Már megint te vagy a verbális erőszak elkövetője, aki lehülyepicsázza a másikat.
MIért nem fogadtak téged a normális szerevzetek? Még mindig nem érted? Te a Nane forró drótját foglaltad le, akkor se tudtad betartani a szabályokat. Az Édesanyák csoportjából is kiraktak, mert áldozatokat sértegettél.
Mindkét helyen több férfi, tudós és szakértő dolgozik sokkal régebb óta, mint a tegnapelőtt alapított "Elvakult és Vérig Sértődött Apák Pusztító Falkája".
Mégis kinek képzeled magad, hogy minden szabályt áthágva, mindenkit leugatva majd tárt karokkal várnak normális szervezetek?
minden heten megolnek egy not csbe keretein belul (ja nem)
a csbe a ferfi->no iranyu eroszak (sem a no->ferfi, sem a no->gyerek/oreg nem szerepel a csbe narrativajukban (es most te sem emlitetted, holott peldaul a csecsemogyilkossagok szama 2-5x a ferfi->no csbe gyilkossagok szamanak), es ennek tortenelmi, patriarchalis okai vannak
a jelenlegi tarsadalmunk a no elnyomasan alakul
gender gap a fizukban
vezetoi, politikusi kvota (de felsooktatasban, ahol tobb noi hallgato van, nem kell ferfikovta)
Az említett szervezetek egy problémát hivatottak kezelni, megoldás felé vinni, a családon belüli erőszak problémáját,
hat ezt elegge felreerted. az emlitett szervezetek azert jottek letre, hogy egy no barmely ferfira ramutathasson: hogy o bantalmazo, es onnantol az a ferfi meg legyen semmisitve, gyerekeitol megfosztva. ez a cel, ez iranyba mutat a kommunikaciojuk, es az altaluk elfogadtatni kivant egyezmeny is. (es a gyakorlati tapasztalatok is ezt mutatjak.)
(eleve minimalis szures, ellenorzes sincs a no tortenete iranyaban, a rendorseg erre iranyulo kiserleteit aldozatzaklatas cimszoval jellemzik)
kulonosebb baj nincs, amig valos hatalmat nem kapnak, addig hazudjanak nyugodtan, nem kulonosebben zavar
Az említett szervezetek egy problémát hivatottak kezelni, megoldás felé vinni, a családon belüli erőszak problémáját, ami jóval nagyobb mértékben (magasabb számban, súlyosabb végkifejlettel) érinti a nőket, mint a férfiakat. Ez tény.
Ezt a férfiak olyan kitekerten látják, hogy képesek egy csbe-ről szóló képet hozni, amiben a férfiban van a több kés, és ezt így korrektnek látják, ez így nekik valóban szimbólum. Megvannak a statisztikák arról, hogy kétszer-háromszor annyi nő hal meg csbe következtében, mint férfi, de ettől még a csbe-t szimbolizáló képen a férfi van erősebben, több helyen megsebezve, és a nő szipog ehhez képest indokolatlanul.
Én kifejtem, mi a probléma a képpel, számokkal-példákkal alátámasztva, ez gyakorlatilag lesöprődik az asztalról, merthogy én érzelmileg érintett vagyok, hiszen nő.
És mi a válasz, ha felhozzuk a nők magasabb halálozási arányát?
1. ők nem számítanak, lumpenek, és ők is bántalmaznak
2. igen, de a verbális erőszak
És nem veszitek észre, hogy a csbe képen a nő hivatkozik arra, hogy neki micsoda fájdalmakat okoztak amúgy minimális fizikai behatással.
Az egész kép torz, fordított, számok támasztják alá, és itt pár férfi ehhez a képhez ragaszkodik.
Te meg jössz azzal, hogy a gyereknek mindkét szülőjére szüksége van. Valóban. De ezt mondjuk már el azoknak az apáknak is, akik megölik a gyerekek anyját - és természetesen az anyáknak is, akik meg az apát ölik meg. Nem velem kell elsősorban harcolnod azért, hogy a gyerekek megkapják mindkét szülőjüket, a csbe sokkal nagyobb ellenség ebben, de amíg ezt ennyire látványosan torzítják egyesek, addig valóban semmire nem lehet jutni ebben a kérdésben sem.
lehet, hogy neked ujdonsag, de a gyereknek szuksege van mindket szulojere. nem csak az anyjara. remelem nem boritottam meg a vilagkeped, ezzel a rettento szelsoseges szemlelettel...
Normális ember elhatárolódik az ilyen szélsőségesektől, nem még ő viszi a zászlójukat. Te csak valami kicsinyes bosszút akarsz állni az egész női nemen a téged ért vélt sérelmekért. És mindegy, hogy hogyan, akkor is, ha magadnak ártasz vele. Tipikus bántalmazói magatartás. Mindent feláldoz, hogy a másiknak ne legyen jó kicsit se.
2 egyenjogúságert dolgozó feminista szervezet volt, nem három, csillámka, ezen kívül 3 veresszaju himsovi, akik annyira elvakultak, hogy alapból a legrosszabbat feltételezik a nőkről. Lsd te magad, amikor vadolgatsz minden hulyeseggel engem is.
nincs szukseg harcra a noi egyenjogusag miatt, reg megvalosult, pont a nok tobbletjogait a gyerekekkel, ferfiakkal szemben kellene visszavagni, keretek koze szoritani...
nehez felfogni HP-kem, hogy pelduual az AI nem himsovi, nemtol fuggetlenul MINDENKINEK segit, tobb no is van a tagok kozott, noi szakertokkel, pszichologusokkal, ugyvedekkel, mediatorokkal is dolgozik egyutt. te is belephetsz, segitseget is kapsz, ha kell. (erdemes lenne belepned, tagnak lenned, legalabb kapnal erdemi informaciokat PAS temaban...)
de hat neked a sajat olad akolmelege kell. (en probaltam nanes tag lenni, de 2x visszakerdeztem, erre bannoltak...)
nem tudom eldonteni, uncsi a vitatok :) amugy is arulas lenne neked igazat adni :D
a lenyeg amugy is az, hogy nincs valos gender gap, es szivesebben hedereztek a btks lufihamozo szakokon, mind kuszkodjetek a stemen az anal vizsgaval...
Mit hazudozol már megint? Soha nem hallottál ilyen hülyeséget se tőlem, se feminstaktol. Elég rosszat képzelünk az ilyen apák szervezeteirol, ha mind ilyen mint te. Mindenki ilyen elborult ott?
Eddig még olyan sok _érvet_, _alátámasztást_ nem láttam tőled.
A gazdasági felvetéseimet cáfolni nem tudod.
A történeti, helyzetkialakulási felvetéseimet cáfolni nem tudod.
Ezzel együtt nem látom, hogy egy tapodtat léptünk volna előre onnan, hogy "a feministák belevitték a nőket a társadalom szétcincálásába".
A "feministák" őszintén megvallva marginális jelenség, mind számukat, mind pozíciójukat tekintve.
Az iparosodás, az urbanizáció, a fogyasztói társadalom nem a feministák termékei, hanem a technikai fejlődés kényszerfolyamatai.
Meggyőződésem amúgy, hogy sokat javulhatna a helyzet, ha most, ahol csak lehet "hazatakarodnának" az emberek home office-olni. Az önmagában sokat segítene a gyereknevelés problémáinak megoldásában. Persze, pénz ettől még nem lenne rá több. Átlagbérből nem lehet fejenként egy gyereket normálisan felnevelni, csak utána kell számolni és látszik. Ennek én szerintem már jó tíz-tizenkét éve utánaszámoltam, és fel is vetettem problémának, hogy mit gondolunk, mi lesz egy olyan társadalomban, ahol az átlagosok sem tudnak fejenként egy gyereket szerény, de mai színvonalon felnevelni?
Látom, ide még nem ért el a számtan tudománya, így erős akadályai vannak sajnos az érdemi kommunikációnak.
A hitvitákból a magam részéről meg kiszállnék, amúgy is kerülni szoktam.
2 egyenjogúságert dolgozó feminista szervezet volt, nem három, csillámka, ezen kívül 3 veresszaju himsovi, akik annyira elvakultak, hogy alapból a legrosszabbat feltételezik a nőkről. Lsd te magad, amikor vadolgatsz minden hulyeseggel engem is.