Az, "hogy így kéne kinéznie minden forgalomban lévő mercinek" azzal nem akartam senkit megbántani,csak úgy értettem,hogy akik megtehetnék,azoknak a többsége nem fenntartja ezeket az autókat,hanem most még úgy gondolkoznak,hogy elhasználják melós autónak,mert sokat kibír és nem kell rá költeni.A 123mas merci soha nem tud úgy elrohadni,hogy szétessen a futómű. Ezt a tulajdonságát rengetegen kihasználják.SAJNOS .... Szóval bocsi,ha bárkit megbántottam volna
"hogy így kéne kinéznie minden most forgalomban lévő mercinek" többekközött ezért nem szívesen vinném ki a /8 vasat a talira, mert kicsit rohad már 1 pár helyen... Persze ha csak ez hiányzik hogy meglegyen a 10 autó :))
A megígért képek.A 124 esre és a 126osra lehet,hogy nem vagytok kíváncsiak,csak azt szerettem volna szemléltetni ezzel,hogy így kéne kinéznie minden most forgalomban lévő mercinek.A 123 az enyém.Remélem elnyeri teccéseteket.Hali
a /8-as "bibliaban" ugy szerepel, hogy az egyes es a masfeles szeriaban vegig a sarvedon tronol a jobbos tukor...A nemeteknel, osztrakoknal tehat biztosan igy volt,
kivetelekre nem ter ki a konyv, de biztosan voltak.
Köszönöm a féknyerget, passzolt! Nem volt egyszerű szétszedni, de megérte! :) Mostmár aztán repül a táltos!
Sajnos a találkozóra én sem tudtam menni, de a következőre mindenképp szeretnék!!! Ha még májusban összejönnénk, akkor jó lenne már most kinézni egy időpontot, hogy minél többen szabaddá tudjuk tenni magunkat!
a hegyaljan ahogy mesz befele az erzsebethid fele. meg a tetoreeres elott (szoval mielott kezdenel ereszkedni befele a dunahoz, jobbra van a lampa elott. eleg jol lathato helyen.
kepetr ha ugy van arra jarok csinalnek, de nem vagyok pesti, es mostanaban nem jarok arra.
No szóval..... A gépjárműről annyit kell tudni,hogy 1977ben született, w123 200d névvel,ami nálunk magyarországon szívelégtelenség miatt átkeresztelődött 240d re/legalábbis a szive/!19 éve a családé,meg még van mellé egy 124 es és 1 126 os is.Állítólag mindeggyik kiváló,ritka állapotban van.Szerintetek?Mindig rendszeres szervíznek van kitéve a gépsas és nagyon kímélem is.Elöször fateré volt,utánna tesómé és végül az enyém.Na de beszéljenek a képek......./ja és tél volt azért vannak lemezfelnik/
Itthon nagyon horror a jó állapotú 23-as ülés. Színválasztással meg pláne... A könyöklőről nem isbeszélve. Amúgy milyen kell, halszálka mintás üléshuzattal az újabb típusú (nyomógombos) könyöklővel?
Mindenesetre jöhetnek a fotók a süti verdádról! (én most adtam el sajna az enyimet, így el vagyok mercitlenedve) legalább képeket hadd nézegessek...
hat ez a tukor dolog nallam ugy van hogy a 73as opelomnal volt 1 jobb oldali aprosag...ugyhogy most ez a minden oldalon szep kis tukrok nekem teljesen jo.
a nagyobb tukor a 2eshez jar. de nekem kell az elefnatful, es a hatso lampa es az az antik pofaja az 1esnek:)))
Hali mindenkinek.Van nekem egy 123mas csodám,amit én teknikának nevezek és szüksége lenne 2db tökéletes!!!!!!!!!! állapotú KÉK első ülésre,könyöklővel eggyütt.A gyári kék kárpitos 2 első ülést,faterom lecserélte még régen,mert neki mindenképp kellett az ülésfűtés és egy nagyon rosz barna szettet rakott bele.Nagyon nagyon jó állapotban van a kocsi kívül belül és csak ennyi "esztétikai" hibája van.Tudna nekem valaki segíteni,hogy hol tudnék kék első üléseket szerezni,reális áron??Rengeteg bontóban jártam és semmi.Ha érdekel valakit a csodagép esetleg rakok fel képet róla.Segítsetek légyszi.Elöre is köszi.