Úgy néz ki, hogy a jövő héten hazahozhatjuk a lurkókat, azután 2-3 hétig tuti nem fogok dolgozni, de egy szombati nap bele kell férjen! :-))) Esetleg lemezeket tudok vinni, illetve az autóban is lesz pár férőhely. Kihangsúlyozom mégegyszer hogy nem biztos hogy tudok menni, illetve nem tudom, hogy mennyi időt tudok maradni.....
A hóhérkodásban benne vagyok, az akasztásban nem. Mellesleg Kecskeméten keresztül nincs messze Tamási a Budapestieknek, sőt közelebb van. Off:Emberök! Nem tud valaki egy Panasonic WM-61-es microfon kapszulát? Csere, vétel, stb minden megoldás érdekelne. Mérni kéne, de nagyon. Vagy hol lehet kapni? ON.
Tekintettel a létszám, és atalálkozó jellegének némi változásra a kimenőfikázó összejövetellel kapcsolatos ügyeket inkább itt folytatnám.
Az időpont jan. 27, de 10 órától kifulladásig. Helyszíne: Tamási környéke. Mivel magán területen lesz nem szeretném a helyszínt ország-világ elé tárni. Az érintetteknek magánban megírom.
Fogadás hideg harapnivalóval, dálután valami vad kaja (szokás szerint még fogalmam sincs róla, hogy mi). Némi bort és üdítőt hozok, de a folyó anyagok derékhadának biztosítása a résztvevők dolga.
A kimenőfikázás alanyai: Lundahl 1623, Discus féle, Vacumtube SM75-ös 2a3-on járódott saját példánya. Ha valaki még nevezne hozhat SE 2,5-3k / 8R trafót.
A tesztkörnyezet: a saját 2a3 (évek óta) deszkamodellem, NEA, (erőt véve magamon) Systemdek + MA707+Supex SD 900 S retip. Gabócza jóvoltából Mellorn asztalka, drótok és a kis phonó.
Lemezt szedek össze párat, a listát, módosítandó, a tali előtt időben közzéteszem, és természetesen lehet hozni is.
A házban több szoba is van, több lehallgató helység is kialakítható. Ha van rá indíttatás lehet több cuccot is hozni.
A résztvevők eddigi ismereteim szerint
Decca
Apuci
Spacc
Jolida
Evora
Arzachel
Gabócza
Vacuumtube
Gyulabátyó
Elvti
Még lehet jelentkezni, 30-40 főig jók vagyunk :))
Ha valaki netán Kecskemét irányából jönne (menne) elhozhatná Discust, had lássuk milyen az amikor a hóhért akasszák :)
Xerintem olcsobbnak kéne legyenek, mint a kö,márwány,gránit,stb-böl kéxültek, de én nem itthonrol kérnék árajánlatot, hanem a gyártotol...))) Kéménybe pedig minden kömilyes beköti.)))
Lehet :)) egy kicsit biztos:)) Sőt, válaszolva dualcsnak is: a tv-ről már rég leszoktam, így lesz mit nézzek, biztos jobb a műsor:-D A befutóbarázdák pattogását pedig remélem előbb fogom hallani, tán már a jövő héten:)))