem vörösökről hires. főborásza hires Mayagold, a franc nem már sömmire nem emlékszem!!
Malya Ernő ( tessék most kivételesen vissza mentem javitani nehogymá nemecsek ernőlegyen) és egy hőlgy is ,szégyen és gyalázat még véletlenül sem tudom a nevét.Malya úr viszont szép fehér szakállas . a hőlgy még igy sem ugrik be.
Chardonnayban nagyok...de most hirtelen nemrég kostolt irsai oli rémlik fel azzal az isteni rántott pontyal szép zöldessárga szin (nem a ponty) az összes citrus féle illata és kicsi jázmin esetleg gyöngyvirág savai elég kemények massziv alkohol stb stb
Én is épp meg akartam jegyezni, hogy elég érdekesen nézel ki!!! :))) Dehát itt ugye már nem lehet tudni, hogy ki kicsoda?! :)))
Gombóc! A fagyi naggggyon szuper, sütiből csak a kókuszosat kóstoltam, de az nagggyon jó. Mikor is megyünk?? Nem küldtél semmit, ugyhogy holnap munka után egy másik fórumossal ismerkedem :)) cipelem a szíriai képeket is... :)) De azt mondtad a héten, ugyhogy várom az sms-t
Szia Sati!
Aki most jött haza, az csak ne irigykedjen. Milyen süti?? Elöbb mesélés van, süti csak, ha megérdemelted!! :)))
Én vagyok Sati üzenetközvetítője: Tegnap este írta, kint voltak a meccsen, az O. Marseille-Metz meccsen (Huszti Szabolcs játszott )(kár, hogy ez nekem nem mond semmit). Azt írta, hogy tök jó idő van, lehet fürdeni is, és hatalmasakat esznek, mindenféle jókat: tengeri herkentyűket, finom francia borokat.
Rímel rímel. Csak nagyon sok dolognak kell összejönnie még. Meg az a baj, hogy a vízum is drága, és ugyanannyi, ha csak 3-4 napra megyünk, mintha 2 hétre. Mondtam én, hogy menjünk 2 hétre... :)) csupán spórolás céljából....:))) Meg szerintem csak akkor megyünk, ha a jordán barátaink tényleg átjönnek, nem csak igérik!! Ja, és amig itt tökölünk marad még repjegy, mert az sem elhanyagolható szempont, ugye... :)) Meg hát, ott sincs meleg decemberben...kérdés, hogy lehet-e a hidegben egész nap mászkálni...meg a gyerek ugye...megfagy még nekünk... szóval szoríts(atok), mert azért én mennék...az a biztos...:)))