Keresés

Részletes keresés

TheRover Creative Commons License 2005.12.13 0 0 389
Igazad van, tényleg öszvér. De ez a Gibson sem különb, pláne ennyiért...
Előzmény: levil (388)
levil Creative Commons License 2005.12.13 0 0 388
Huu nekem ezektol az F-4ektol eleg erossen emelyeg a gyomrom. Az oval Aban latom a szepseg egyszeruseget, de ezek siman nem tetszenek. akkor mar inkabb legyen ez vagy legyen rajta f lyuk :)
Előzmény: TheRover (387)
TheRover Creative Commons License 2005.12.13 0 0 387

levil, nemtom ez érdekel-e, de igazán alkalmi vétel, 2-300 dolcsival olcsóbb. Vérzik a szívem, mert csiga is van meg ovális lyuk is szépséges mintával, de nem tudok kiadni 150.000-et, pedig a Dennis gyerek nagyon próbál rátukmálni, mert garanciális még, újnak számít. Viszont megígértettem vele, hogy amint megérkezik az 504-es (6 hónapja rendelte meg egy 505-össel egyetemben, utóbbi most érkezett meg), szól nekem, eltette a címemet.

Azért majd bombázom, de nem lesz itt a karácsonyfa alatt, sztem :-(

Stms Creative Commons License 2005.12.13 0 0 386
"Voros csillag... pppfffff. Meg hogy te nem politizalsz :) (ne vedd magadra)"
Egyszerűbb, mint narancsokra vagy madarakra átrajzolni. :D
Előzmény: levil (385)
levil Creative Commons License 2005.12.13 0 0 385
Ez nem az en stilusom.

A Weber z tenyleg drga. Ennyit nem is er. $1000nel arban lenne. Neztem tobb Absarokat ovallal de ez viszi a palmat. Foleg azert mert ez volt az egyetlen amin volt a lyuknak diszitese. Meg ha nagyon konzervativ is, de ott van es elmondhatatlanul sokat dob.

Voros csillag... pppfffff. Meg hogy te nem politizalsz :) (ne vedd magadra)

A lenyeg. Ha en hozok neked hangszert azt Juni 13 este veheted at Budapesten :) Akkorra van jegyem es nem valtoztathato. Ezt konkretan tudom allitani. A kerdes az hogy ez eleg hamar van-e, es talalunk-e olyan hagszert amiben meg tudunk egyezni. (S ugy kene hogy hamar talaljunk mert nekem kint valamin jatszanom kell, mert elobb utobb ugyis veszek magamnak valamit es akkor mar nem tudok neked haza hozni... Szoval erted. :)) Ezt az Eastmant majdnem megvettem. Mar eldontottem hogy utolso pillanatban ralicitalok jol. Erre levette a kocsog.

Előzmény: TheRover (384)
TheRover Creative Commons License 2005.12.12 0 0 384
Stms Creative Commons License 2005.12.12 0 0 383
Elég ha befested vörösre őket. :D
Előzmény: TheRover (382)
TheRover Creative Commons License 2005.12.12 0 0 382
Benne vagyok. De nem kell ide flex, nekimegyek smirglivel aztán jól van. A csillagokat meg kisósavazom a fogólapból, minek az.
Előzmény: Stms (381)
Stms Creative Commons License 2005.12.12 0 0 381
Hányinger, hogy mindenre rárakják a zászlójukat. Így elrondítani egy ilyen mandolint. Rover, vedd meg, a zászlót kiflexeljük, de onnantól csak fehár zakóban zenélhetsz!
Előzmény: levil (378)
TheRover Creative Commons License 2005.12.12 0 0 380

"We are expecting a shipment from China to arrive at the end of this week or the beginning of next.  However, most of the A style 504s are already reserved so I'd need a positive order to secure you one.  We will be getting more in for the new year.
I could offer you free postage but can't reduce the price."

Ezt írják a britek, s kb. 150.000-et kérnek a hangszerért. Piha!

TheRover Creative Commons License 2005.12.12 0 0 379

Bazeg, de gyönyürű... de erre nem lesz lóvém, az tutkó, csak fájdítom a szívem. annyiba kerül mint egy Gibson.

Benne vagyok minden verzióban, csak a lényeg, hogy minél előbb legyen egy hangszerem, mert a mostanit már le is passzoltam a vevőnek próbálgatásra :-(

Írtam Gordonnak egy mélt, kíváncsi vagyok, mit válaszol. 

Előzmény: levil (377)
levil Creative Commons License 2005.12.12 0 0 378
levil Creative Commons License 2005.12.12 0 0 377
Na. A kocsog levette a Kentucky 650et. De a masik kocsog levette az eastmant emibe beleszerettem. Az A japan Kentuckyra nem licitalam. Ig jartam. Ez csak annyit jelenthet hogy a sors nagyon nem akarta hogy ilyesmiket csinaljak. Nayobb tervei van velem :)

Ezen, the Rover, csaj ugy csordulni fog ki nyal a szadon. Eppen azt neztem hogy egy uj Weber Absaroka az majdnem $2k es hasznaltm $1kert sem viszik el. Mondjuk tenyleg akkora ugras van a Mahagony es juhar hatu Weberek kozott hogy talan nem eri meg az egyel nagyobb kategoriat kiizetni, de megis csak ez az elso rendes hangszeruk. Rendesen beszegelyezett, rendes fakbol, stb. Es nem kel a kutyanak sem.

Monduk az $1k sem az az arfolyam amit keresel. Inkabb egy Japan Kentucky vagy egy Eastman. Mindegy is. Mindenesetre nem akarok kint Mandolin nelkul maradni. Ha talalszunk valami tokeleteset akkor lehet valami olyanrol szo hogy en megveszem es hasznalom ebben a felevben azt mikor haza jovok tovabb adom. Ennek feltetele hogy talaljunk egy nagyon jo aru hangszert ami mindkettonknek tetszik :).

Mindenesetre elkezdted ezeket a Webereket is figyelni.
levil Creative Commons License 2005.12.11 0 0 376
Nem nyelvsegiteni akartam. :) Miutan beideztel egy inglish postot, igy gondoltam megy a nyelv :) Csak ugy volt egy tippem hogy hogyan lehet kivenni ezt az infot a csavobol. (mar csak azert is mert felsorolta egy masik posztban hogy mely dealerek kaptak az uj eastman mandolakbol.)

Azt nem ertem teljesen hogy miert nem talalod a csavot. Te idezted be a hozzaszolasat ide. Mivel a forumon EastmanGordon a neve ezert gondolom o az Eastman Amerikai eloszto. Erre az is utal hogy olyanokat mondott hogy szekuldte az 504eseket es 505osoket a dealerekhez. Meg hogy megjottek a mandolak. (Az Giannaviolin stilusosan az ebayre rakta ki azt amit o kapott. Gondolom ki akar huzni belole egy kis tobblet profitot.) Nem tudom meg van-e meg. Egyebkent nem jott be. Ennel szebben is megcsinalhattak volna.
Előzmény: TheRover (375)
TheRover Creative Commons License 2005.12.10 0 0 375

Hát, köszönöm szépen, nem is tudom, hogy rtm volna ánglus nyelven levelet, ha Te nem lennél. Azért én 'whuch' helyett majd 'which'-et írok ;-)

A bibi inkább azzal van, hogy ha a fórumba azt írta, hogy nem oké megírni a hangszerboltok nevét, akkor privát emilben sem fogja megadni. persez 1 próbát megér. Te kiderítetted, hogy ki ő? emilcím? Én nem lelem a csávót

Előzmény: levil (373)
Stms Creative Commons License 2005.12.10 0 0 374
Jóreggelt! :)
Előzmény: levil (373)
levil Creative Commons License 2005.12.10 0 0 373
Irj privalt a gordonnak hogy "Can you please tell me whuch dealers got the Eastman MD-504s? Thanks."
Előzmény: TheRover (367)
PETYUS Creative Commons License 2005.12.09 0 0 372
Ja, vagy úgy! Olyan mint a szemmértékzsír meg a hörömpölő.
Előzmény: Stms (371)
Stms Creative Commons License 2005.12.09 0 0 371
Nem tudom, a kanyarfúró mellett szokott lenni a polcon. De sose látom, pedig mindig beküldenek érte.
Előzmény: PETYUS (370)
PETYUS Creative Commons License 2005.12.09 0 0 370
Mi az a zöldcement?
Előzmény: Stms (366)
TheRover Creative Commons License 2005.12.09 0 0 369
hüjeangolok, angolhüjék
Előzmény: TheRover (368)
TheRover Creative Commons License 2005.12.09 0 0 368
egy brit hangszeroldalon van Eastman MD504. 400 font, hogy csesznék meg... francnak ilyen drágák ezek a barom britek
TheRover Creative Commons License 2005.12.09 0 0 367
EastmanGordon

Group: Members
Joined: Sep. 2004 Posted: Nov. 21 2005, 17:10 We shipped a bunch of 504's and 505's this week to our dealers. I wish I could tell you which ones to call but that would probably violate board codes of conduct. Contact your local dealer and see whether they got one in.
They are looking and sounding sweet.
Gordon

csak azt mondaná meg ez a Gordon gyerek hogy hová küldtek :-( nem volt ez olyan régen
Stms Creative Commons License 2005.12.09 0 0 366
A lukat ki kell bejlagóni folyékony fával, vagy zöldcementtel, körbenyomni sziloplaszttal oszt kész is van.
Előzmény: TheRover (365)
TheRover Creative Commons License 2005.12.09 0 0 365
Egy évig sem használtam, most is a dobozában van, leszereltem egy ideje. Hátránya hogy kell fúrni két lyukat a gitárba. Annak idején megkönnyeztem a szegény Telém  szűz testét, ittam rá egyet aztán nekiestem a fúróval :-(((
Előzmény: levil (363)
TheRover Creative Commons License 2005.12.09 0 0 364
új ára 238USD, én 180-ért odaadom (=kb. 38.000 HUF), de még olcsóbban is, ha kapok rá konkért ajánlatot.
Előzmény: levil (363)
levil Creative Commons License 2005.12.09 0 0 363
Vilagos h kell hatar. Hipshot mennyi?
Előzmény: TheRover (362)
TheRover Creative Commons License 2005.12.09 0 0 362

Valahol határt kel húzni, sajnos, csak a határ szinte nap mint nap csúszkál fel-le... az 800 körül volt, ez 900. persze ha a listaárhoz hasonlítjuk (1100-1200), ahhoz képest baró, de nem fog menni. Még ha el is határoznám, hogy az összes pénzt mandolinra szánom, és rezonátorost nem veszek, akkor sem tudok mit csinálni, mert el kell adni pár dolgot ahhoz, hogy meglegyen a 900 dollárnyi lóvé. Egy db mandolint (igaz arra már van vevő), egy '83-as JV szériás japán Squier Stratocaster-t meg egy Hipshot Trilogy hangolós húrlábat Telecasterre. Főleg utóbbi nagyon speckó, sztem Magyarországon nem fogom tudni eladni, talán az ebay-en, bár ott még nem árultam semmit. Ez itt a reklám helye, ha tudtok vkit, szóljatok...

szal ha ezek mind elmentek, akkor lehet invesztálni... de jelen pillanatban nemtok ennyi pénzt felszabadítni.

Előzmény: levil (361)
levil Creative Commons License 2005.12.09 0 0 361
A $800as hasznalton elgondolkodtal...
Előzmény: TheRover (360)
TheRover Creative Commons License 2005.12.09 0 0 360
Biztos gyönyörű, de ez még így is sok, sajnos :-(
Előzmény: levil (358)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!