Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Barátom, annál csak jobb lehet amit korábban írtál, nem? :) Idézek: "Szóval az a helyzet, hogy az iPod videom nagyon rövid pályafutása alatt (kb. két-három hét) úgy összekarcolódott a saját - apple álltal adott - tokjában, hogy most már komolyan kezdek kétségbeesni és nem tudom mit kéne csinálni "
Egyébként hajszálkarcokat nem láttam, de majd megnézem nagyítóval!
A képernyőről. A hátsó rész nekem -lekopogom- hibátlan! Néha kicsit áttörlöm ilyen monitortörlő papírral, de az szerencsére nem karcolja össze. Toknak meg iPod zoknikat használok. Én azzal is megvagyok elégedve! Biztos vagyok benne, hogy a képernyőre sem a zokni csinálta a karcot, hanem egy haverom. :) Persze nem szegeztem neki a kérdést, meg most, hogy megoldottam már tárgytalan is. Egyébként a zokni azért is jó, mert az ujjlenyomatokat simán eltűnteti amikor belehúzom az iPod-ot. :)
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy 4g-s 40 gb-s amerikai ipodom (kb 1 éves múlt ogyhogy a gari sajnos ugrott már :( ) és minap el akartam inditani de miután kicsit felpörgette magát utánna egyből ujrakezdi és megint és megint. Míg végül kijelzi a "Szomorú háromszögeses felkiáltó jelet" meg az aksi ikont.
Utánna próbáltam tölteni AC ről de ott is ugyanezt csinálta és el sem kezdte a töltés.
Utánna próbáltam USB tölteni , ott már mutatta az aksi ikont de 2 csiknál megállt és nem csinált semmit.
Próbáltam a középső-play funkcióit is de ott is az aksis jelet dobta ki.
1. Kérdés: Szerintetek is az aksi halt meg? és/Vagy vinyó?
2. Van esetleg szombathelyi aki kcsit jobban ért idpodokhoz aki esetleg aksit is tudna cserélni illetve segitene beszerezni ?
Az apple oldalon van egy szhelyi bolt megadva mint service de felhivás után azt mondták hogy ott csak annyit tudnak tenni max hogy visszaküldik USA-ba gariba(ha van) ha nincs akkor sorry max ők is csak mégegyszer meg tudják csinálni a restore lépéseket....service...
Oké, holnap elmegyek a Bartók Bélára és veszek egyet! Remélem sok 5G iPod tulajnak is tudtunk segíteni most! Ha jól emlékszem korábban nem jött elő ez a polír-paszta, pedig rengetegen sírtak itt a karcos iPod-ok miatt. :)
Srácok, a 4. generációs iPod-om kijelzőjén megjelent néhány karc. Fogalmam sincs mitől lehet. Szerencsére ha a világítás be van kapcsolva és lépkedek a menüben akkor nem látszik csak amikor a világítás lekapcsol. Arra gondoltam, hogy beviszem egy óráshoz és megkérdezem, hogy vállalná-e a polírozást. Nektek mi a véleményetek erről?
Valszeg a plugin elcseszte az adatbázist, a számok meg ott vannak érintetlenül, ahol voltak. Ereszd rá a yamipodot, "repair ipod database" (vagy hasonló), megtalálja a fentlévö számokat és helyreállítja az adatbázist.