Keresés

Részletes keresés

Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 0 0 510

Bejön az osztályvezető főorvos a kórházba egy kicsit körülnéz, vizitel , majd az irodába folyamatosan fogadja a betegeket és hozzátartozókat és beszedi a pénzeket. Nem egy osztályon tapasztaltam. Ezeket hívják orvosbáróknak. Aztán amikor a főnök megkapta a pénzt illik megkeresni a kezelőorvost, és a főnővért és nekik  is pénzt adni. Ha nem adsz kutyába sem vesznek, ha adsz akkor valamivel jobb a helyzet, de akkor sem törik magukat. Gusztustalan társaság. Fizetésemelést ezeknek? Még a jelenlegit is megvonnám. Amikor látom a TV-ben, hogy béremelésért tüntetnek átkapcsolok másik csatornára.

Előzmény: Törölt nick (507)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 509

Megértelek. Mindenki arra hagyatkozik, ami érte. Az érzelmek döntik el, ki mint ítél. 

Előzmény: Tasunko Witko (508)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 508

Nekem negatív tapasztalataim vannak. Nem véleményem, tapasztalatom.

Előzmény: Törölt nick (507)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 507

Óvatos vagyok az általánosításokkal. Nekünk inkább pozitív tapasztalataink vannak. Volt olyan orvos, aki azt mondta, mi vagyunk a kétszáznegyvenedik esete és még nincs vége a napnak. Ilyen körülmények között is lehet értékelni s helyzetet. 

Előzmény: Tasunko Witko (506)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 506

A magyarországi kórházakban nem érdekli az orvosokat, hogy mi történik a betegekkel. Ez tapasztalat. Azonban gondolom Svájcban, Hollandiában. Ausztriában  stb  más a helyzet a kórházakban.

Előzmény: Törölt nick (504)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 0 0 505

Ilyenkor jön a komplementer medicina kifejezés, ami azt jelenti, hogy a valós orvosi beavatkozásról és a szükséges gyógyszerekről senki sem mer lebeszélni, csak mellé ajánl bármit, étrendkiegészítőket, akupunktúrát, aurahelyreállítást, rontáslevételt, homaopátiát, vallást. Felelős orvos szerintem kizárt, hogy valós betegségnél kizárólag népi gyógymódot javasoljon. Ugyanígy családtagot senki sem beszél le az inzulinról, vérnyomáscsökkentőről, galucoma szemcseppről. Csak viszonylag tét nélkül megy az okoskodás.

Előzmény: Tasunko Witko (501)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 504

Gondolom a célja a gyógyítás, nem egy rendszer elleni harc.

A rendszert inkább önmaga léte, biztonsága érdekli, mint az, hogy a paciens meggyógyult, vagy nem. 

Előzmény: Tasunko Witko (499)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 503

Szintén ma találtam rá a neten Dr. Tóth Ildikó tüdőgyógyász szakorvosra aki a hagyományos kínai gyógyászat orvosa is.

Előzmény: Tasunko Witko (502)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 502

Ma linkeltem be Dr. Rideg Sándor  addiktológus, neurológus, pszichiáter főorvos előadását aki nyíltan vállalja, hogy keleti orvoslással is foglalkozik.

Előzmény: Tasunko Witko (501)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 501

Nem gondolnám, hogy egy fecske. Vannak orvosok akik eredetileg nyugati orvoslást tanultak, de jelenleg a természetgyógyászat vagy a keleti orvoslás felé fordultak. Ma néztem  meg a neten, nincsenek is olyan kevesen.

Előzmény: Rainmanus (500)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 500

Gondolom úgy van vele, hogy egy fecske nem csinál nyarat!! Aki nem a tömeget követi, azt hülyének nézik... Átéltem én is. (nem is kell messze menni; itt a topicocban is aki pl. mlm-es az pár ember szemében nem normális és akkor még finom voltam)

Előzmény: Tasunko Witko (499)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 499

Ha szívsebészként azt állítja , hogy az orvosin agymosást kapnak akkor miért nem lép fel nyíltan ez ellen az agymosás ellen?

Előzmény: Rainmanus (498)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 498

Ő az, aki mesélte, hogy az egész családja fogyasztja, de a kollégáinak nem mondja, mert hülyének néznék.. (az ő szavai voltak, hogy az orvosin agymosását kapnak...)

Előzmény: Tasunko Witko (496)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 497

Gondolom az lehet, hogy ha nem érdekelt a termék forgalmazásában, akkor nem követ el semmit! Ha már disztributor, akkor megkövezik és biztosan hazudik! :)

Előzmény: Tasunko Witko (494)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 496

A szívsebész nyíltan nem vállalja fel?

Előzmény: Rainmanus (495)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 495

Ő az orvosi szaktanácsadója a cégnek. Nálunk van fogyasztó: szívsebész, amelyik sztoriba bele is kötött itt a nagyérdemű :)

Előzmény: Tasunko Witko (492)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 494

Azonban csak szabályozva van: Ha B. János kőműves feltesz egy videót a youtubra, hogy amióta szed egy bizonyos terméket, azóta megszűnt a fejfájása, akkor ez minek minősül?

Előzmény: Törölt nick (493)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 0 0 493

Nehéz kérdés, hogy a jog és a tudomány mit tud ezekkel kezdeni, pl. a 'meggyógyultak tőle' állítással ahol az összefüggés nem értelmezhető.

Előzmény: Tasunko Witko (491)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 492

Én találtam egyet Dr. Ketskés Norbert belgyógyász: http://tisztatapanyag.hu/ketskes

Előzmény: Tasunko Witko (491)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 491

Mert vannak emberek akik meggyógyultak tőle, de ha elmondják nyilvánosan az jogilag kuruzslásnak minősül? Orvosok vannak a Rain cégnél? Ők mit mondanak? Van olyan orvos aki nyíltan felvállalja?

Előzmény: Rainmanus (490)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 490

Nem is tulajdonítunk neki! Inkább hagyom, hogy például, akinek ajánlom az elmondja a tapasztalatát...akkor már nem tulajdonítottam semmit, mégis elmeséli, hogy mit tapasztalt... Ugye milyen faramuci helyzet, mert, ha azt én neked elmesélem, hogy mit érzett, akkor te már engem azzal vádolsz, hogy gyógyhatást tulajdonítok :)

Előzmény: Törölt nick (488)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 489

Nem jelent azt!!!! Ezt úgy képzeld el, hogy a termékeink magalapúak, tehát 20-30-szor koncentráltabbak tápanyagban, mint a növény többi része, nem éri károsodás, szinte nincs benne méreganyag, nem kell tartósítani.. Én sem vagyok sem vegán, se vegetáriánus; imádom a húst! Ezt úgy képzeld el, hogy olyan táplálék-kiegészítő, ami minden tápanyaggal, vitaminnal, ásványi anyaggal, aminosavakkal és omega 3,6,9-el látja el a szervezetet..

Előzmény: Tasunko Witko (460)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 0 0 488

A régi mondás szerint van az a pénz amitől mindenkinek korpás a haja. Az sem biztos, hogy használja, ha igen akkor legalább az biztos, hogy tiltott teljesítménynövelőt nem tartalmaz. Csupa ártalmatlan dolgot, de pont ez a nem gyógyszerek sajátja, hogy gyógyhatást nem lehet ezeknek tulajdonítani.

Előzmény: Rainmanus (487)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 487

meg a kapás Bogi, Kökény Roland és még nagyon sok sportoló! Cseh Laci pl. azt mesélte, hogy reggel lenyom egy edzést és délutánra olyan gyorsan regenerálódik az izomzata, hogy újra azt az intenzitású edzést meg tudja csinálni.

Előzmény: Tasunko Witko (482)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 0 0 486

Igen, mert a gyógyszertárban is megkérdezik, mikor multiviamint vesz, hogy van-e valami baja.

Meg a dm-ben is ott áll a polc mellett vagy nyolc alkalmazott, hogy kérdezősködjön.

Vagy mégsem?

Előzmény: ásítósmacska (479)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 0 0 485

Nem "táplálékkiegészítő miatt", hanem tudatlanság miatt.

Előzmény: ásítósmacska (478)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 0 0 484

Véleményed szerint lehet egészségesebben táplálkozni, mint ahogy te csinálod?

Előzmény: ásítósmacska (468)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 483

Nyilván odatolják neki ingyér, plusz jól megfizetik, hogy néha nyilatkozzon róla...

Erről szól a történet. :) 

Előzmény: Tasunko Witko (482)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 482

Mi a manó. Cseh László  úszó is ezt használja?

Előzmény: Tasunko Witko (480)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 481

kezdő marketingesek egy óra alatt huszonöt ilyet is megírnak.... :-DDDD

Mindazonáltal... 

ásítósmacska 2016.09.28 -3 2 47369

Üzenjük az "elégedett fogyasztói tapasztalatokat" író marketingeseknek, hogy az amatőrök sokkal tutibb csodás gyógyulásokról tudnak írni... :-D :-D

http://members.chello.hu/marinov.ivan2/mlm/scamway.html

Bunkó Barnabás, 59 éves, mezőgazdasági gazdálkodó, Büdösparasztfalva, Bereg-Moson-Torontál megye
Tavaly súlyos talprákot diagnosztizáltak nálam, mely néhány hónap leforgása alatt áttevődött a fülemre. A fülrák az orvostudomány megoldatlan rejtélye: 101 %-ban halálos kimenetelű. Éppen a teraszon ülve végrendeletemet diktáltam, amikor a felső szomszédtól a fejemre esett egy darab 350 mg-os extrudált kakukkcsőr drazsé. Éppen kurvaanyádozni készültem a szomszédot, amikor hirtelen pezsgést hallottam: hónapok óta először éreztem, hogy normálisan mozog a fülem. Másnap az orvos megállapította, hogy fülrákomnak semmi nyoma, sőt kiderült: visszanőtt az évekkel ezelott kivett bal vesém. Kezelőorvosom azóta felakasztotta magát, mert képtelen volt együtt élni azzal a gondolattal, hogy egy félórás tanfolyamot végighallgatott független termékterjesztő többet tud az emberi testről, mint ő.

Előzmény: Tasunko Witko (480)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!