Jelzem mindazoknak akik 2010-re a legjobbakat kívánták nekem ,semmi sem teljesült belőle ép ezért kérek mindenkit 2011-re jókívánságként kizárólag készpénzt .alkoholt,üzemanyag utalványt küldjön
Sziasztok! Én jövőre elmegyek nagyon messzire mert azt mondták rossz, de mire odaérek megjavul és persze nem szól senki h. már ne menjek mentes szép újévet kívánok!!
Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!
Ha jól tévedek ,kikapcsolt állapotban egyszerre kell nyomni az l és az 1 gombot majd tartsd nyomva folyamatosan ,a másik kezeddel pedig a bekapcsoló gombot 3 másodpercig .Kell hallanod egy sípszót és kész .A lényeg hogy kikapcsolt legyen a magnó és egyszerre kell nyomni ,de később megnézem a leírást csak nem tudom hirtelen hol van
Valószínű az lesz, csak nem nagyon tudjuk otthagyni a kocsit, mert szinte minden nap szükség van rá.
Persze így meg nem maradhat.
Múltkor megállt egy körforgalom előtt, a Győrből kivezető úton. Tiszta ideges voltam, jöttek a rendőrök, h el kéne állni. Mondtam nekik, akkor lehet próbálkozni! Azt mondja az egyik, akkora, a kamion forgalom, h valamelyik el fogja csapni. Mondtam neki, nem érdekel, csapja!
Kicsit ledöbbentek, de szereztek egy autót ami elhúzott :-)))
Hátha tud valaki segíteni: a Traficunk a következőket csinálja: egyenes úton haladunk vele, egyszer csak jön egy huppanó, elkezd rángatni. Utána jön egy körforgalom, megáll.
Először még újra lehetett indítani, aztán már azt sem. Szerelő jön, mondja, h üzemanyag ellátási probléma. Befújta hidegindító spray-vel, elindult.
Minden egyes rázkódásnál elkezd rángatni, hogy ne álljon le, egyszerre kell nyomni a kuplungot és a gázt.
Szerelő feltette gépre, azt mondta, h valami szelepet ki kell cserélni az a hiba.
Kicserélte 35.000-ért, mentünk vele 1 napot megint rángat. Kanyarban meg megáll.
Ja, első tippje az volt, h valamiért az a kapcsoló állítja le az autót, ami balasetekkor megszünteti az üzemanyag ellátást.
Egy EGR szelep baja volt, de az se került pénzbe, mert meg lehetett csinálni. Több M9R motorunk van amibe 500E felett van, de a motorjukba soha semmit nem cseréltünk még csak olaj, olajszűrő. Nagyon eltalált motorról van szó.
már rendben vagyok ez a faállitás egy élmény főleg úgy, hogy 10cm átmérőjű fát a felére faragtam 20cm hosszan szalonnázó késsel. nem mostanában fogják mondani a gyerekeim hogy: apu hegyezd ki a ceruzám" más: ez a spuri amit javasoltál , meseország kapitánya, már a 4-ik félliterest bontottam.
Köszi a tippet,most beszéltem egy emberrel,aki egy üveg pezsgőért ad egyet,ha már pénzt nem fogad el. Ha valakinek motorkerékpárral gondja van talán tudok segiteni. Vespa -Honda -Triumph-Ducati Mindenkinek Boldog Karácsonyt,és szép napot kívánok!
szevasztok olvastam visszafelé, de nem találom amit szeretnék, kérdésem, a váltóba milyen viszkozitású olaj kell? és milyet ajánlotok? Holott vargamunka" már mondta, de elfelejtettem, 2,6 vagy 2,7 dl kell a váltóba? válaszokat előre is köszönöm, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! üdv. laller
Csak tipp, de láttam már ilyet. Az antenna talp megnyomta a tetőt ( esetleg parkolóház tolatás) vagy az antennatalp tömitőgyűrű repedezett, és mellette beszivárog majd a tetőmerevítő keresztborda profilja/antenna kábel elvezeti a b oszlopba.