Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Kéne neked egy laptop is, a Firefoxra van egy videóletöltő kiegészítés, ami hosszú filmekkel simán elboldogult. Az öt órában nem vagyok persze biztos. Meg abban se, hogy még mindig működik, mert már vagy két éve nem használtam.
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy Dzsonszi programja egy álom. :D Isteniek a topikok így, a feketelistán már heten vannak, mint a gonoszok. :)
Amúgy azt nem tudom, hogy mi van a Luciferrel, de Nyúlszájú okfejtésével egyetértek. Ha isten mindenható és mindentudó, akkor nem haragudhat a saját gyermekére. Mert pontosan tudja, hogy miért lett olyan, hiszen, ő teremtette. Sőt! Az előre elrendeltetéssel a vallás eleve fogaskerékké degradál mindenkit, legyen az arkangyal lángpallossal, földi halandó vagy bukott angyal. Ilyen értelemben Lucifer semmi mást nem csinál, mint ami a dolga: fellázad és az isten példát tud statuálni rajta, hogy féljenek tőle a többiek.
"Most villant be, hogy lehet nekem is mennem kéne az országjárásra velük, hogy megvédjem a kis morzsámat egy méretes zászlórúddal, ha megtámadják az egyfogúak. :D
Tuti benne lennék az esti híradóban. :D"
Aggresszíven visszaélnél a megtámadott testi fölényével? :DDD
Jó, de ez nem rendszerfüggő, még csak nem is magyar sajátosság, bunkók és vandálok mindenütt vannak, szerintem ezt kár a hazai viszonyok borzalmasságát alátámasztandó előhozni, ilyesmi bárhol és bármikor megtörténhet, még a nagy kultúrországokban is.
hát izéééééé, én maradok egy szkeptikusvénpicsa :)
(valamint annyapicsáját, pünk Lölönél kilincselt)
... volt férje Mészáros Lőrinc egyik cégénél akart elhelyezkedni. Magyart a Válasz Online podcastjében kérdezték az üggyel kapcsolatban, aki nem tagadta, hogy valóban történt ilyen, ám a tőle megszokott sejtelmes módon fogalmazott.
Mint mondta, valóban zajlottak tárgyalások és jelenős piaci szereplővel, azonban tisztázta, hogy állást szeretett volna ott, tudása és képességei alapján. Azt is elmondta, hogy a pletykákkal ellentétben Mészáros Lőrinccel nem tárgyalt, azonban egy hozzá közel álló, igen fontos emberrel zajlottak a megbeszélések, akit egyelőre nem szeretett volna megnevezni.
Azt is kifejtette, hogy Mészáros széleskörű érdekeltségei miatt koránt sem meglepő, hogy egy olyan cégnél érdeklődik munka után, ami a vállalkozóhoz köthető. Fontos részletnek tartotta azt is, hogy a cég egyáltalán nem zárkózott el a tárgyalások elől, szívesen alkalmazták volna, ahogyan ő fogalmazott, nyitott kapukat döngetett. Az ígéretesnek induló lehetőségnek végül az vetett véget, hogy a kegyelmi ügy kirobbanása után Péter úgy gondolta, hogy kezébe veszi a dolgok irányítását és az irodista munka helyett a közszereplést választotta.
Ha belegondolok, mindig milyen büszke voltam a fiamra, amikor zongorát látott és leült mellé játszani, egyszerűen fel se tudom fogni, hogy hogy jut eszébe valakiknek tönkretenni valamit, ami ilyen szépet adhat?
Gondolok itt pl. erre, ami simán belefér, hogy elhangozhasson. Egy olyan topikban, amire jobban oda kéne figyelni, hogy mi zajlik, mert hát köztudottan zűrös hely. De ez rendben van, ezen senki nem is akad fenn.
Nekem nincs különösebb bajom Telóssal, az indiánok is tisztelték az ilyen libaembereket, de ezt a hozzászólást akkor se hagynám ott, ha az édestestvérem vagy az anyám írta volna. Ha nincs elég moderátor, akkor toborozni kell vagy visszavenni olyanokat, akik jól végezték a munkájukat.