Keresés

Részletes keresés

Lecso11 Creative Commons License 2012.01.26 0 0 10591

3-0.

Bruschi85 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 10590

Persze, mert Tanács még mindig sérült és kell az ember. 

Látva a VAL listát és a stajátt László semmivel sem jobb, mint Szikó. Ráadásul ott van Kovács Soma is, akinek kell a lehetőség, mert a Pécs és az Olaj ellen is bizonyított.

Nem kell nekünk, mivel holnap Dzsó már játszhat így a Nyír1 ellen már "gálázhat" is :)

"Szurkolj mert szabad, megérdemli a csapat, hát lássam, hogy tombolsz a refrén alatt"

Nagyon nagy zene, még, jó, hogy Reprocesszor felrakta, miután átküldtem neki :D

Előzmény: norris21 (10589)
norris21 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 10589

Na, Szegedre igazolt, szóval tárgytalan, Fodor Páter úgy látszik lát benne lehetőséget.

Előzmény: norris21 (10588)
norris21 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 10588

Bedobónak gondoltam, azért Szikó támadásban nem sok vizet zavar, a soproni game üdítő kivétel volt csak, mondjuk László a próbajátékán hintene bizonyításképpen egy 12/12-t a tirpákoknak, az már megérné. :) Aztán, ha tényleg szar el lehetne hajtani a csába... Ha meg beválna, akkor meg nehogy már ne tudnánk kifizetni neki valahonnan 3 hónapot maximum.

Előzmény: Bruschi85 (10582)
norris21 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 10587

pfú, de régen hallgattam ezt.... :)) "A kedvencem a legjobb" Ez mekkora már! :)))

Előzmény: Lecso11 (10586)
Lecso11 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 10586

:DD

Előzmény: Elvi Szinger (10585)
Elvi Szinger Creative Commons License 2012.01.24 0 0 10585

A legnagyobb csapatéban :-))))

Előzmény: Lecso11 (10584)
Lecso11 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 10584

Féligoff, de régi nagy kedvencünk milyen ingben pózol a vasasos leányok között? :D

Lecso11 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 10583

Na, érdeklődve várom kvadzsó debütálását, bár gyanítom az értékmérőbb az inkább a szombati lesz.

Bruschi85 Creative Commons License 2012.01.23 0 0 10582

Mármint kettesben, minek, ott van Nikó? Ezt a hiányposztot sem értem?

Hármasban pedig Szikó jobb nála, erősen lejtmenetben van, ha a Nyír1 is elküldte miután már honosították és inkább egy ugri-bugrit hoztak.

Különben is végre megérkezett Kwadzo :)))

Előzmény: norris21 (10581)
norris21 Creative Commons License 2012.01.23 0 0 10581

László Róbert nem érne meg egy próbát nálunk? Igencsak hiányposztunk...

vanekúr958 Creative Commons License 2012.01.23 0 0 10580

Ez elkerülte a figyelmemet,így már világos.

Nélküle is továbbjutunk szerdán !

Előzmény: Bruschi85 (10579)
Bruschi85 Creative Commons License 2012.01.23 0 0 10579

"A nyírségieknél így felszabadult egy légiós hely, amit rögtön be is töltenek. Az amerikai Brandon Fields már megérkezett Nyíregyházára, és a papírjai is rendben vannak, de a Jászberény elleni kupamérkőzésen az utazás fáradalmai miatt nem fog pályára lépni. Próbajátéka a jövő heti, Kaposvár elleni bajnokiig szól."

Nálunk még nem, hogy papírjai még a személye se volt meg!! :)

Közbe látom az MNK-ba már válaszoltak.

De a Pécs ellen nem is kell játszania, ráadásul még meg sem érkezett, ráér majd a Nyír1 ellen egy bemutatkozós /15-ös meccset repeszteni.

Ja csak ennyi írok:

NEW ENGLAND PATRIOTS 2012 AFC CHAMPIONS!!!!!

IRÁNY A SUPERBOWL!!!!

Reszkess Giants!!! :DD

Előzmény: vanekúr958 (10578)
vanekúr958 Creative Commons License 2012.01.23 0 0 10578

"kaposkosár 2012.01.20. 11:02   Az a szabály, hogy csak az játszhat a visszavágón, aki az első mérkőzésen is szerepelt."

"Kedden este Jászberényben játszik Magyar Kupa visszavágót a Marso-Vagép NYKK.

A találkozón debütál a szabolcsiak új szerzeménye, az amerikai Brandon Fields. "

Nem értem akkor, nálunk miért ne játszhatna az új srác ?

Én nem találtam a versenykiírásban ilyen szabályt

Bruschi85 Creative Commons License 2012.01.22 0 0 10577

Az túlzás, hogy élmény volt a meccs. Igazi küzdős, brusztolós, szenvedős volt egyik csapat sem játszott tudása alapján és a második félidőben a jobb csapat nyert, amely nem is adott ki magából 100%-ot mi pedig elfáradtunk. Pedig az volt az érzésem, hogy a 3. negyedben sikerül megtörni a lendületüket, nálunk lesz a lélektani előny, de a Nikolov - Báder duó nem hagyta kiénekelni a sajtot a szájukból.
Persze a bírók ítéletei is közrejátszották , de azt a csapatot amelyik az EC-ben szerepel, bajnok és kupagyőztes meg van feléjük a nagyobb tisztelet, de ez remélem senkit nem lepett meg. Ez nálunk is meg volt, amikor nem a rájátszásért küzdő kvázi "kis csapat" voltunk Jó példa volt amikor Trotter megütötte Soma kezét és a síp néma maradt mert Obienak a 3. faultja lett volna. Tetszett Kiss Kornél játéka az első félidőben csak ő húzta a szekeret a másodikban ki is vették a játékból, hogy sikerült-e pótolni Wilsont eddig igen, de vajon a szezon további részében fogja-e a válaszom nem, nem is az a feladata, de a lehetőséget meg kell kapnia, mivel eddig élt vele és a továbbiakban is bízom benne. Egy légióstól minden meccsen elvárjuk, hogy húzóember legyen, mert neki ez a feladata, de a magyarok ha pályára lépnek már kapják is a nyakukba, hogy ezt meg azt csináld, rögtön kritizálják őket, ahelyett, hogy buzdítás, biztatás lenne. Fey amikor a palánk alatt és nem középtávolról dobált akkor rendre megoldotta, vállalt is rendesen Báder és Grebenár mellett,  és Raivio is a 2. félidőben aktivizálta magát, bár Nik pocsékul dobott főleg kintről, ráadásul végig pályán is volt el is fáradt. Józsi harcossága és küzdeni tudása és hasznos játéka is tetszett, csak így tovább Józsi. Kovács Soma is hajtott és a pécsi meccshez hasonló védekezéssel megint labdákat szerzett
Köszöni Ádám is a közönségnek, pedig a szokásos B középen kívül jóformán csak az Olaj szurkolókat hallottam, akik magukhoz képest szinte csak a mutogatással tűntek ki, pedig ez eddig tőlük nem volt szokás, a közönség többi része pedig Péter Attila igencsak "szellemes" beszólásaira tapsikolt, pedig ezekre a viccesnek tűnő bekiabálásokra voltam a legkevésbé vevő.
Összességében tisztes helytállás volt a csapat részéről, nekünk nem az Olaj csapatát kell legyőzni, hanem a Pécset, Nyír1-et majd a jövő héten.

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvár!!!

norris21 Creative Commons License 2012.01.21 0 0 10576

Szép volt fiúk!

Kár, hogy az ellenféllel volt a 3 rigó, csak közel egyenlő feltételek esetén meg lett volna. Nagy volt az arc Póréknál, majdnem ráfáztak, de persze ők nem kaphatnak ki, van mit megköszönniük a bíróknak, vagyis inkább kifizetniük... A Kaposvárra ellátogató szolnoki szurkolóknak, voltak max 15-en, meg "gratulálok", csak az OA-OA-OA, meg a bemutogatás ezerrel a hazai nézőknek, ezért kár volt ennyit utazniuk...

Bruschi85 Creative Commons License 2012.01.21 0 0 10575

Persze neked nem, mint NDBFC tagnak nyilván nem :D

De azokra is gondolni kell, akik szeretnek picit italozni

Kwadzo tütütü Kwadzo tütütü, ez túl sablonos, vagy ennyire nem bízol a sokak által várt és remélt mindenképp "feka köll" irányítóban.

Valami frappánsabb kell, mint a Nikóóó vagy Michael Fey amik most szólnak :)))

OFF:

Semmi, mert ez nem fodulhat elő egyszerűen jobb csapat vagyunk, jobb formában és a két zseni TE-ünk, nehéz feladat lesz a sérült Ed Reedéknek, szerencsére a mostani O#ünk több pontra képes, mint a Ravens O# és Flacco együttvéve. Ha Rice-t és a futást megfogjuk akkor nyerünk, ráadásul hazai pálya velünk, remélem már hóval és faggyal. :))

Viszont a túl oldalon remélem Eli-t a Frisco védői a földhöz csapködják párszor és Alex Smith a SB-ba vezeti a 49eseket!

Apropó 2012 október 28-án megint Pats meccs lesz méghozzá a Rams ellen akik 2015-ig fognak majd Londonban játszani, tehát remélem a kosarasok nem játszanak majd, mert nélkülem fog lezajlani, mint 2009-ben amikor Körmenden játszottunk és ki is kaptunk szoros meccsen, már ha sikerülne megint eljutni. De jó is lenne :)

ON

Előzmény: norris21 (10574)
norris21 Creative Commons License 2012.01.20 0 0 10574

Azért várjunk még azzal a becézéssel egy kicsit! :) Amúgy meg a Kwadzo annyira nem nyelvtörő... :)

(Miki, mi lesz a Hazafiakkal, ha a Hollók kivájják a szemüket? :) )

Előzmény: Bruschi85 (10573)
Bruschi85 Creative Commons License 2012.01.20 0 0 10573

Még nem, majd hétfőn fog neki feltúnni, de a K stimmel legalább, viszont neki próbáljon meg valaki becenevet kitalálni, mert a mostani is elég nyelvtörő. A Karcsi már foglalt :P

Ahogy láttam a videón, nem túl magas viszont erejével nincsenek gondok. Remélem gyorsan beépül és hasznos tagja lesz a csapatnak és győzelmek számát növeljük vele.

Lecsó: Köszi, bár azt hittem többen leszünk a vendég szektorban, de majd februárban a bajnokin :) Jó lett az interjú. Remélem igaza lesz, hogy a változásból jól is ki tudunk jönni és ő is többet mutat.

Bazsy: Értelek, köszi a választ, akkor nem rá gondoltam, nekem igazából mindegy a színe azt meghagyom a Delfinek íróinak és olvasóinak. Jó választás, de gondolom nem Mark Jacksonra gondoltál :DDD

Előzmény: norris21 (10572)
norris21 Creative Commons License 2012.01.20 0 0 10572

Na, újra lesz egy afrikaink, tudja, hogy a K.K.K.-hoz igazolt? :)

norris21 Creative Commons License 2012.01.19 0 0 10571

Igen, ezt gondolom én is. Ha esetleg egy olyan Sullivan-félét kifognánk, aki tényleg végig tolja 1-3-ig, akkor nagyobb lenne a variációs lehetőség, és beleférhetne egy 15-20 perc meccsenként úgy, hogy Kuttor/Kiss és esetleg Raivio irányít... Ez mondjuk tényleg hatásos fegyver lehetne, a 4-en kívűli csapatok ellen mindenképpen.

Előzmény: Lecso11 (10568)
Lecso11 Creative Commons License 2012.01.19 0 0 10570

Gratula a csapatnak meg nektek is :)

Szombaton én felszabadult játékot várok mindenkitől, nagy vesztenivaló ezen a meccsen nincs. Pörögjünk keményen, aztán majd lesz valami. Tegnap többen is bizonyították, hogy rá tudnak szolgálni a kapott percekre.

Előzmény: Bruschi85 (10564)
Lecso11 Creative Commons License 2012.01.19 0 0 10569

Kornéllal egy rövid interjú:

Mindenkinek többet kell hozzátenni

Lecso11 Creative Commons License 2012.01.19 0 0 10568

:)) Én is néztem, egyébként egyáltalán nem ördögtől való gondolot, amit a Bazsy is mond, sőt. De biztos nem így lesz, tegnap Kornél elég jól tolta, de hosszútávon nem tudom meddig menne így.

Előzmény: norris21 (10563)
_Bazsy_ Creative Commons License 2012.01.19 0 0 10567

AZ NBA elfér.  :)

Chris Paul-ról semleges a véleményem. Rá gondoltál, mint Wilson utódjára? Mert ide feka irányító még akkor se kellene, ha ő jön. :)))

A kosárlabda felfedezése óta a Pacers-nek szurkolok, és egy szakkommentátor a kedvenc játékosom.

Előzmény: Bruschi85 (10565)
_Bazsy_ Creative Commons License 2012.01.19 0 0 10566

Nem, de én is láttam azt amire gondolsz.   :)

Bruschi85 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 10565

Mivel tudom ki CP3, ezért bizton állíthatom, hogy nem Bazsy :)

De, hogy ismeri-e Bazsyt az lehetséges, mert nagyon egy srófra jár az agyuk.

Viszont azt kérdezem Bazsytól, hogy ő is szereti-e Chris Paul 3-at? Mert az NFL-t nem szereti az tudom, de a horgászat mellé elfér az NBA? :D

Bruschi85 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 10564

Gratulálok az egész csapatnak! A játékosok, edzők, szakmai stáb előtt le a kalappal!!!
Nagyszerű győzelem volt majdnem végig vezetve sikerült nyerni. Bár a különbség a végén 5 pont lett csalóka is ezt a meccset a 3. negyed parádés védekezésével és kontrollált játékával nyertük meg. Átrohantunk rajtuk lepattanók, szerzett labdák, könnyű kosarak. Wilson nélkül amivel még értékesebb ez a győzelem. Ahogy vártam és vártuk is előléptek a játékosok akiknek vagy nem ment vagy kevesebb lehetőséget kaptak, sikerült mindenkinek megmutatni és csakazértis hangulatban hozzátenni a meccshez. Azért az előny csökkentésében a három szürke ruhás borzasztóan fújtak is erősen hozzátartozik és persze, hogy többen is sorra szedték be a faultokat és kipontozódtak sorban és persze fáradtunk is. Külön tetszett Kovács Soma agilis játéka, aki szerzett labdáival és védekezésével, Bíró Bence fontos duplái, Szikó és Kiss Kori fontos triplái, mellett pedig a 2. félidőben feljavult Fey - Raivio - Józsi trió.
Jó, hogy elutaztam, pedig előtt erősen gondolkoztam, a szokásos csipet-csapattal és végig szurkoltunk köszönet nekik és köszönet a csapatot elkísérő többi szurkolónak is, a pécsiek hozták a szokásos formájukat, bár ezt a mutogatásos-üzengetéses dolgot továbbra is tudom hova tenni, eddig 2-0 nekünk és itthon is legyőzzük őket a visszavágón majd a bajnokin mert az lesz a legfontosabb.
Bár nem voltunk sokan, remek hangulat volt. Ahogy a meccs végén láttam igenis számít a csapatnak, hogy nem üres vendég lelátó előtt kellett játszaniuk, hanem amikor kell ott vannak mögöttük. Jó volt megint kaposvári szurkolónak lenni. Remélem az Olaj ellen is sokan kijönnek és szurkolnak a csapatnak. Nem őket kell legyőznünk feltétlenül, teher nincs rajtunk, bármi lehet, de ebből a mai meccsből erőt kell merítenünk a jövőre és megpróbálni az Olaj gárdájával felvenni a kesztyűt, jobban mint a belga gárdának.
Mindenképp kell egy irányító légiós, aki mozgatja a csapatot, mert azért eladott labdák és támadóidő utolsó másodpercében eldobott kísérleteink voltak persze most beestek kintről, de ez nem lesz mindig így, ráadásul Kiss Kori is villámgyorsan szedte be a faultokat.

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvár!!!

norris21 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 10563

Grat a csapatnak, ebben a szorult helyzetben megmutatták, hogy azért érnek valamit!

Bazsy, te vagy CP3? :)

Bruschi85 Creative Commons License 2012.01.17 0 0 10562

Érdekes meglátás,  de ezen akkor kellett volna elgondolkodni, amíg nem kezdődött a szezon és a keret kialakítása nem történt meg.

Mert most látva Kuttor borzasztó és totál önbizalom nélküli játékát, Kiss Kori sérülése utáni formáját és Raivio is inkább az egyéni spíler kategória, osztogatni nem szokott.

Sztem mindenképp kellene egy irányító aki először is olcsó és jó na ez lesz a legnehezebb feladat, na meg beépíteni is idő, másodszor pedig védekezésben is ott van, képes a hárompontosokra is mert azt ebben a szezonban borzasztóan dobjuk. Rengeteg kísérlet kevés találat, mindenki benn áll a palánkoknál ellenünk, ki se lépnek. Pedig mivel alacsonyabbak vagyunk a többieknél és nincs klasszikus 5 cserénk sem, ez lehetne fegyverünk is.

Szikó azért ha kap labdát és olyan helyzete van elvállalja, nem hiszem, hogy 4 emberrel lennénk, az tavaly volt a Robival, aki a gyűrű felé nem fordult.

Abban viszont egyetértek, hogy neki rendre az ellenfél legjobb dobójával, légióssal kell küzdeni védekezésben, amit azért meg is old, bár belőle is sokat kivesz.

A mai hírek alapján 2 kiszemelt meg is van, tehát jövő héten már játszhat, azért jó lenne ha a Pécs visszavágón akár, de a Nyír1 meccsen mindenképp!

Előzmény: _Bazsy_ (10560)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!