Keresés

Részletes keresés

Dom_Guss Creative Commons License 2009.12.09 0 0 914

Tisztelt Fórumozok,

Örömmel tájékoztatok mindenkit hogy szabadidös programjaink és szolgáltatásaink a mai naptól a következökkel bövülnek,

Kisrepülögépes szabadidös programok, tehát a hosszú autoutak után a programok légi úton is választhatóak lesznek, és így új uticélok is felkerültek a listára.

Punta Cana-Santo Domingo

Punta Cana-Bahia de las Aguilas

Punta Cana-Santiago

Punta Cana-Puerto Plata

Punta Cana-Samaná

Sétarepülés:

30 perc (Punta Cana-Isla Saona)

60 perc (Punta Cana és az egész tartomány)

Transfer:

Santo Domingo-ról: Punta Cana, La Romana, Puerto Plata, Samana

Punta Cana-ról: La Romana, Santo Domingo,Puerto Plata,Samana

Napokon belül a honlapon elérhetö lesz minden.

Repülögéptipus: Cherokee Piper Six (320LE)

sirLancy Creative Commons License 2009.12.06 0 0 913
a tripadviosr on
Előzmény: sirLancy (912)
sirLancy Creative Commons License 2009.12.06 0 0 912
hi

hat nagyon vegyes a velemeny

L
Előzmény: Kasamadár (911)
Kasamadár Creative Commons License 2009.12.06 0 0 911
Helló Dominika-járók,

Volt már valaki közületek a Grand Paradiso Bavaro Hotelben? Milyen a hotel, érdemes választani, vagy nagy a "beválasztás" esélye?

Minden ötletet és tanácsot szívesen várok, mert január elején mennénk, de még most akarunk szállást foglalni.

Előre is köszönöm!

Brigi
Iapa Creative Commons License 2009.12.04 0 0 910

Szép napot Dom Guss!

Sajnálattal tapasztaltam, hogy a múlt héten szombaton küldött levelemre senki sem válaszolt. Gondolom elkerülte a figyelmeteket, ezért kérlek keressél rá. Segítséged köszönöm

sirLancy Creative Commons License 2009.12.03 0 0 909
hi

az kicsekkolas :) aznap amikor el kell jonnotok a hotelbol 10:00 ig le kell addni a borondoket es ok viszik ki a repterre es teszik fel a gepre, igy nem nezik a sulyhatart mert ott sem vagy a merlegelesnel.

mi dollart vittunk (csak kp-t) azzal fizettunk kb mindenhol ugyanugy valtjak nem is hasznaltunk helyi valutat

hat nekunk az utazasi iroda kepviseloje mondta a repteren hogy mi a helyzet, de rutinos nemetek meseltek hogy ok mindig igy csinaljak, sajna azt nem tudom hogy hotelek kozott mukodik e a dolog de kis penzert jobb szebb szobat kapsz. egy ket dollart adtam elso nap etteremben es a takaritonak az agyon ezert gyonyoru rend volt es vartak a kedvenc italunkkal a szokasos asztalunknal mikor eljottunk akkor is adtam, 10-20 dolcsi az ott mar nagy penz, a fukar nemetek miatt ha borravalozol lesz jutalmad

most neztem hogy 2 embernek 2 hetre 120e korul lenne a jobb szalloda, sztm megeri a szolgaltatas es a kaja miatt, de egy ilyen helyen siman "ki lehet birni" az altalatok valasztottal is mondjuk a legolcsobb iberostar az regi es kicsit tomeg hotel

probaljatok meg mindenkepp a neckermannal a frankfurt-punta cana repulore oda vissza lefoglalni a helyeteket szam szerint, mert mint irtam aki a 3as helyen kozepen ul annak vege :(

a fovaros nekunk kimaradt mert repulovel draga volt busszal meg hosszu es az utak minosegerol ne is beszeljunk

turacipo is kell ha a hegyekbe is akartok menni

remelem ket hetre mentek!

mi csupan 6000 kepet es kb 8 ora videot csinaltunk

ha lementek a tengerpartra es jobbra fordultok akkor kb 5-8 perc setaval egy kis tengerparti bevasarlokozpntban talaljatok magatokat fa bodek es nem tul eroszakos eladok

udv
Előzmény: Silhouette (908)
Silhouette Creative Commons License 2009.12.03 0 0 908

Szia Lancy!

Köszi szépen a hasznos tanácsokat! :)
Saona mindenképp benne lesz, megnézzük még a fővárost is, meg Los Haites-t. Delfinúszás, bálnázás szintén tervben van, ill. mindenképpen szeretnénk egy kis horgászkalandhoz is jutni. :)

Néhány kérdés:

1.) A előzetes becsekkolás hogyan működik? Ez módfelett érdekelne.
2.) Mennyi borravalót érdemes adni a recepción? :) Hátha esetleg megoldja az Iberostar Bavaro cserét. :) :) :)

3.) Mennyire érdemes készpénzt vinni, ill. milyen valuta a nyerő?

Üdv,
Silhouette

Előzmény: sirLancy (907)
sirLancy Creative Commons License 2009.12.02 0 0 907

saona szigete sztm mindenkepp kihagyhatatlan es a vizeses + balnanezes + bacardi sziget is kotelezo meg voltunk delfinekkel uszni es igy volt ha jol emlekszem 600 dollar kettonknek

ja a helikoptertura sem utolso 200 dollar 2 fo 20 perc

atalakitot vigyetek mert mas a konektor es nehez a hotelben beszerezni

minibar a szobaban ingyenes

torolkozot ne vigyetek van boven a partra is es a szobaban is

visszafele nyugottan meg lehet tomni a borondot a sulyhatar fole mert precsekking van igy a borondot elobb elviszik

erkezeskor borravalo a portan jelentosen jobb fekvesu szoba lesz

ja a leggazabb az hogy frankfurtbol charter van sok idiota nemettel 2 3 2 helyes kis repulon DE a szinten nem top neckermannal nem mondtak hogy elofoglalas lehet a charter uleseire (de kideritettem) mi fogleltunk is veszkijarathoz igy 2x akkora helyunk volt. takarot adnak de hideg lesz a gepen. vigyetek kis jackos fulest mert csak igy lehet a gepen hallgatni a mozit vagy radiot 5 euro ha a gepen veszed :( javasolnam a szemellenzo es kis termeszetes altato hasznalatat!

a hotelben olcsobb a hutomagnes kepeslap stb mint a tengerparti arusoknal, mi ott csak kepeket vettunk de ugy hogy az arust elvittunk messze a fonoktol zsebbe kis penz es maris az eredeti ar 20%!!!! ert vasaroltunk :) egy kep kb 200 dollarrol indul

van bevasarlo kozpontszeru is hotel portan lehet taxit hivni mert akkor fix aras es nem vernek at

ha meg kerdes van irj!!!

Lancy

Előzmény: Silhouette (906)
Silhouette Creative Commons License 2009.12.02 0 0 906

Szia Lancy!

Köszi szépen az információkat. Utazási irodával megyünk, a Neckermann-nal. :)

Üdv,

Silhouette

Előzmény: sirLancy (905)
sirLancy Creative Commons License 2009.12.02 0 0 905
Hi

Van lehetoseg talan ha jol emlekszem 500-1000 ft kozott volt egy nadrag mosas + vasalas. Ne vigyetek sok cuccot max 2 ing egy hosszu nadrag az al a carte ettermekben kotelezo.
Tavaly voltunk oda fogleltunk de sajna nem volt hely igy attettek minket a vadiuj luxus Iberostar Grand Bavaroba :))

egyeni vagy utazasi irodaval mentek?

ui: ha esetleg nektek is telt haz lesz es felajanjak a cseret ne nagyon gondolkodjatok

Lancy
Előzmény: Silhouette (904)
Silhouette Creative Commons License 2009.12.01 0 0 904

Richi, köszi az eddigi beszámolókat, sok hasznos információt adtál, ne fogd vissza magad a továbbiakban sem (mi januárban megyünk, és szintén regisztráltunk Dom Gussnál). :)

Dom Guss, nem tudod véletlenül, az Iberostar Punta Cana-ban van-e lehetőség ruha mosatásra? A honlapjukon semmi ilyen információ nincs, az utazási irodában sem tudtak erre válaszolni. Ha nem muszáj, nem vinnénk egy tonna ruhát. :)

Üdv,

Silhouette

Richi29 Creative Commons License 2009.11.29 0 0 903

Sziasztok!

Szóval a repülő út fáradalmai után Punta Cana-ra való megérkezés megkönnyebülés volt! 10 dollár/fő belépési díj és egy regisztációs papír kitöltése után könnyen beléptünk. Csomagjaink gyorsan és sértetlenül  megérkeztek. A meglepetés a transzfernél ért minket! Nem minket vártak. Az történt, hogy az Atlasznál nem a mi nevünket adták le. Teljesen más név került az itteni CocoTourshoz. Ráadásul ezen a néven nem is volt utas. Minket nem is akartak kivinni. Egy komoly veszekedés a Coco képvislőjével megtette eredményét és kivittek minket  a szállodába!

A szállodánk a Barceló Baváró Palace Deluxe volt.

Megérkezésümk után regisztáció, s megkatuk  a szobánkat, ahol 19 fokos hőmérséklet fogadott. A külső hőmérséklet 30-32 fok volt. Ez itt általános! A helységeket ahol csak lehet hűtik nagyon, komoly megfázások lehetnek belőle. (Utolsó nap elért minket is!) 

A Barceló gyönyörű. Ahol csak lehet buja, zöld növényzet. A Deluxe a legmagasabb szintű, itt még jacuzzi is van minden szoba erkélyén! Igaz csak 6 fúvókás, de volt!

Ebben a szállodában a személyzettel volt nagy gond! Lusták, nem igazán érdekli őket  a vendég. Nekünk nászutas csomagunk volt. Ebben sok minde plusz volt benne. Mindenért szólni kellett. Dom Guss is segített, de még utána is huzkodták a szájukat!

Ha legközelebb Punta Canába megyünk tuti, hogy nem a Barcelóba és nem is ajánlom senkinek. Az egy hét folyamán nem volt szinte olyan nap, hogy a személyzet ne bosszantott volna fel minket valamivel. Más szállodákba mosolyognak, kedvesek, de szinte észre sem lehet venni őket! Egy alkalommal sürgősen át kellett öltöznünk. Hiába magyaráztam a takarítónőnek, hogy 5 percre menjen ki. Ő csak takarított tovább!

Szóval ennyit erről a szállodáról!!!!

Mára ennyi ! Üdv Mindenkinek!

lacoste28 Creative Commons License 2009.11.29 0 0 902

Merre jartatok?Tegyel fel kepeket Ricsi!

Milyen idotok volt,hova erkezett a repulo?

Hamar vfejezted az elso reszt..  :)

Richi29 Creative Commons License 2009.11.28 0 0 901

Üdv Mindenkinek, de legfőképpen Neked Dom Guss!

Aki olvasta a fórum korábbi részeit az tudja, hogy a nejemmel most érkeztünk haza erről a csodálatos helyről.

Mielőtt elkezdeném az összefoglalómat hadd kezdjem azzal, hogy megköszönjem annak az embernek , aki szívvel-lélekkel azon volt, hogy ez az egy hét gyönyörű legyen.

Dom Guss !

Nagyon köszönjük Neked mindketten!

Igazad lett! Gyögyörű ez a hely!

Még megyünk az is biztos!

Tehát elkezdeném összefoglalómat. Igyekszem részletesen leírni mindent, ezzel segíteni az utánunk kiutazóknak!

Először is ! Jól válogassátok meg az utazási irodát akivel kimentek, mert igen kellemetlen tud lenni ha nem jól szervezik meg. Mi az Atlasszal mentünk. Volt is gondunk.

Mindjárt a repülőről illik tudni, hogy a megvásárláskor lefoglalhatjátok a helyeteket! Jó tanács! NE üljetek ablak mellé! Mindenképpen folyosó mellé és a legjobb a középső 4 ülés valamelyik oldalán! Miért? Az ablak  mellett úgy sem sokat látsz4 Az út viszont nagyon hosszú! A lábaidat meg kell mozgatnod és WC-re is ki kell menned , a folyosó mellől nem kell senkihez igazodnod!

Ja és még valami! A repülőn nagyon hideg van! Vastag ruha mindenképpen ajánlott!

Kaja az bőséges, változatos, inni is lehet bőven! Ha nem tudsz aludni videózhatsz (Nincs se magyar hang, se feliratse!) , de akár kártyázhatsz is!

A repülő út hosszú , de kibírható!

Mára ennyi! folyt köv.

hipcat Creative Commons License 2009.11.27 0 0 899
Szia!

magyar irodáknál is találsz illetékes, bécsi-müncheni indulású eurós utakat.
pl: www.amazontravel.hu, www.fortwo.hu
Előzmény: Kitty (898)
Kitty Creative Commons License 2009.11.27 0 0 898
Pl. a www.lastminute.at oldalán 1166 euró/fő két hét Dominika, all inclusive (bécsi indulással), a szálloda a tripadvisor-os beszámolók szerint nagyon jó. Ez az ár tartalmaz MINDEN illetéket (csak a magyar irodák áltatják azzal az embereket, hogy olcsónak tűnik egy út, aztán simán legombolnak ez emberről rengeteg illetéket, transzferdíjat és egyéb mondvacsinált költséget. )
Ehhez kapcsolódóan sokat gondolkodtam azon, hogy vajon miért SOKKAL olcsóbb bármilyen út külföldről és miért elképesztően drága ugyanaz az út itthonról. Felháborító.
Előzmény: mangikaa (879)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.27 0 0 897

Kedves CukiAndika,

Semmi melegruha, meleg van, esetleg egy hosszu nadrag mert vannak ettermek a hotelben ahova rovidnadragban nem lehet bemenni.

Szabadidos programok a www.muchoviaje.es.tl honlapon nyomonkovethetok:

itt:  http://www.muchoviaje.es.tl/From-PUNTA-CANA-_-B%C1VARO.htm

arak pedig itt: http://www.muchoviaje.es.tl/PRICES-_-PROMOTIONS.htm

Termeszetesen a magyar csoportokat en viszem. keresem az lenne hogy egy gyors valasz mert decemberre elvileg tele vagyunk de ha hagyok egy nagyobb autot a magyar csoportnak akkor meg johetnek.

Emailem: muchoviaje_rd@live.de

CUKIANDIKA Creative Commons License 2009.11.26 0 0 896
KEDVES DOM GUSS!

MI A PÁROMMAL ÉS KÉT GYERMEKÜNKKEL (3 ÉS 13 ÉV) DEC 16-ÁN ÉRKEZÜNK A Catalonia Gran Dominicus HOTELBE! VOLNA EGY PÁR KÉRDÉSEM MIVEL GYEREKEKKEL MEGYÜNK ELŐSZÖR AZ IDŐJÁRÁS ÉRDEKELNE,HOGY MELEGEBB RUHA KELL-E ESTEFELÉ (MERT PL KENYÁBA NEM KELL). ESIK-E AZ ESŐ?
TUDNÁL-E AJÁNLANI EGY PÁR PROGRAMOT GYEREKEKKEL (BÍRJÁK A KIKÉPZÉST) KB ÁRAKAT IS SZERETNÉK TUDNI!VELED OTT LEHET TALÁLKOZNI? TE VISZEL A PROGRAMOKRA? HA KELL AZ EMAIL CÍMEM CUKIANDIKA@EUROCOMNET.HU.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
CUKIANDIKA
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.21 0 0 895

Kedves Berilia, az email elment, nem lenne rossz a gyors válasz, kevés a hely!

Kedves Zozo, ön mikor gondolja a következö útját?? :-D

Berilia Creative Commons License 2009.11.21 0 0 894

Kedves Dom Guss!

Korrábbi bejegyzésben olvastam, hogy lehet nálad szállást intézni a Grand Paradise-ba!?  Néztem az official site-jukat, és 1138 USD-ért találtam 10 éjszaka, 2 főnek, az lehet, hogy ebben a tax és minden más is benne van? Szívesen intéznénk rajtad keresztül a foglalást, ha nem gond. (A honlapon nem írják, hogy milyen szobák szabadok még, és persze szívesen mennénk oceáni kilátással rendelkező szobába.)

A Gran Bahia Principe Bavaro honlapján is (meg még sok más helyen) néztem árakat: 10 éjszakára 1320 USD 2 főre. Ez is teljes ár lehet?

Azzal is hadilábon állok, hogy nem találok pontos térképet az egyes hotelekhez, hogy hol helyezkednek el. Ehhez a kettőhöz tudsz esetleg térképet küldeni?

Előre is köszönöm,

Vanda

u.i.: ha tudsz árajánlatot küldeni a szállásra, akkor azt a fikarcnyi@yahoo.com e-mailcímre tudod elküldeni:

2009. dec. 12-én érkezünk, 22-én jövünk el, azaz 10 éjszaka, 2 főnek, ocean view jó lenne, ha van még ilyen szabad szoba, a tengerpartra kilépőset is preferáljuk :-)

Berilia Creative Commons License 2009.11.21 0 0 893

Nagyon köszi az infot Lacoste28 :-)

Már tűkön ülünk. Az elmúlt 2-3 napban szerzett információk alapján már keveseljük a 10 éjszakát, de sebaj.

Aktív és passzív pihenést is terveztünk, remélem az idő is gyönyörű lesz.

Biztos jól fogjuk érezni magunkat, mi akkor is így teszünk ha miden rosszul sül el.

Előzmény: lacoste28 (891)
mabelle Creative Commons License 2009.11.21 0 0 892
Monte Christibol nyugodtan tovabb lehet menni Dajabonig... egy igazi dajaboni piacozas nelkul nincs igazi dominika feeling :D.. ha valami hát az maradandó élmény lenne
Előzmény: Dom_Guss (887)
lacoste28 Creative Commons License 2009.11.21 0 0 891

Berilia!

Saona Island-t ne hagyjatok ki!!Menjetek Dom Guss szervezeseben,ne pedig nagyobb csoporttal.Jo volt ugy is,megvolt a feelingje,csak a lenyeg maga a szigeten talan ha ket orat tartozkodtunk.Rament par ora mire felvettuk az embereket a kulonbozo szallodaknal stb stb.

Autot En sem ajanlom.Szerintem mindenki felejtse el,hogy elokapja a terkepet es mondja:itt balra,ott jobbra.Volt olyan,hogy mentunk a Dom Guss-al es hirtelen balra tertunk,mert az ut veget ert.En az arokban kotottem volna ki az biztos.:)A helikopteres turat is nagyon tudnam ajanlani.Nem sok olyan latvanyban volt reszem,mint abban a 30 percben.Ha tehetitek,menjtek valamelyik Melia halozat hoteljebe!!!Nagyon jo velmennyel vagyok roluk,jok a szolgaltatasaik.(Dom-an nem tudom,h mennyi van belole).

Elovigyazatossagbol vigyetek magatokkal gyomorra gyogyszer es vigyazzatok a "csalogato"tengeri etelekkel.Kedvesemet levette a labarol egy fel napra.Dom Gussal mentunk az orvozhoz.

"Joindulatuan"irigyellek Titeket,mert nagyon jo hely!!Erezzetek jol magatokat!!

Előzmény: Berilia (890)
Berilia Creative Commons License 2009.11.20 0 0 890

Kedves Dom Guss!

Új fórumozó vagyok, véletlenül találtunk rá erre a fórum oldalra.

December 12-én megyünk Dominikára és 22-ig maradunk Punta Cana-n vagy Báravaro-n, még most fogunk csak szállást foglalni. Kicsit beleolvasgattunk a korábbi írásokba és érdekelnének 1 napos programok. Az október 10-én írt szabadidős Programok Punta Cana-ról és Bávaro-ról felkeltette az érdeklőésünket. Esetleg tudnál részletes leírást, meg árakat küldeni azokról a programokról? Ha egyáltalán tudunk még jelentkezni, és nem telt már be a listátok. Ketten vagyunk. A Tour Isla Saona, a Tour Parque de Los Haities, a Tour Interior és a Tour Santo Domingo érdekelnének.

Eredetileg gondoltunk autóbérlésre is, de nem tudjuk milyen a közbiztonság, meg írtad valahol, hogy nem jó az utak minősége...stb.

Hajótúrára szívesen mennénk valami közeli kis szigetre.

Hoteleket többet is néztünk. Online foglalnánk közvetlenül a szálloda honlapján. Pl. néztük a Barcelo szállodaláncot. Az jó? Bár gondolom ott minden hotel ugyanolyan jó, ugyanazt kapjuk.

Az egynapos túrákról (ha még lehet jelentkezni) az infot a fikarcnyi@yahoo.com-ra tudod e-mailezni nekem.

Előre is köszönöm!!!

Vanda

Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.20 0 0 889

ok, értettem, mi inkább a Saona szigetre gondolunk ilyenkor hiszen majdnem mindig odamegyünk.

Igen nem árt ha van, vannak szúnyogok, a szállodákban azért kevés.

Előzmény: Laci1962 (888)
Laci1962 Creative Commons License 2009.11.19 0 0 888

Kedves Dom Guss!

Dominica-ra gondoltam mint sziget.Szóval hogy érdemes e szúnyogriasztót vinni,van e moszkító? Köszönettel Laci

Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.19 0 0 887

TOUR REPUBLICA DOMINICANA

Kedves Forumozók!

Mint minden évben a szezon megkezdésekor (novembertöl-májusig) ismételten szervezünk minden hónapban egy szigetet bejáró körutat, ami természetesen olyan helyeket tartalmaz ahova nagyon kevesen jutnak el, ill. tartalmaz olyan ismert helyeket is amelyeket természetesen nem szabad kihagyni.

A körút érinti a következö helyeket:

Indulás:2010 Január 16.án Punta Cana, Santo Domingon is lehet csatlakozni

Érkezés január 22 (23)

Februári indulás: 2010 Február 9. én Punta Cana, Santo Domingo is lehet csatlakozni

Érkezés február 15(16)

-La Romana-Santo Domingo-San Cristobal-Playa Najayo-Dunes de Bani-Azua-Barahona-Laguna de Oviedo-Pedernales-Bahia de las Aguilas!!!!!-Jarabacoa-Santiago-Monte Cristi-Punta Rucia-Puerto Plata-Samana-Punta Cana.

Azok akik szeretnék közelebbröl megismerni ezt a csodálatos országot azoknak szivesen ajánlom, esetleg az út végén egy pár napos, vagy egy hetes resort ajánlott.

várom a jelentkezéseket:muchoviaje_rd@live.de

Tel:(00-1)809-864-5862

(Ebbe a csoportba már van konkrét foglalás Mo.ról)

HONLAPUNK: www.muchoviaje.es.tl

A szabadidösprogramok itt megtekinthetök!!!!

Előzmény: Dom_Guss (886)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.19 0 0 886

Kedves Laci,

1,Melyik szigeten????

2, Esös évszak április-október vége, most november van :-)

Előzmény: Laci1962 (885)
Laci1962 Creative Commons License 2009.11.18 0 0 885
Hello Dom Guss,érdeklődöm hogy valóban sok szúnyog vagy moszkitó van a szigeten és főleg az esős időszakban okt.nov.dec?
Dom_Guss Creative Commons License 2009.11.18 0 0 884
Ok, ma Richi is megérkezett.
Előzmény: Dom_Guss (883)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!