Ez a gyanu bennem is felmerült. Ennek mindössze az mond ellent, hogy amit rendeltem az a boltban 24990Ft, a weben 17990, valamint a BrickForce-os cuccok jórésze hiányzik, köztül a Star Wars-os kiegészítők. Elég nagy öngól lenne pont ezeket mellőzni... :-) Ettől függetlenül gyanus! :-D
Nézd meg a 8043 szerelési útmutatóját (esetleg 1-2 videót, amikor egyik irányban forgatják az alját a két lánctalp ellenkező irányba hajtásával, de a tornyot meg egyhelyben tartják az ellenkező irányú forgatásával)-
Üdv! Van néhány eladó bontatlan készletem: 7599 limitált kiadású toy story szemétszállító 66411 star wars 3in1 pack 4644 kikötő 4439 helikopter 9492 star wars tie fighter
Feketében már 1-2 óra alatt meg tudnám csinálni (van is hozzá alkatrészem - asszem), de a nagy durranás a nyitható ajtó lenne. Erre is van elképzelésem (csak időm nincs).
Nagy tervem (ami teljesen saját lesz):
1)Chevy Orlando - szürkében, vagy fehérben, illetve
2) létezik egy IKARUS 620-as alapokra épített műszaki mentő (hótoló), ami Lengyelországban szolgált. Sárga-piros színekben működött, de múzeumba (vagy "nyugdíjba") már piros-fehérben került... Egyik verzió jobban néz ki, mint a másik. Otthonról majd csatolok képeket.
Látott már valaki 1x3-as lapos elemet átlátszó pirosban ??? Nagyon kellene a Porsche-hoz egy (narancs átlátszó is jöhetne)... Én nem találtam ilyen elemet.