Keresés

Részletes keresés

uncas Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16543
mondjuk feral druid-kent ... szinten tok mind1, hogy 12 strength vagy 24ap van-e a cuccon

Ne haragudj, de ezt azért nem vártam volna egy Feral druid tollából. :P

uncas.

Előzmény: crockl (16541)
Chaina Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16542
Amikor az ember már azt hiszi, mindent látott több mint 2 év alatt, amit a Blizzard bug ügyben elő tudott állítani, akkor egy huszáros vágással mindig tudnak még újítani. A male orkokon a vállasok eddig kimagaslóan jól néztek ki, szent meggyőződésem, hogy az összes lock vállast rájuk tervezték, a gnómkoponyás is rajtuk áll a legjobban. No erre valami fránya bug miatt az orcokon összementek a shoulderek...

Mondjátok mi jöhet még? A gnómokon meg nagyobbak lesznek és csak két, a talajszinten közlekedő vállast fogunk látni belőlük? :-)
crockl Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16541
mondjuk feral druid-kent inkabb agi-ra gyurok (mar ha tankolos cucc-rol beszelunk), mert neki szinten tok mind1, hogy 12 strength vagy 24ap van-e a cuccon :) Agi viszont noveli az armor-t a crit-et es a dodge-t.
Előzmény: uncas (16538)
crockl Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16540
ezert is van rengeteg olyan item, ami mondjuk egy druidanal teljesen egyenerteku, mig 1 rugonak jobb a +ap-os. Peldaul egy +12strength + 12 stamina-as ovnel peldaul, rugonak sokkal jobb a +12 stamina +24attack power-es, mig egy druidanak tok mind1, teljesen egyenerteku a ketto egymassal. Egy shaman, vagy wari vagy pala-nal viszont mar nem mind1, hogy ha shield-el jarkal akkor strength-bol van-e neki attack power-e vagy a +ap-bol, mert nyilvan +strength eseten megkapja a pajzsal valo block-olas eseten fellepo sebzes csokkentes hatasat is.
Előzmény: crockl (16539)
crockl Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16539
annyiban tenyleg felesleges, hogy nem tud a rugo block-olni, ezert neki teljesen jo ha nem strength-je van, hanem +ap-ja
1 strength = 2 AP a wari, shaman, pala, druid eseten, a tobbi cast-nal 1 strength = 1 AP
Előzmény: uncas (16538)
uncas Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16538
1 strength = 2 Attack power

omg. Ennek azért utánnanéznék ám. :P Strength kb. a legfölöslegesebb melee stat rugónak. Különben elszednék szegény feral druidok elöl a strengthes bőr cuccokat. :P

uncas.
Előzmény: Törölt nick (16537)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16537

a rugonak mas a matekjuk erost. raadasul naluk az agility a dodge (elhajlas) erteket jobban  noveli, ami mint melee (kozelharci) cast szamara igencsak fontos.

rugo matek:

41 agility=1%crit
20 agility = 1% dodge

1 strength = 2 Attack power

tessek wowwikit olvasgatni:)

Előzmény: petreczadam (16534)
crockl Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16536
A strength nem noveli a krit eselyet. Ellenben a block-ot igen.
Előzmény: petreczadam (16534)
crockl Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16535
Ha a korabban ajanlott oldalakat megnezted volna, tudnad mit lehet alkimiaval fozni, meg melyik szakmaval mit lehet csinalni. Echanting-el nem tudsz effektiv "csinalni" valamit, csak az egyes targyakra tudsz tenni +statokat, vagy +hatasokat. Peldaul fegyverre raksz +2 sebzest, ami megnoveli a fegyver sebzeset 2-vel stb stb.

A pajz hasznalatat nem kell megtanitani, reflexbol vedekezik vele olykor olykor ;)
Előzmény: Dorinesz (16529)
petreczadam Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16534
egyébként:

intellect: manát növeli 1 intellect=15 mana
stamina: hp-t(életet) növeli 1 stamina=10 hp
spirit: mana és hp regenerálódását növeli, vagyis minél több van annál több mana és hp jön vissza 5mp-nként
strength:minél több van annál erősebbet ütsz és annál több az esélye hogy kritikálisat ütsz
agility: minél több van annál többet lősz és annál több az esélye hogy kritikálisat lősz.
attack power= ezis megnöveli a sebzést

1 agility=1 attack power
41 agility=1%crit
21 crit rating=1% crit

de amiken crit rating lesz olyan cuccok majd csak késöbb lesznek neked.

rugónak kell: agility-stamina-strength
spirit meg intellect nem nagyon kell
palának: attól függ mi a talentezésed: ha retri vagy(sebző) akkor strenght-stamina-agility
ha holy(healer) vagy akkor intellect(hogy tudjál miből healelni)-spirit(hogy a manád gyorsan töltődjön)-stamina
ha protection(tank) akkor sok armorra gyúrj-strengthre meg staminára
Előzmény: Dorinesz (16532)
petreczadam Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16533
Poti=potion

Pl. lion's strenght(ha jól tudom a nevét) ugye 1es szinttől gyártható alkémiával, és x-el(talán 4el) növeli a strenghtjét az adott embernek aki megissza.
Ahogy nő a skilled újabb főzeteket tudsz majd gyártani, újabb fajta virágokból, amik bányászásához egyre magasabb herbalism skill kell.

Ezeket a főzeteket hívják potionnak, potinak
Előzmény: Dorinesz (16532)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16532

Mi az a poti?

Mer a strenge az még úgy ahogy világos.

Szóval nyilván azt szeretted volna mondani, hogy ahogy fejlődik a herbalizmusom és az alkimizmusom, úgy fogok egyre jobb növényeket gyűjteni, egyre jobb italokat csinálni, stb. És így egyre jobb cuccokat tudok összedobni, egyre több lóvét lehet vele keresni. :-)))))

Előzmény: petreczadam (16530)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16531
Atyám, ebből egy szót nem értettem. Lehetne kevésbé kínaiul? :-DD
Előzmény: petreczadam (16530)
petreczadam Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16530
Nyilván egyre több életet tölt vissza, egyre több strengtet ad stb. lesznek új potik, mint ahogy az enchantból is lesznek újak
Előzmény: Dorinesz (16529)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16529
Azt tudom, hogy az elején az enchentinghez rohadt sokat kell tanulni, pénzt beleölni, meg egyebek, hogy aztán cool cuccokat lehessen csinálni. Mondjuk az is egy megoldás, hogy az egyik karival ezt tanulni, a másikkal meg azt. Aztán küldözgetik egymásnak. :-)) De igazából fogalmam nincs, hogy az alkimizmussal mit tudok kezdeni. Mert tudok kis élet italokat csinálni, meg valami lion strange-et vagy mit, meg valami lilát. :-))) Még az elején vagyok. Gondolom később már olyanokat fogok tudni csinálni, amiket jó pénzért el lehet adni. Vagy nem? Hú de bonyolult ez még nekem. :-)))))
Előzmény: crockl (16526)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16528
Oké, akkor most már tényleg én vagyok a béna. :-))) Ma megint megnézem, és remélem meg is találom.
Előzmény: crockl (16525)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16527
Ironforgéban is voltam, de nem találtam meg. A törpék kiröhögtek, hogy mit akarok. :-)))) Na mindegy, majd csak megtalálom. És még az a kérdésem, hogy ugye a pala is tud olyat, hogy az egyik kezében balta, a másik kezében pajzs? Persze ebben az esetben egykezes axe-ról van szó. Ha jól vagyok értesült, azt is meg kell tanítani a karival, hogy a pajzzsal védekezzen is, ne csak fogja a kezében?
Előzmény: Yoshi (16524)
crockl Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16526
enchanting-al ugy tudsz penzt szerezni, ha eladod a szetszedett porokat:) Viszont eleg sok por kell, az enchant felhuzasahoz is. Effektive az enchant, viszonylag maceras penzforras, inkabb viszi a penzt, de a shardok eladasaval, eleg jol lehet keresni. Erdemes az enchanterseg melle valamilyen termelo foglalkozast felvenni, mert amit elkeszitesz, azt ugye szet is tudod szedni.
Az 1ik legjobb parositas a tailoring es az enchant, mivel a tailoring-hoz nem nagyon kell olyan alapanyag amit ne tudnal mobokbol kiszedni.
De mivel pala vagy, ezert a tailoring eleg felesleges, viszont ha kovacs mesterseget veszed fel, ahhoz mindenkepp a banyasztot kell tarsitanod, mert kulonben rohadt sok penzbe kerul folyton venni az alapanyagokat.
Előzmény: Dorinesz (16522)
crockl Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16525
mindig a fengyver tanart kerdezd meg, O megmondja mindharom tanar tartozkodasi helyet es azt is, hogy miket tanitanak. Az őröktől pedig mindig meg tudod kerdezni, hol van a weapon trainer, mar ha van az adott varosba. De a 3 fovarosba vannak a fegyver tanarok.
Pala mindent tud hasznalni, kiveve amit nem ;)

Axe amugy if-be.
Előzmény: Dorinesz (16523)
Yoshi Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16524
sima mezei axe-ot ha jól emlékszem, rögötön tudsz tanulni, de legalábbis 10. szinttől mindenképpen, ha allis a karakter, akkor talán IFben
Előzmény: Dorinesz (16523)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16523
Volna még egy kérdésem. Úgy tudom, hogy a paladin is tud axe-t használni. Viszont képtelen vagyok olyan helyet találni, ahol meg is tudom tanulni. Biztosan csak az x. szinttől tudja használni. Meddig kell várnom? :-) Már majdnem 16-os a karim.
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16522
Én is enchantingot akarok tanulni majd. :-) De nem tudom, hogy mivel lehetne könnyen gyorsan pénzt szerezni. A rugómmal herbalizmust és alkimizmust tanultam, a paladinommal akarok rágyúrni az enchanting-ra.
Előzmény: frc0032 (16518)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16521

Áááá nem meghalós hely! :-))

Menj le a kriptába, tuti kinyiffansz! :-DDD

Előzmény: Zka (16519)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16520

A roguém a Sarkifény.

A paladinom a Holdsugár.

Előzmény: petreczadam (16517)
Zka Creative Commons License 2007.07.10 0 0 16519
Épp most csináltam szerintem azt a questet, warriorral érdekes 3-4 szinttel magasabb mobokat ölni, de az nem meghalós hely :)
Előzmény: Dorinesz (16516)
frc0032 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 16518
mostmár nekem megvan az enchanting, és héát azok elég sok pénz is kell. utánanéztem és 3 skillt találtam amivel pnzt lehet keresni: a mining, a herbalism és a skinning. ezek közül melyikkel lehet e leggyorsabban és legkönnyebben pézt keresni?
petreczadam Creative Commons License 2007.07.10 0 0 16517
Mi a karid neve?
Előzmény: Dorinesz (16516)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.10 0 0 16516
Ja, ha már Duskwoodnál tartunk. Utálom. Ott állandóan meghalok. Úh elhatároztam, hogy ha majd 70-es szinten leszek, leszabadulok a kriptába, és az összes undorító múmiát lenyírom. Te jó isten, hányszor haltam én ott meg! :-)))
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.10 0 0 16515

Jó hát azt is hozzá kell tennem, hogy olyan ritkán van, hogy 20-an ránktámadnak. De akkor tényleg valaki elrontott valamit. :-)

A roguén kívül nagyon tetszik a paladin is. Azt is fejleszteni akarom, van egy paladinom is. Aztán majd eldől, hogy melyiket fogom tovább vinni, úgy gondolom, hogy a 20-as szintnél még eléggé az elején vagyok, még csak most alakul a dolog. A rúgóval tegnap lettem 26. :-)) Micsoda örömök érik az embert. Megkaptam a szemen szúrást. Legalábbis valami ilyesmi lehet. És az is csak lopakodás közben műxik. Kíváncsi vagyok, az elölről is megy-e. Mert a legtöbb csak hátulról megy, viszont nagyon nehéz a háta mögé kerülni. Az még nem megy.

Előzmény: Deashi Barai (16509)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.10 0 0 16514
Wetlandsban az a hajós nekem is a kedvencem! :-))) Amikor mi átváltoztunk élőholtakká és majd bepis****-tam a röhögéstől. Már vonyítva próbáltam levegőhöz jutni, több kevesebb sikerrel. :-)) Főleg a nevetésünk tetszett, ami akkor elhagyta a szánkat. :-))
Előzmény: Zka (16512)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!