Keresés

Részletes keresés

Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.12 0 0 883
Ok Richi, megjött az email, minden rendben van.
Előzmény: Dom_Guss (882)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.11 0 0 882

Szia Ricsi,

Nem, nem kaptam e-mailt de jó hogy mondjátok hogy hétfön jöttök, itt a kezembe a novemberi beosztás, ha egy 2 órán belül el tudjátok küldeni mik azok az utak ahova jönni szeretnétek akkor lesz hely, ha nem akkor sajnos nem tudok segíteni, november owerbook határán van, küldök egy mailt is hátha igy gyorsabb lesz.

Előzmény: Richi29 (881)
Richi29 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 881

Szia Dom Guss!

Megkaptad a levelünket? Hétfőn érkezünk és 3 fakultatí programra szeretnénk menni Veled!

Üdv!

Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.06 0 0 880

Ahogy néztem még hozzájön a 99e Ft/fö illeték, nem egy olcso dolog de végül is nem rossz.

Igazából az Oasis Punta Cana szobáinak nagyrésze felújításra szorul, az Oasis Bavaro az teljesen új.

Előzmény: mangikaa (879)
mangikaa Creative Commons License 2009.11.06 0 0 879
Sziasztok!
Találtam egy nagyon jó dominikai ajánlatot, decemberben 182 ezer Ft/fő. Ki mit szól hozzá?
http://www.utazzunkel.hu/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=1006
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.04 0 0 878
www.dr1.com
Előzmény: Silhouette (877)
Silhouette Creative Commons License 2009.11.04 0 0 877

Kedves Guss,

Köszönöm szépen az információkat. Tudna esetleg ilyen komolyabb (angol nyelvű) fórumokat esetleg bevált horgásztatást vállaló szolgáltatókat ajánlani?

Üdv,

Silhouette

Előzmény: Dom_Guss (876)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.04 0 0 876

A félnapos túra az egészen pontosan 4 óra, ami nem sok, föelg ha azt vesszük figyelembe hogy elég messze el kell mennie a hajónak itt a környéken nem sok halat fognak, aminek több oka is van.

Eöször is a viz nagyon meleg és homokos tehát nagy testü halak nincsenek, akik kifejezetten horgászni szeretnének azok mindig északra mennek.

Szórakozás szempontjából nem rossz, viszont a fényképen látható halak nagyon jók vendégcsalógatónak.

Érdemes körülnézni komolyabb fórumokon, angol vagy spanyol nyelven ott minden le van írva.

Előzmény: Silhouette (874)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.04 0 0 875

Beutazáskor 10U$D, távozáskor 20U$D ez korrekt, vannak olyan légitársaságok akik beleépítik a repülöjegy árába ezeket az adókat (pl AIR EUROPA, IBERA) és azoknak az utasoknak nem kell fizetni, de efektive megfizették mikor megvették a jegyet.

Ezek a kilóméterek nekem elég furcsák, a PP-SD 175km, légvonalban az elképzelhetö, autóval 235km Santo Domingo kb 3-4 óra autóval de ha jól eltévedsz Santiago de Caballerosban akkor 5 is lehet:-)))

Nekem kb 3-4 óra mindig attól függ hogy milyen a forgalom.

Amikor megérkezel Santo Domingóra onnan egészen pontosan Punta Cana az 211km, 3 óra és 15 perc, annak aki nem ismeri az utat megint csak sokkal több lehet, San Pedro de Macoris, La Romana, Higüey részeken nehéz tájékozódni.

Puerto Plata-ról el lehet jutni másik úton is , elmész északon Sanchez-be és onnan vagy egy fizetös autóút Las Americas-ig (majdnem Boca Chica) és onnan megintcsak 2 óra 50 perc kb.

Előzmény: bar v eck (873)
Silhouette Creative Commons License 2009.11.03 0 0 874

Én itt találtam jó ajánlatokat Punta Cana-n:

http://www.firstclassfishing.com/

Ha jól látom, lehet egyesével csatlakozni és akár fél napos túráik is vannak 100 USD-ért.

Stellamy, ha januárban pecáznál, összebeszélhetünk. :)

Üdv,

Silhouette

Előzmény: Dom_Guss (872)
bar v eck Creative Commons License 2009.11.03 0 0 873

Kedves Dom Guss!

Köszönjük a válaszokat,még az illetékekről kérdeznénk.Beutazáskor 10USD,kilépéskor, van aki azt írja tripadvisoron,hogy 20USD,van aki azt,hogy nekik nem kellett kifelé fizetni.Mi a frankó info?Puerto Platától csak 175 km Santa Domingo?Punta Cana pedig 270?Ez persze légvonal gondolom,a reptér honlapján olvastam.

Elöre is köszi a válaszokat

P.S:A vízesésről a fórum előzményeit olvasva kérdeztelek,ahová busszal kell menni...

Előzmény: Dom_Guss (871)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.02 0 0 872
Sajnos a tengeri horgásaztra elég korlátozottak a lehetöségek, a hotelekben nem is ajánlják, egyedül Bayahibe-n (90km Punta Cana-tól) ahol foglalkoznak ezzel, kb 600 USD  (2 fö) egy napra, felszereléssel , mindennel együtt. (Mivel ezek komoly yacht-ok így nem egy olcsó dolog)
Előzmény: stellamy (869)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.02 0 0 871
Samana az ami hires a vízeséseiröl, olyanok mint a "Salto de Limon", "El Valle" de azok kb 280km-re vannak.  A Salto de Limon a leghíresebb ott forgatták a Jurassic Park egy részét.
Előzmény: bar v eck (868)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.02 0 0 870

Helicoptetura az rendelhetö a hotelekböl, 10 ,20,30 perces utak, 65,100,150 Euro.

Indulási hely: Playa Dorada, kb 30 perc onnan ahonnan ti lesztek.

Paradise Island szintén a hotelekböl, pontosítva az egy homokzátony.

Előzmény: bar v eck (867)
stellamy Creative Commons License 2009.11.02 0 0 869
Érdeklődnék,hogy tengeri horgászat lehetséges-e a Karib tengeren?? Mik a lehetőségek ez ügyben?? Köszi!!!
bar v eck Creative Commons License 2009.11.02 0 0 868
Állítólag Soussa híres a,, vízeséseiről,,igaz ez?Persze csak,ha egy napba belefér,mivel barátnőmmel megyek..:-)))
bar v eck Creative Commons License 2009.11.02 0 0 867

Köszi a választ,maradunk az autóbérlésnél,120 USD/nap,Braziliában ha megyünk mindig bérelünk,gondolom hasonló a vezetési stílus ...A helikopter túra működik Puerto Platában is?Csak egy kisebb repülésre gondoltam,még nem ültünk helikopteren.Honnan indulna a helikopter,mennnyibe lenne félóra 2 felnött+ 1 gyermek?Cabaretben leszünk,messze van onnan?Olvasom az angol utazási irodák élménybeszámolóit ,állítólag van Puerta Plata mellett egy Paradise Island nevű sziget,ahová szerveznek utat,tudsz róla valamit?

Elöre is köszi:Baro von Eckelstein

Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.02 0 0 866

Persze, csak nyugodtan.

muchoviaje_rd@live.de

Előzmény: Iapa (863)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.02 0 0 865

Hát a december az már kezd megtelni, tessék gyorsan egy mail-t küldeni a muchoviaje_rd@live.de re, és akkor küldenék leírást a programokról, kérem leírni hogy melyik hotel, érkezés, indulás napja, hány fö, gyerekek stb.

VIZESÉSEK CSAK 2 NAPOS TÚRA!!!!!!

Előzmény: zorka2007 (862)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.02 0 0 864

Az attól függ hogy a Karib-tenger melyik részére szeretnétek átmenni mert Karib tenger az van Santo Domingo-n is, igaz sziklás a partja. Ha a Punta Cana-i részre gondoltál akkor az sajna nehéz lesz, esetleg kisrepülö vagy helikopter, a helikopter az 650 USD óránként, oda vissza 3.0h kell számolni, nem biztos hogy megéri, ha kisrepülövel gondolkodtok az oda-vissza 250 USd de legalább 6 fönek kell utaznia.

Lehet autot is bérelni azt azért nagyon meggondolnám, nem egy veszélytelen dolog az itteni stilus ismeretének hiányában vezetni.

Autóbusszal 1 nap alatt meg lehet járni a Puerto Plata- Santo Domingo utat a "METRO" nevü busztársasággal, igaz sok idöd nem lesz látni a tengert.

Azt meg megintcsak leírom hogy a magyar utazási irodák úgylátom nem ismerik a dominikai köztársaságot, eladják az eladhatatlan puerto platai szobákat jó áron ahova igazából senki nem is akar menni.

Félreértések elkelrülése véget nem fikázni akarom az északi részt, és azért amiért a déli részen élek föleg nem, eleget dolgozok és utazok Puerto Plata-ra is de szerintem jó lenne ha a magyar irodák is megértenék végre hogy a turisták 69%-a Punta Cana-ra kiváncsi a több 31% pedig eloszlik Boca Chica, Samana és Puerto Plata között.

Az északi rész nagyon jó túrázásokra és kirándulásokra, szórakozásra, de akik Maldív-szigeteki tengerpartot akarnak látni azt ott ne tessék keresni, mert nincs.

Szép tengerpartok, 30 fokos víz, fehér homok az déli-rész. (Punta Cana, Bavaro, Bayahibe, Isla Saona, Guayacanes, Boca Chica, Juan Dolio.)

Előzmény: Baro von Eckelstein (861)
Iapa Creative Commons License 2009.11.01 0 0 863

Én az elmúlt 5 évben mindig Dominikára utazom. Kedves Guss van lehetőség, hogy levélben kérdezzek tőled?

Köszönöm válaszod

zorka2007 Creative Commons License 2009.11.01 0 0 862
Tisztelt Guss!
Dec 16-an erkezunk dominikara felesegemmel és ket gyerekunkkel (2, es 7 evesek). Program utan szeretnek erdeklodni ebben az idoszakban, ha van ra lehetoseg. Az egged szamu vizeses peldaul szimpi lemme, persze a kettes is egy masik uton :).valaszat varva udvozlettel: Attila
Baro von Eckelstein Creative Commons License 2009.11.01 0 0 861

Sziasztok!

Volt már valaki Puerta Platán,a Tropical Casa Hotel Lagunában?December 11.-én megyünk Frankfurtból a Condorral. .Mennyi idő átmenni a Karib-tengerhez?Mivel érdemes?

Ha tudtok segítsetek...Barátnömmel és 10 éves lányommal megyünk 7 éjszakára.Szeretnénk találni valakit,aki átvisz egy napra a Karib tengerhez,este meg visszaszállit.Autó,repülő,helikopter,léghajó,hajó,vizibicikli,tutaj is szóba jöhet..:-)

Köszi:B.O.V

Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.31 0 0 860
Hát nem éppen a legjobbak közé tartozik, nagyon ráérett már a felújításra, a tengerpartja sem a legszebb. Igaz sokszor nézöpont kérdése , vannak aki jól tudják érezni magukat, akik kritikus szemmel jönnek azoknak nem ajánlom. Egyébént ha jó áron van és ha ki is akartok mozdulni a hotelböl akkor nem rossz.
Előzmény: zorbassopron (859)
zorbassopron Creative Commons License 2009.10.31 0 0 859
Kedves Dom Gass!

Lehetőségünk lenne a Tropical Princessbe december elején elutazni.
Véleményed a szállodáról?
Előre is köszi.
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.30 0 0 858

Kedves Tigernut,

Az IFA Village Bavaro az egy elfogadható szintü hotel, ezért a pénzért szerintem jó az ajánlat ha benne van a repülöjegy is. A 7 napos utakat adják spanyolországban 500-600 euroért repülöjeggyel.

A szabadidösprogramokkal kapcsolatban fogok küldeni egy e-mailt, jó lenne majd a gyors válasz mert kevés a hely.

Kezdödik a föszezon és már májusig a 75%-a helyeknek már elkelt, bövítésre pedig nem vagyok hajlandó, nem fogunk átlépni az ipari turizmus kategoriába.

Egyébkén decemberben sokan jönnek magyarországról.

Bármilyen kérdésük ha van, vagy itt vagy pedig e-mailben lehet keresni.

Előzmény: tigernut (857)
tigernut Creative Commons License 2009.10.30 0 0 857

Üdv Dom Guss!

Szeretnénk menni december elején a barátnömmel dominikára legalább 9-10napra és mindenképpen szeretnénk a programjaidon részt venni!!!A forumot olvasva kiderült számomra,hogy érdemes a déli partot választani ami valamivel drágább de szebb is!A legjobb ajánlat amit az utazási irodától kaptam az a következö:dec 9től 14éjszaka  

4* IFA Villas Bavaro Resort & Spa / All inklusive punta cana mindez 1095euro/fö! (Bécsi ind.)

Mit gondolsz ez az ár érték arány megfelelö vagy esetleg tudsz olcsobbat(jobbat) ajánlani?

Az email cimem be.ta@freemail.hu!Szeretném ha felvennénk a kapcsolatot a forumbol kiderül,hogy a személyed garancia egy jol szervezett,élménydus nyaraláshoz... Gábor

Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.29 0 0 856
Ibolyka, ne tessék gondolkodni melegítöben, nappal 28-30 fok lesz az esti órákban pedig 24-26 és természetesen párás levegö, amivel elindulnak az elég is lesz, feleslegesen ne terheljék meg a csomagokat.
Előzmény: Trioibi (855)
Trioibi Creative Commons License 2009.10.25 0 0 855

Sziasztok!

Mi januárba utazunk Dominikára és engem az érdekelne, hogy milyen ruhával kell készülnünk. Gondolok a kirándulásokra és esetleg az estékre. Igazából az érdekelne, hogy kell e melegítő, vagy elég csak valami laza sportos ruha. Ha valaki megírná megköszönném.

Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.22 0 0 854
A RIU-nak egészen pontosan 5 hotele van a dominikai köztársaságban, 4 db 5 csillagos és 1 db 4 csillagos. Az 5 csillagosok: Macao Palace, Punta Cana Palace, Mambu és Taino. a Naiboa ami 4 csillagos. A RIU hoteleket elég sok kritika éri az utobbi években, messze nem azt a szolgáltatást nyújtják amit elvárnak a látogatók a szolgáltatás terén pedig 1 csillagot le lehet venni mindegyikböl. A RIU Punta Cana Palace-t tudom ajánlani mindenkinek ott nincs problema, az messze a nomák felett teljesít.
Előzmény: sunshine31 (853)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!