Keresés

Részletes keresés

Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16573
Jó, persze rugóval magamra nyomatom a sprintet, és elrohanok, nincs azzal baj, de ha meg kellett volna ölni őket, elvérzek az biztos.
Előzmény: Dorinesz (16571)
crockl Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16572
az, hogy mennyit tudsz kivedeni sok mindentol fugg. Fugg a statjaid-tol, fugg a talentezesedtol, van-e blockolasi eselyt novelo, fugg a mob-tol, magasabb szintu-e mint te vagy kevesbe. Szoval, mint az elet is, a kerdes osszetett, es a karaktered tudasatol fugg. Egy frissen vegzett utcai harcos-t is szarra ver egy harcedzett profi, meg kell "tanitsad" a karakteredet a feladatokra, es olyan eszkozokkel kell felszerelned melyek bizonyos celt szolgalnak :)
Előzmény: Dorinesz (16567)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16571

Oké, akkor inkább nem próbálom ki. :-DDDD

Egyébként az vettem észre, hogy a pala tényleg mérföldekkel jobb a harcban, mint a rugó. Egyértelműen. Vagy pedig én tudom jobban kezelni a karaktert. Jel pill 16 vagyok a palámmal, és elmentem lakeshirebe. Ott kaptam egy olyan q-t, hogy gnollokat kell nyírni. Namost elkezdtem gyepálni egyet, félig már lenyírtam, rámtámadt egy másik. Jó, akkor az elsőt még befejeztem, elkezdtem gyepálni a másodikat. Közben araszoltam kifele a veszélyzónából, hogy nehogy betámadjon még egy, mikor is mivel hátrafele nem látok valami jól, és nem bírtam körbenézni (pedig körbe tudtam volna, csak béna voltam) megint bevonzottam egyet. Szóval így zsinórban hármat lenyírtam, és ők is 14-16-osok voltak. A rugóval már rég megdeglettem volna. Jó találmány az a holylight! :-DDD

Előzmény: Yoshi (16570)
Yoshi Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16570
a meglepi az meglepi :)
Előzmény: Dorinesz (16568)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16569
Nem ugyanarról a kriptáról beszélünk. :-))) Van ott több is. Van olya is igen, ahol távolabb állnak egymástól, ott meg lehet csinálni ezt, amit mondtál. De abba, ahol én voltam (voltam ott több kriptában is), ott csak úgy van esélyed, ha összeálltok tizen, és úgy mentek le. Egyszerűen két lépésenként nyüzsögnek. Hiába akarom odahívni a késemmel, jön vele együtt 5-10 db. :-))))) Az meg úgy elég vicces.
Előzmény: Zka (16565)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16568
Bővebb kifejtést kérnék... :-)))
Előzmény: Yoshi (16563)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16567
Igen, ez igaz. De én most csak azt próbáltam elmondani, hogy tök röhelyesen néz ki az, hogy a pala kezébe ott a pajzs, és sorozatban 20x egymás után pofán verik. :-DD Puszán a látványra mondom, hogy azért egy kicsit jobban is megcsinálhatták volna, hogy mondjuk teszem azt minden 5. ütést kivéd. Vagy valami ilyesmi.
Előzmény: crockl (16566)
crockl Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16566
miert? Ha te kiallsz egy box meccsen az ellenfeled ellen, es kezedbe veszel 1 pajzsot, mert miert ne, akkor az ellenfeled mar meg se fot utni vagy milyen filmben lattal Te olyat, hogy az a harcos akinel pajzs van azt nem utik meg? :D)
Előzmény: Dorinesz (16562)
Zka Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16565
"hogyha egyet betámadsz, biztos odavonzza a többit."

Szerintem odamentél hozzájuk és ez volt a baj (body pull a dolog neve). Van ilyen fincsi dolog a rugónak is, hogy tud dobófegyvert használni. Megállsz egy biztonságos helyen és megdobod a csávót. Egyedül fog jönni azon a helyen minden, ha jól csinálod.
Én 28as warriorral pucoltam ki a helyet.
Előzmény: Dorinesz (16559)
Chaina Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16564
Igen hókonnyomja a pajzsával az ellenfelet, ami többek között azért is jó mert beszakít a caster mob spellcastjába, sőt a táblába is (adott fajtájú mágiából nem kasztolhat x secig), leüt róla egy saját magára felrakott buffot stb.

Ha valamerly kari pajzsot hord a játékban az nem azért van, mert akkor már meg se ütik, hanem a pajzs bonuszaitól, a karakter talentjeitől függően elősegíti, hogy minél ritkábban üssék meg, kisebbeket üssenek rá.
Yoshi Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16563
majd ha odáig jutsz, level 40-en keress egy protos palát és duelezz vele, meglepetés fog érni :)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16562
Igen, azt gondoltam, hogy armor-t növeli, de a többit nem tudtam, köszi. Csak tök vicces volt, hogy a rugómmal egy palával nyomtuk, és ott volt a pala kezében a pajzs, és mégis tök simán pofán verték. :-DD És nem egyszer, hanem sorozatosan. De pl a warrior az állítólag tud olyat, hogy a pajzzsal hókon vágja az ellenfelét. Nem tudom, mert warriort még nem fejlesztettem.
Előzmény: Yoshi (16560)
uncas Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16561

Pontosan.

Bármely Feral Druidnak 1 Str = 2.472 AP alsó hangon, de ha megközelítőleg megegyezik a cucc AP értéke és a Str-ből számolt AP értéke akkor inkább a statosat választja a druid. (BoK miatt)

uncas.

Előzmény: grobs_ (16548)
Yoshi Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16560

pajzs, az érdekes dolog

3 dolgot csinál jellemzően:

- van rajta egy raklap stat (leginkább stamina), ami azért van rajta, hogy jó legyen :)

- növeli az armorodat (sámánnal régen pölö a dupálájára), ez már csak amiatt is fontos, mert az armorból számítja a gép a mitigationt, magyarán minél magasabb, annál kevesebbet sebződsz (a fizikai támádásokból, persze)

- és ugye a block, ez alacsony szinten elég kevésszer jön be, palával ha prot ágra talentelsz, akkor lesz viszonylag sok (redoubt+holy shield)

Előzmény: Dorinesz (16555)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16559
Az a kripta finom, nekem is tetszett. Nem tudom milyen és hanyas szintű karival nyomulsz, de én oda egyedül biztos nem mennék le. Merthogy az a baj, hogy olyan sűrűn vannak ezek a szörnyek, hogyha egyet betámadsz, biztos odavonzza a többit. :-)) Szóval Duskwood se tartozik a kedvenceim közé. :-DD
Előzmény: Zka (16557)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16558

Énszerintem az, hogy valaki nem tud angolul olyan szinten, hogy mindent megértsen, nem igazán kell hogy meggátolja semmiben. Éppen azért jöttem ide, hogy kérdezzek, még ha idiótákat is. Máskülönben meg az egyik haver profi a játékban, ha nagyon nem értek valamit, összeülünk, és átdumáljuk. Éppen most hétvégén volt egy ilyen alkalom. Most már értem a rugót ezen szinten, ahol állok. Annyira meg nem vagyok balfék, hogy úgy fejlesszem magam, hogy csak öldöklök. Csinálom a q-eket, stb, stb. Csak szar, hogy a legtöbb úgy van megcsinálva, hogy lehetetlenség megcsinálni. Most is pl a szélrózsa minden irányából kell elhozni cuccokat, úgy, hogy én 16-os vagyok a palámmal, a cuccot meg 23-as orkok meg egyéb förmedvények őrzik. Hozzam el. Hát köszi. Asszem azt a q-et se fogom tudni megcsinálni.

Ja, és azért tanultam angolt, úgyhogy az alapszavakkal tisztában vagyok, a leírásnak a felét kb megértem, de számomra mindig úgy tűnik, hogy pont a lényeget nem értem.

Előzmény: AMBalage (16544)
Zka Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16557
Asszem voltam a Dorinesz féle kriptában Duskwoodban :D
20 plague spreadert kellett kipucolni, vicces volt. Leküzdöttem magam a kriptába, látom egy 4es elágazás bal felén áll 1 plague spreader. Jobb oldalt 2 másik valami. Nemgond, messze vannak. Balra a spreaderre charge... Hopp, van mögötte egy másik. Nembaj, 40% hpról 2 azonos szintű mob nem lehet gond. Hopp jött jobbról is a 2 :) Na ez már szopó! Retaliation, 1 meghalt, 3 20% körül, én meg kipurcantam poti és draenei racial ellenére :) Innentől vigyáztam és nem volt gond :)

Ashenvaleban is sokat mászkáltam, iszonyat gagyi az a terület, egy több négyzetkilométeres labirintus, rettentő idegesítő hogy az egész teljesen átláthatatlan, rengeteg kerülőutat kell tenni rajta :(
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16556

:-))

Köszi. Majd otthon megfejtem ezt a kódírást is. :-D

Előzmény: Törölt nick (16537)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16555

Igen, tudom, hogy az enchentinggel plusz sebzést, stb-t lehet rárakni. Kérdésem arra irányult, amit most itt leírt előtted Petreczadam (remélem jól írtam a neved). Mert hogy az nem volt világos, hogy miket lehet rápakolni, és melyiket hogy hívják. Egyébként megnéztem azokat az oldalakat köszi. Csak hát mivel a magyaron szart se írna le, legalábbis ennyire mélyre hatolóan nem találtam, a külföldivel ugyanott vagyok, ahol a part szakad, ugyanúgy nem értem, mint a játékban, szal kénytelen vagyok itt megkérdezni.

Na ez az, hogy az úgy nem valami jó, hogy hébe-hóba védekezik csak a pajzzsal. :-)) Akkor minek van a kezében? Nehezéknek? :-DD

Előzmény: crockl (16535)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16554
Ezt a hszt lementem. Úgy érzem, a közeljövőben nagy szükségem lesz rá. Nagyon jól elmagyaráztad, köszi. :-)
Előzmény: petreczadam (16534)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 16553
Aham, értem, köszi. :-DD
Előzmény: petreczadam (16533)
crockl Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16552
miert ne lenne? all attributes :)
Előzmény: grobs_ (16549)
grobs_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16551
Itt miert nincs szerkesztes? :o( Nah mindegy.
Survival of the Fittest ad +1% all stat -ot pontonket (3) a crit csokkentes mellett.
Heart of the Wild pedig ad +4% str -et pontonkent macskaban.
Előzmény: grobs_ (16549)
crockl Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16550
ez igaz, bocs, en csak siman a statok matekjarol beszeltem. shamannal is van elteres, nekik az ap szamit pl. shamanistic rage-nel.
de jogos, csak nem akartam elvinni az erdobe a kezdo jatekosunkat :)
grobs_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16549
hm ... all stat talent mar nincs. Szal csak 2 okbol nem mindegy.
grobs_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16548
Tobb okbol sem mindegy.
1. Feral druid -nak cat form -ban +20% str van, igy 1str == 2.4 AP -> 12str == 30AP.
2. Van talent all stat -ra (3%). Ez a str -et noveli, de az AP -t nem.
3. A BoK +10% statot ad. lasd. 2.
Előzmény: crockl (16546)
Zka Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16547
Hát nálunk is van pár angolt nem tudó egyén de enyik se volt megközelítőleg se ilyen súlyos, sőt jó játékos lett belőlük.
Előzmény: Törölt nick (16545)
crockl Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16546
mert, nem mind1?
Előzmény: uncas (16543)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16545

ebben van valami...

anno volt a guildunkben egy idiota gyerek aki 60-ra ugy huzta fel a karijat h (hunter)questeket nem csinalt mert nem ertette mit kell csinalni, csak mobokat oldogelt abbol lvl uppolt. a wow-os nyelvezetetet nem ertette, soha nem volt penze, amikor megprobaltuk elmagyarazni, hogyan tudna penzt csinalni nem erdekelte.

nalam ott verte ki a bzitositoekot amikor azt magyarazta h vegre lett "varazslos" fegyvere. kb. 20 percig tartott mire kiszedtuk belole, hogy ecchantot szerzett ra. ertelmesen magyarazni nem tudott, beszelni nem tudott, irni meg vegkep nem. Hal istennek a varazslos fegyver utan verbe alaztam, megsertodott kilepett.

Mentsegunkre szoljon olyan keves magyar vana szerverunkon h kvazi mindekit felvettunk aki beszelt magyarul.

H.

Előzmény: AMBalage (16544)
AMBalage Creative Commons License 2007.07.11 0 0 16544
Minimális angolnyelv-tudás nélkül ezzel a játékkal játszani önt*könszúrás. Szerintem kár erőltetni, mert nem fogja érteni/élvezni a dolgokat az ilyen személy. és segíteni sem lehet neki a nyelvi problémák miatt...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!