Bejön az osztályvezető főorvos a kórházba egy kicsit körülnéz, vizitel , majd az irodába folyamatosan fogadja a betegeket és hozzátartozókat és beszedi a pénzeket. Nem egy osztályon tapasztaltam. Ezeket hívják orvosbáróknak. Aztán amikor a főnök megkapta a pénzt illik megkeresni a kezelőorvost, és a főnővért és nekik is pénzt adni. Ha nem adsz kutyába sem vesznek, ha adsz akkor valamivel jobb a helyzet, de akkor sem törik magukat. Gusztustalan társaság. Fizetésemelést ezeknek? Még a jelenlegit is megvonnám. Amikor látom a TV-ben, hogy béremelésért tüntetnek átkapcsolok másik csatornára.
Óvatos vagyok az általánosításokkal. Nekünk inkább pozitív tapasztalataink vannak. Volt olyan orvos, aki azt mondta, mi vagyunk a kétszáznegyvenedik esete és még nincs vége a napnak. Ilyen körülmények között is lehet értékelni s helyzetet.
A magyarországi kórházakban nem érdekli az orvosokat, hogy mi történik a betegekkel. Ez tapasztalat. Azonban gondolom Svájcban, Hollandiában. Ausztriában stb más a helyzet a kórházakban.
Ilyenkor jön a komplementer medicina kifejezés, ami azt jelenti, hogy a valós orvosi beavatkozásról és a szükséges gyógyszerekről senki sem mer lebeszélni, csak mellé ajánl bármit, étrendkiegészítőket, akupunktúrát, aurahelyreállítást, rontáslevételt, homaopátiát, vallást. Felelős orvos szerintem kizárt, hogy valós betegségnél kizárólag népi gyógymódot javasoljon. Ugyanígy családtagot senki sem beszél le az inzulinról, vérnyomáscsökkentőről, galucoma szemcseppről. Csak viszonylag tét nélkül megy az okoskodás.
Nem gondolnám, hogy egy fecske. Vannak orvosok akik eredetileg nyugati orvoslást tanultak, de jelenleg a természetgyógyászat vagy a keleti orvoslás felé fordultak. Ma néztem meg a neten, nincsenek is olyan kevesen.
Gondolom úgy van vele, hogy egy fecske nem csinál nyarat!! Aki nem a tömeget követi, azt hülyének nézik... Átéltem én is. (nem is kell messze menni; itt a topicocban is aki pl. mlm-es az pár ember szemében nem normális és akkor még finom voltam)
Ő az, aki mesélte, hogy az egész családja fogyasztja, de a kollégáinak nem mondja, mert hülyének néznék.. (az ő szavai voltak, hogy az orvosin agymosását kapnak...)
Gondolom az lehet, hogy ha nem érdekelt a termék forgalmazásában, akkor nem követ el semmit! Ha már disztributor, akkor megkövezik és biztosan hazudik! :)
Azonban csak szabályozva van: Ha B. János kőműves feltesz egy videót a youtubra, hogy amióta szed egy bizonyos terméket, azóta megszűnt a fejfájása, akkor ez minek minősül?
Mert vannak emberek akik meggyógyultak tőle, de ha elmondják nyilvánosan az jogilag kuruzslásnak minősül? Orvosok vannak a Rain cégnél? Ők mit mondanak? Van olyan orvos aki nyíltan felvállalja?
Nem is tulajdonítunk neki! Inkább hagyom, hogy például, akinek ajánlom az elmondja a tapasztalatát...akkor már nem tulajdonítottam semmit, mégis elmeséli, hogy mit tapasztalt... Ugye milyen faramuci helyzet, mert, ha azt én neked elmesélem, hogy mit érzett, akkor te már engem azzal vádolsz, hogy gyógyhatást tulajdonítok :)
Nem jelent azt!!!! Ezt úgy képzeld el, hogy a termékeink magalapúak, tehát 20-30-szor koncentráltabbak tápanyagban, mint a növény többi része, nem éri károsodás, szinte nincs benne méreganyag, nem kell tartósítani.. Én sem vagyok sem vegán, se vegetáriánus; imádom a húst! Ezt úgy képzeld el, hogy olyan táplálék-kiegészítő, ami minden tápanyaggal, vitaminnal, ásványi anyaggal, aminosavakkal és omega 3,6,9-el látja el a szervezetet..
A régi mondás szerint van az a pénz amitől mindenkinek korpás a haja. Az sem biztos, hogy használja, ha igen akkor legalább az biztos, hogy tiltott teljesítménynövelőt nem tartalmaz. Csupa ártalmatlan dolgot, de pont ez a nem gyógyszerek sajátja, hogy gyógyhatást nem lehet ezeknek tulajdonítani.
meg a kapás Bogi, Kökény Roland és még nagyon sok sportoló! Cseh Laci pl. azt mesélte, hogy reggel lenyom egy edzést és délutánra olyan gyorsan regenerálódik az izomzata, hogy újra azt az intenzitású edzést meg tudja csinálni.
Bunkó Barnabás, 59 éves, mezőgazdasági gazdálkodó, Büdösparasztfalva, Bereg-Moson-Torontál megye Tavaly súlyos talprákot diagnosztizáltak nálam, mely néhány hónap leforgása alatt áttevődött a fülemre. A fülrák az orvostudomány megoldatlan rejtélye: 101 %-ban halálos kimenetelű. Éppen a teraszon ülve végrendeletemet diktáltam, amikor a felső szomszédtól a fejemre esett egy darab 350 mg-os extrudált kakukkcsőr drazsé. Éppen kurvaanyádozni készültem a szomszédot, amikor hirtelen pezsgést hallottam: hónapok óta először éreztem, hogy normálisan mozog a fülem. Másnap az orvos megállapította, hogy fülrákomnak semmi nyoma, sőt kiderült: visszanőtt az évekkel ezelott kivett bal vesém. Kezelőorvosom azóta felakasztotta magát, mert képtelen volt együtt élni azzal a gondolattal, hogy egy félórás tanfolyamot végighallgatott független termékterjesztő többet tud az emberi testről, mint ő.