nem értem, hogy mért kéne rajtam segítened, vagy miért kéne miattam bármiről is lemondanom. télleg nem értem, miért ez a mártírszerep. de ezért még nem kell hogy elmenj! miattam ne! ezzel csak aztéred el, hogy a többiek rám lesznek mérgesek.....vagy talán....ej, mindegy.
ha úgy érzed, hogy le kell mondanod valamiről miattam, akkor kérlek, hadd tegyem én ezt meg helyetted. nekem tök nyolc. és én ezután is fogok ide írni, mindettől függetlenül.
Az utolsó(nak szánt) írásomban a legkisebb harag vagy szemrehányás sem rejlett. Elköszöntem. És minden szavamat a lehető legőszintébben, legkomolyabban gondoltam. Ennél beismerőbb nem tudok lenni. Ha ez a te szemedben pofátlanságnak minősült, az ellen tehetetlen vagyok. Csak tudnám, mi volt az. Annak a beismerése, hogy irigyellek? Vagy az, hogy segíteni akartam, mert arra gondoltam, hátha örülsz neki... Ez nem sértődés, pm. Ez egyszerű lemondás. Nem volt könnyű leírni mindazt, de ha tudom, hogy olyasfajta érzelmeket gondolsz bele, nem teszem meg.
az imént szörnyű kalandom volt. elmentem wc-re, ésott rohangált egy nagy pók. aszittem beszarok félelmemben, mert ha csake yg mikrobányit meglátok, már akkor sikoltozok, de ez negy volt! de nem sikoltozhattam, mert már mindenki alszik, ezért haláltmegvető bátorsággal összenyomtam a wcillatosítóval, és aztán lehúztam. persze akkor meg attól féltem , hogy visszajön és megbosszul....még mindig kiráz a hideg, és úgy érzem, mintha pókok rohangálnának rajtam....lehet hogy ez azért van, mert a parám ellenére megnéztem az arachnofóbia c. filmet??? az volt a legrosszabb élményem! egy vastag takaró alatt reszkettem, ugyanakkor kivert a víz, viszkettem mindenhol és bőgtem a félelemtől...de azért néztem! :)
hülye vagyok?
lehet,
lina
persz bélám, érted mindent!!!! addig talán az indexbe is visszatér az élet.
csak még egyet hadd mondjak neked, drága Bookshie!
azért asszem az már télleg pofátlanság, hogy már megint megsértődtél. asszem most inkább nekem lenne okom rá, de nem látom értelmét. én igazán nem akarlak téged megfosztani a béla nyújtotta örömektől. de talán ezt nem kéne folyton csinálnod! te még nálam is sokkal hisztisebb vagy! és most az egyszer nem fogok bocsánatot kérni!!!!
üdv,
paulina
Igen, igen, nagyon köszönöm, de sajnos csak úgy mászhatnék ki belőle, ha közben valakit belenyomok...paulina, nem érnél rá úgy éjfél körül, addig kicsit relaxálnom kéne...
én nem haragszom, csak nem értem! szívesen kimentelek belőle!!!
és mi az, hogy "te se"...persze mindent értek...és akkor még bookshie sértődik meg! :)
lina