Hírlevél:
Néhány képet felraktam a képtárba sajna zöme picike, ez volt. Ha valakinek van más, mint amit ott talál, ne habozzon, küldje !
Néhány helyesírási hiba és link hivatkozás javítva.
9 (kilenc) órán kersztül készült.
Már félidőnél láttam, hogy ebből teljes full csak lábtörés esetén képzelhető el, amikor fekvő gipsszel élvezni fogom.
A kivonatos is kb 3-4 óra, ahogy a 7. részt elnéztem annyira nehéz volt eldönteni, hogy mit hagyjak ki, lehet hogy full lesz előbb utóbb.
En egyszeruen keptelen vagyok kivalasztani egy alakot!!!
Ez az egyseg igy tokeletes, ahogy van! Mindenki lehetne No.1, es zstem az is :)
Annyira durva ez a sorozat, mint tehenen a gatya.
A jo poenokon kivul, meg oriasi (sarkitott) kor- es jellemrajz is!
En mindig elcsodalkozom a minosegen. A legsemmibb mellekszereplo, epizodista aki alig szol 1-2 szot, az is kenterbe veri akarmelyik magyar sztarszineszt...
Mr. Wheeler nincs ?
De van !
Mr Wheeler kdedven sorozatának ritkán mozduló emlegetettje !
Megtalálható a "személyzet" kategóriában !
A freeweb kérdőíves rendszerét kihasználva a honlapon szavazhatsz kedvenc szereplőidre (háziak, személyzet, mellékszereplők, mellékszereplők 2. kategóriákban), a szavazás eredményét megtekintheted (db, %, diagram) ITT !
Mottó: Nem is tudom, mikor láttam utoljára fekvő oszlopdiagramot !
Most vasárnap a miniszterelnökkel is találkozhattunk a vacsoránál. Stanley Baldwin 1924-29 (még kétszer volt miniszterelnök ezen kívül) konzervatív párti politikus, egy vasgyáros fia. Az interneten talált fényképe alapján a Mylord-sorozat nagyon törekedett a hasonlóságra. Sir Ralph szerint "egy idióta", és róla olvasva, tényleg úgy látom, nem volt nagyon népszerű személy.
Szeretnek egy-egy szavazatot juttatni a meltatlanul mellozott Miss Cissy-nek (a csalad legertelmesebb tagja), Ivy-nak es a papagalynak (akinek tul sotet a vonalkaja).
megnyílt a mellékszereplők máasoik csooprtja is.
Ha valaki hiányzik valakinek, szóljatok !
1. Prof. Heinrich Van Manheim
2. Rose
3. Mr. Foster
4. Mr. Barnes
5. Captain Dolby
6. Aunt Maud
Sajna csak 10-es csoportokat lehet megadni.
A freeweb kérdőíves rendszerét kihasználva a honlapon szavazhatsz kedvenc szereplőidre (háziak, személyzet, mellékszereplők, mellékszereplők 2. kategóriákban), a szavazás eredményét megtekintheted (db, %, diagram) ITT !
Mikor ezt a topicot megalkottam, évekkel ezel?tt, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig életben marad. Külön élmény volt végigolvasni.
Köszönet minden hozzászólásért. Most, hogy visszatértem, gyakrabban nézem majd.
Ma este járok színházban (! - hofi után szabadon :-) ), ezért a mai rész kivonatát hétfő reggel ne keresse senki !
Ha valaki veszi a bátorságot, hogy nekilát és összeírja, szóljon, mert aki 2x ad, pofára esik.
tenyleg nehez szavazni, ugyanis nekem a kedvenc szereploim Ivy, Mable es Henry, de hat ok a szemlyzethez tartonak, igy egyszerre csak egyre szavzhatok. Mivel nem is emlekszem mikor szavaztam Mable-re ezert ra esett a valasztas
ja es Dolby kapitanyra hol lehet szavazni?
Jut eszembe Wilson kapitányról:
ő igazából nem is kapitány, hanem csak egyszerű közrendőr (Police Constable). Ez is kicsit olyan, mint Mabel örege...
Először akkor tűnt fel a dolog, amikor valamelyik részben bejön egy őrmester, és Wilson "kapitány" felugrik, uramozza, stb......
De az eredeti szereposztásban is olvasható, hogy "P.C. Wilson" (police constable).
Talán azért nem lett közrendőr, mert nálunk nincs ilyen???
+ A freeweb kérdőíves rendszerét kihasználva a honlapon szavazhatsz kedvenc szereplőidre (háziak, személyzet, mellékszereplők kategóriákban), a szavazás eredményét megtekintheted (db, %, diagram) ITT !
Ez igen !
+ A freeweb kérdőíves rendszerét kihasználva a honlapon szavazhatsz kedvenc szereplőidre (háziak, személyzet, mellékszereplők kategóriákban), a szavazás eredményét megtekintheted (db, %, diagram) ITT !