Keresés

Részletes keresés

olajbogyó Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4196

Eszembe nem jutott, hogy moronnen kívűl még valaki visszahozná szaszát...

Trepák esetleg?:)

stat Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4195
Most nézem, hogy az M1 közvetíti a Debre - Olaj meccset 8-án 16:15-től! Ajaj, tévés meccs...
stat Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4194
Mondjuk a kosárszövetség helyében húznék egy határt, ha lehet. Mert ez sztem nem állapot, hogy mindenhol "csak" külföldiek vannak. Volt régen, hogy csak 3 külföldi lehet, csak ez kibővült az EU-val. De sztem a magyar bajnokságban magyarok is szerepeljenek, ne csak az 5, 6, vagy esetleg 7 külföldin felül, ebből nincs fejlődés. Lebontva a Szolnokra is igaz ez, ismét a Harazin példáján pl. Alig játszik, pedig jó lenne. De mások is vannak így. Enélkül nincs fejlődés. Szóval sztem lehetne ezt még vhogy korlátozni. De ezt nem nekünk kell megoldani. Foglalkozzunk a saját csapatunkkal. Ott viszont csak az kellene sztem, hogy minél több lehetőséget adni a mieinknek, fiataloknak. Lennének olyan tehetségesek, mint a szedett-vedett külföldiek. És esetleg több kötődésük is lenne... Nemde?
Oil Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4193
Mi a gond az 5 kezdő légióssal????

Tudomásul kellene már venni, hogy a pénz beszél...vagyis vagy jó légiósokat hozol, akik kezdők lesznek (sok van belőlük), vagy jó magyart kezdőnek( kevés van belőle, és ugyanolyan drága, ráadásul több évekre le vannak kötve..)...szal az a lényeg, hogy a csapatod jól szerepeljen...akkor pedig ha van elég pénzed, akkor ez a 2 út a járható....

teccik, nem teccik:))))

én is imádtam a Tóth Z, Tóth A, Berkics magyar kezdővel felálló csapatunkat:)), de az már régen volt, sok minden megváltozott azóta....

mindamellett megjegyezném, hogy az 5 csere magyarnak igenis sok lehetőséget kell adni, edződjenek, bármikor bevethetőek legyenek bármilyen éles meccsen... ezzel egyetértek
Előzmény: stat (4190)
pitie Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4192
Asszem Lopatka vmi 4000+3000kombinácioban van Körmenden:)))De lehet hogy nem jol tudom!
Előzmény: stat (4190)
stat Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4191
falco-alba van valahol online?
stat Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4190

Sztem az Aleksic azon a poszton van, mint Davis. Meg pontosan azt nem akarom, hogy a kezdő ötös mind KÜLFÖLDI legyen!!!

Mi van a Dénessel? Én nem tudom...:))) Akkor Kiss Zs.?:)))) De télleg nem lenne rossz mondjuk a Molnár András.

Honnan tudod, h a Lopatka 7000 euro?? Mindenesetre ha így van, annyit nem ér. Akkor már inkább inkább Scott, persze, ha ő nem 8000 :)))

Oil Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4189
Kezdő: Kelley, Alekszics,Davis,Jurkunas,Scott
Csere: Szarvas,Baki,Cziczás,Fülöp,Harazin
pitie Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4188
Bocs hogy nem tudok irni:)
Előzmény: pitie (4186)
pitie Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4187
Az igen de az eleje nem annyira:)))
Előzmény: stat (4185)
pitie Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4186

:)))

A Dénessel miatt szerintem itt még kapni fogsz:))))

Lopatka 7000 euorját ki fizetné ki???:)

Előzmény: stat (4184)
stat Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4185

Vagy akár nem kell külföldi irűnyító, hanem valami magyar Szasza mellé, jöhetne Jurkunas helyére Bowman mégis, s akkor a kezdő ötös:

Szasza, Cziczás, Davis, Bowman, Scott, félelmetes lenne ez az utóbbi trió!

stat Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4184

Szerintem irányító posztra jó lenne mondjuk a tavalyi Thomas, mert jobban irányított, viszont 1:1-ben, sőt még akár 1:3-ban is hihetetlenül jó a Kelley. Más kérdés, hogy nem igazán csapatjátékos, de én azt veszem észre, hogy az utóbbi időben csak jobban osztogatja a labdákat a társainak, lett is támadójátékunk, tehát akár maradhatna is. Mellé visszahoznám Szaszát mindenképpen, s azért játszhatna többet a tavalyinál (Kelleynek sem kellene sztenderd 40 percet végigjátszania, talán fejben sem fáradna el...) Puskás mindenképpen menjen!

A 2-esnek a Cziczát megtartanám, szerintem jól védekezik. Ő cseréjének nem tudok kit (Sabali sztem menjen), valamelyik fiatalt fel lehetne hozni arra a szintre, vagy hozni valami értelmes magyart.

A 3-asra meg kell tartani Davist, hihetetlen dolgokra képes ő is. Valami magyart kellene sztem oda is cserének.

A 4-esen eddig úgy gondoltam, mindenképpen jöjjön a Sopronból Bowman. Még mindig úgy gondolom, nem lenne rossz, bár az ára igencsak föl fog menni. Viszont az utóbbi időben nem is olyan rossz ez a Jurkunas... Cserének mindenképpen több lehetőséget adnék a Harazin személyében. Ő úgyis sztem inkább 4-es, mint 5-ös. Hartvich menjen!

A centerposzton szerintem sem kell túlsztárolni Igort azért, mert volt két jó meccse, ráadásul ezeken sem volt valami pontgazdag. Hozzáállása szimpatikus, de a kosárlabdát pontra, kosárra játsszák. Ide kellene sztem vagy a Lopatka Körmendről vagy a Scott Nyíregyből. Nem tudom eldönteni, melyik lenne jobb. Cseréjüknek Fülöp, viszont csak cserének.

Összességében többet játszatnám egyébként a fiatalokat, különben sosem lesznek megfelelő játékosok. Lásd hiába dob a Harazin Berényben 30 pontokat, nálunk mégis alig áll be. (mondjuk megerősödhetne már)

Összefoglalva:

Menjen: Puskás

Sabaliauskas

Hartvich

Kurashov

Jöjjön: Szasza

(Balogh Gy.)

Dénes

Scott

Kezdő ötös ezáltal: Kelley, Cziczás, Davis, Jurkunas, Scott

pitie Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4183

Molnár fivérek Debrecenből!

Baki a Zteből!

Váradi Kornél a falcobol!

Vida Kecso!

És csak szemezgettem:)

Előzmény: CSabesz (4176)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4182

Egész jó szezont produkál eddig idén.

14,1 pontos átlag 33,7 játékidő alatt.

Előzmény: Gabci456 (4181)
Gabci456 Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4181

Hali,

Teljesen egyertelmu: Pojbics!!!

CSabesz Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4180

Jahh, ott a pont!!  :-))

Ezúton is elnézést kérek Harazin Tamástól!!   :-))

Aki ismeri, az mondja meg neki, hogy én szívem szerint 5 évre leigazolnám!

Előzmény: pitie (4179)
pitie Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4179
Sztem Hartvichot akartál irni:)
pitie Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4178
Csabesz mielőtt irnál az Igort sztárolok csapatánál nem rád gondoltam:)
Előzmény: pitie (4177)
pitie Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4177

Neki már eldőlt a sorsa ha jol gondolom ezért nem emlitettem:)

Igort mér sztároljátok??????

Én is lelkes vagyok és szivvel játszok és lehet még pontot is tudnék dobni de az tuti hogy szeretnék annyit keresni mint ő:)

Azt kell sztem nála egyedül nézni hogy a pénzén tudunk-e jobbat hozni és én gyanitom hogy tududnk:)))

Előzmény: CSabesz (4173)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4176

Harazin mindenképpen, már csak játékidőre lenne szüksége....

Igornál találhatunk jobbat, feljövőben van ugyan az orosz, harcos, stb., de egy légióstól az nagyon kevés, amit eddig nyújtott az egész szezont tekintve...

Kelley kérdéses, ha bejutunk a vezérletével a 4-be ( :-)), amúgy meg miértne??  ), akkor maradjon.

Davis maradásáért mindent el kell követni.

Harazin, Puskás viszlát.

Fülöp hozza azt, amit tőle el lehet várni, sőt voltak extra meccsei is idén, kiegészítő embernek nem találunk jobbat.

Cica szintén biztos pont.

Jurkunas alapember lehetne a jövő szezonban, maradjon.

Sabali csak akkor, ha kevesebb lóvét kell rá kifizetni..

Kérdésem viszont az lenne, hogy mely magyar játékost tudnátok elképzelni ősztől Olaj mezben?

Én szívesen látnám Bakit és Simont a ZTE-ből.

Előzmény: xGabi (4170)
Oil Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4175
Én úgy emléxem, hogy a mikor nem ment a csapatnak, és mindenki fikázta őket (joggal), akkor sem az volt a gondja senkinek sem, hogy ezeknek a játékosoknak a tudása lenne kevés, ill. nem elég a magyar A csoporthoz....(1-2 játékosnak pedig tényleg kevés)

a gond azzal volt, hogy a játékosok nem tudták kiadni magukból azt, amit pedig elvileg tudnak, 1xűen mintha a valódi tudásukhoz képest 30%-on teljesítettek volna....

Ezért van az, hogy az utóbbi fordulók sikerin felbuzdulva egyre több játékost marasztalnánk, mert végre a többség hozza a valódi tudását.....amit ugye eddig sem vontunk kétségbe, csak azért őrjöngött mindenki, mert nem tudtak teljesíteni....

minden esetre ezzel a marasztalással is óvatosan kell bánni, lehet ez hullámszerű fellángolás is....
CSabesz Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4174
Hüle...:-))
Előzmény: Santoro (4172)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4173

Puskást nem említetted!!

Remélem ez nem azt jelenti, hogy marasztalnád.....;-)

Előzmény: pitie (4161)
Santoro Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4172
Előzmény: Monte Carlo (4171)
Monte Carlo Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4171

Valaki nem tudna infókat mondani az idei fizetésekről?

xGabi Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4170

A bajnokság közepén rittyentett 1-8-as menetelés után már az is szép dolog,hogy újra a nyolcba jutás esélyeit számolgatjuk. Nem olvastam végig mindenkit,de nálam nagyon egyszerű a képlet : a hátralévő háromból kettőt hozni és kész (de marha könnyű kimondani). Egyes csapatoknál jobb esélyel indulunk,a Falcónak pl. a hátralévő összes meccsét hozni kellene,de könnyen lehet,hogy a Nyíregynek is! Aztán a Kaposvár is minden további nélkül bebukhatja a hátralévő két idegenbelijét.

Hogy kikkel tovább ?

Közhelyes,hogy úgyis az anyagiak alakulásától függ,de amit csak lehet,meg kell mozgatni Davis megtartására. Gondolom,nem csak én vettem észre,hogy megmozdult a támadójátékunk az érkeztével. A két litván közül Jurkunasszal el lehet beszélgetni,Sabaliauskas nekem nem kellene,mert voltak nagyon durván halovány meccsei és összességében sem volt képes egyenletesen jól teljesíteni (bár hátha elkiabálom!) + amikor eldurran az agya és hisztizik az edzővel,a bírókkal,többet árt mint használ. Igor semmiképpen nem,sajnos kevés,támadásban nem lehet alapozni rá :-( Nálam Kelley a nagy kérdés,sokáig nem preferáltam,Májkival összevetve meg főképpen nem,de sokat számít a pénz...

A magyarok közül Cziczás és Harazin alap,kell a hazai erő. Fülöpöt marasztalnám,ár/érték arányban nem járunk rosszul vele,én továbbra is megfelelő kiegészítő embernek tartom.

Puskás és Hartvich mehet,bár tutira nem én vagyok az első,aki ezt leírja.

És végül : az edző személyén sem változtatnék.

HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!

homunkas Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4169
fülöpöt neeeeeeeeee :P
Előzmény: Monte Carlo (4162)
homunkas Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4168
ne lásd már ilyen sötéten a dolgokat...ott ugráltál a meccseken és ujjongtál, most meg morcogsz...nem sztár csapat, de tényleg próbálkoznak...főleg miután büntit kaptak és kb a fél fórum a vérüket követelte...nem jobb érzés, hogy fél tőled valaki végre az életben, és megtesz mindent, hogy a játék is menjen és a szurkolók se őt fujjolják :)
Előzmény: pitie (4161)
EGY OLAJ FUN Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4167
Egy kicsit átgondolva Igort is megtartanám, nagyon szimpatikus a hozzáállása, ettől csak jobb lehet meccsen is!Szóval Artúr és Hartich mehet, de a többi maradjon!És a két magyarunk áráért egy tehermentesítő csere irányítót, és akkor Kelley is nyerőember(mondjuk most is, mert Univer ellen is első negyedben 10et dobott, ziccerekből!)
Előzmény: EGY OLAJ FUN (4166)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!