Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Az előbb lemaradt a legfontosabb :D Vadonatúj MTD 790 fűkasza dobozában eladó (eladtuk a kertet, még mielőtt használatba vettük volna). Ár: 30.000 Ft. Bolti ára jelenleg 52-54.000 Ft körül mozog. Érdeklődni: 0630/686-54-45
Vadonatúj MTD 790 fűkasza dobozában eladó (eladtuk a kertet, még mielőtt használatba vettük volna). Ár: 30.000 Ft. Bolti ára jelenleg 52-54.000 Ft körül mozog. Érdeklődni: hivatalos@postafiok.hu mail címen lehet.
Sziasztok! Két fűkasza közül nem tudok dönteni. Stihl FS 56 vagy Oleomac Sparta 250. Melyiket érdemesebb? A Stihl kb. harminc ezerrel drágább, annyival jobb is?! Szőlőhegyünkön illetőleg a ház körül is szeretném használni. Köszönöm szépen a segítséget előre is.
Tanácsot szeretnék kérni fűkasza vásárláshoz. A kaszákkal kapcsolatban nincs semmi tapasztalatom még. Kb. 50 000 forintot szánnék rá. Ma láttam a "madarasban" MTD 790-est 40 000- ért, ha esetleg erről valaki tudna írni, örülnék neki. Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem van két kaszám mind a kettő 1 éves lesz nyáron de még semmi bajuk nem volt. Az egyik Einhell MSB34-ES a másik pedig egy Német gyártmányú gép de az csak "bógli" és az 25 cm3-as
Akad nálam egy Einhell MS32-es "fűkasza". Nincs rajta se kés, se damilfej (illetve az van, de szerintem én vagyok a béna, és nem forog, ha ráteszem :)). Nos nem tudom mennyit ér (gondolom nem sokat), de eladó. Ajánlatot várok ;) Ja, nyáron volt 1 éves. 30/670-38-76
Oleo-Mac Sparta 25 fűkaszához keresek pdf formátumban magyar nyelvű leírást / használati útmutatót / kézikönyvet. Sehol nem találtam eddig a neten, tudnátok segíteni? Nagyon jó lenne, hálásan köszönöm!
Köszi az ötleteket mindnekinek az Oleo mac fükasza gondjaimhoz!
Végülis szerelőhöz vittem. Karburátort kellett tisztítani meg alapjáratot beállítani. (Elöbbit próbáltam én is itthon, de valahogy a szerelőnek jobban sikerült:) Ja és új légszűrő is került rá. Gyönyörű a hangja!
a mintaboltban van a központi szervíz, hátha ott tudnak segíteni külön alktrészben is.
persze elég durván hangzanak az alktrész árak egy ilyen géphez ami kompletten 30-40ezer pénz a múltikban, bontott alktrészt kell venni, úgyis van belöle bőve.
ezt a gépet nem szabadott volna megvenni, kicsit többért már sokkal jobb gépeket lehet venni.