A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Megkérnélek valamire. 3 napig nem leszek, mert gyerekeket viszek kirándulni külföldre. Addig próbáld már megtudni a választ a 4 kérdésemre. Ennyi idő elegendő bárkinek, hogy feltúrja az internetet, és megkeresse a választ a kérdéseimre.
Csak emlékeztetőül a kérdések:
Ha valaki tud olyan fénysebesség mérésről, amelyet vonaton, repülőn, űrhajón, vagy más mozgó eszközön végeztek, (amit nem hiszek), akkor az a kérésem, hogy írja le ide:
- milyen mozgó eszközön végezték a mérést?
- kik végezték?
- mikor végezték?
- milyen eredményt kaptak?
Az első kérdés nagyon fontos, mert éppen ez bizonyítaná, hogy a Földhöz képest mozgó eszközökön is ugyanannyi a fénysebesség. Nem véletlen, hogy erre eddig nem jött válasz. Hiszen a válaszadó is tudja, hogy Evensonék mérése a Föld rendszerében történt, tehát nem vonaton, nem repülőn, nem űreszközön. Vagyis szándékosan hazudik.
Hiába sorol fel akárhány olyan mérést, amelyet szintén a Föld rendszerében végeztek, ezek nem bizonyítékok arra nézve, hogy a Földhöz képest mozgó rendszerben is ugyanennyi lenne a fénysebesség.
Például Evensonék 1972-ben lézer-interferometrikus eljárással 299792 456.2ą1.1 m/s -nak találták a fénysebességet vákuumban, a Föld nevű mozgó bolygó felszínén.(Közvetlenül mérték egy koherens lézersugár frekvenciáját és hullámhosszát, amiből c=f x l).
A következő években több hasonló független mérés nagyon hasonló eredményre vezetett, noha a mért fénysugarak iránya mindannyiszor különböző volt a Föld pillanatnyi mozgásirányához képest, és természetesena Föld mozgásiránya is változott közben a magaéves ciklusa szerint. (A Föld Nap körüli keringési sebessége kb. 30000 m/s.) A "c" értéke mégis néhány m/s-on belül egyezett minden mérésnél.
Te pedig csak hazudozd tovább nyugodtan, hogy nincs mérés.
Ha valaki tud olyan fénysebesség mérésről, amelyet vonaton, repülőn, űrhajón, vagy más mozgó eszközön végeztek, (amit nem hiszek), akkor az a kérésem, hogy írja le ide:
- milyen mozgó eszközön végezték a mérést
- kik végezték
- mikor végezték
- milyen eredményt kaptak
Én nem is akarok Gyula bá nyomába lépni. Ő egyéniség volt, miért akarnám utánozni?
De még mindig nem kaptam választ.
Mit gondolsz, miért nincs válasz?
Egy ilyen tájékozott, iskolázott ember, aki kutatóintézetben dolgozott.
Hogy megmutassa, hogy ő a menő, már régen beírta volna ha lenne ilyen mérés.
Ehelyett fogvicsorgatva próbál elmenekülni a válaszadás elől.
Mert tudja, hogy nincs, de ezt a jóistennek se fogja kimondani.
Mgdöbbentő hírem van. Semmi kétség, Iszugyi feltámadt!
Csak most szuperfizikusnak álcázza magát.
Mégis biztosan felismerhető a kövér betűs önismételgetéseiről, arról a hiedelméről, hogy ezzel a kataton sulykolással valahogy igazzá teheti az állításait.
- kik végezték
- mikor végezték
Az olyan válaszhelyettesítő szövegek, hogy már többször leírtam, belinkeltem, stb. nem értékelhetőek.
Tudom, hogy vannak kevésbé értelmes emberek is, aki elsőre nem értik meg, hogy mi a feladat.
Ezért megismétlem:
- kik végezték
- mikor végezték
Az olyan válaszhelyettesítő szövegek, hogy már többször leírtam, belinkeltem, stb. nem értékelhetőek.
Ha valaki nem értené, hogy miről van szó, mégegyszer elmondom.
Einstein azt állítja, hogy minden rendszerben ugyanannyinak mérnék a megfigyelők a fény sebességét, függetlenül attól, hogy a rendszer áll, vagy mozog, függetlenül attól, hogy milyen sebességgel mozog a rendszer. Ez a relativitáselméletnek az egyik alapaxiómája.
Nos, ez az állítás minden kísérleti alapon nélkülöző félrevezető hazugság. Mert sohasem mérték meg.
Nem léteznek olyan fénysebesség mérések, amelyeket különböző sebességgel mozgó eszközökön végeztek volna. Sem vonaton, sem repülőgépen, sem űreszközön soha nem végeztek fénysebesség mérést.
Ha valaki tud ilyenről (amit nem hiszek), akkor az a kérésem, hogy írja le ide:
- kik végezték
- mikor végezték
Ha van ilyen mérés, akkor ezt nem nehéz leírni.
Egy tudományosan gondolkodó értelmes embertől elvárható, hogy le tudja írni.
Ha viszont nem tudja leírni, akkor férfiasan be kellene vallania, hogy nem léteznek ilyen mérések.
Igen ám, de ezt egy hithű relativista semmiképpen nem akarja bevallani (még magának sem), mert akkor összeomlana benne az egész jól felépített hitvilág. Inkább becsapja saját magát is, de nem vallja be. Mellébeszél, hülyézik, toporzékol, de nem vallja be.
A relativitáselméletet cáfolja több kísérleti tény.
Viszont nincs olyan, ami bizonyítaná.
A fénysebesség einsteini állandóságáról szóló híresztelés kamu, nincs egyetlen egy mérés sem, amely bizonyítaná, hogy a Földhöz képest mozgó rendszerben (vonaton, repülőgépen, űrhajón, űrállomáson) ugyanannyi lenne a fénysebesség, mint a földi rendszerben.
Nincs ilyen mérés. Aki azt állítja, hogy van, az hazudik.
Ilyen hazugságokra épül a relativitáselmélet.
A fénysebesség einsteini állandósága a relativitáselmélet egyik alaptétele, de nem igaz.
Ha valaki tud ilyen mérésről, az írja ide le, hogy mikor, ki, milyen eredményt kapott.
Ha egy mágnesnek a hatása 10 méternél már nulla, akkor hiába veszel tízszer erősebb mágnest, mivel mindkét pólusa ugyanannyival lett erősebb, ugyanúgy kioltják egymás hatását 10 méternél.
szuperfizikus, és ha százszor erősebb mágnest (vagy elektromos pólusokat) veszek, akkor is kioltják egymást 10 méternél ?
Akárhol kezdi is olvasni az ember dolgaidat, süt belőlük a dilettantizmus. De ami még ennél is nagyobb baj, az önismeret, meg az önkritika tökéletes hiánya.
Csak azt nem ertem, hogy miert hiszikazt, hogy ha allitanak valamit, amit aztan fekete feheren bizonyitunk, hogy nem igaz, akkor is igazuk van ha elkezdenek sertegetni.
Primitiv szocsataznak konkret bizonyitas helyett. Pont olyan a szitu, mint amikor egy hivovel vitatkozol az isten leterol. Nincs racionalizmus.
Elotted a lehetoseg, hogy bizonyitsd. Persze nem fogod, valami atlatszo indokra hivatkozva, igy probalva az en hibamnak beallitani, hogy nem tudod. Inkabb engem nevezel hazugnak, minthogy kicsit hasznalnad az allitolagos nagy tudasodat.
"A relativitáselmélet a gyakorlatban nem használható semmire."
Persze te soha a közelébe se kerültél olyan intézményeknek, cégeknek, projekteknek, amelyek használják. Én viszont évekig dolgoztam egy ilyen kvantumoptikai kutatóintézetben.