Klaudia ebéd közben jól ránkhozta a frászt. Ugyanius Klaudia mióta ezitéritista dolgokkal foglalkozik, azóta elég furcsa mondatai vannak. Ma ebédnél plédául levezette fehéren-feketén, hogy a Maja személyek már tizenhatmilliárd évig visszamenőleg készitettek naptárt és kiszámolták az aktuális világvége szituációkat. A legfrissebb világvége 2012 -ben lesz Mikulás és Karácsony között. Klaudia ettől nem fél, mert ő és még néhány ember átlép az ötödik dimenzióba és őket nem érinti a világvége. A többi embert viszont érzékenyen érinti az, hogy a nap és föld mágneses pólusai felcserélődnek és gondolom én, néhány millió embert felszippant a nap. Illetve aki idekötözi magát azt szökőár,vulkán és miegymás veszélyezteti. Erről amúgy én már beszéltem Baranyai bácsival aki szerint Magyarország megmenekül mert ő kiolvasta a Angol Sztonhengcs a Keposz piramis és a Szennt Koronából, hogy mi megmenekülünk, mert bár koronázási ékszeren például nincsenek magyar személyek, viszont szerepel rajta az i. u. 401-es dátum, amikor a Szkíta Birodalom népeinek egyesített fejedelmét Kárpát-medence központtal megválasztották. Igy Baranyai bácsi csöppet sem izgul, ám Klaudia azért még nem teljesen biztos, hogy őt ezotériai szempontból kimentik a földről.
Remélem Bélának még nincs nyaralási szituációja. Csak szót vóna má. Nem? Tényleg... ha valaki c. elmegy nyaralni, akkor előtte beköszönhetne ide, hogy ne keressük itt nagyon. Főleg ha évekre akar valaki c. elmenni nyaralni.
Alighogy elmentem szinte egyhete a hegyekbabe, itt meg annyi minden, hogy csak kapkodom... Mintha 1 év alatt történt volna, annyira hatása alatt lettem.
2 db napot voltam Bélavárosban és a Kampusz fesztivál tényleg kulturális volt. A Csumbavambbba nagyon tetszett, csak fáztam egy picit. Az Ájri Ma ffia is szuper volt. Még Frici közeli álapotban vagyok.
2 db napot voltam Bélavárosban és a Kampusz fesztivál tényleg kulturális volt. A Csumbavambbba nagyon tetszett, csak fáztam egy picit. Az Ájri Ma ffia is szuper volt. Még Frici közeli álapotban vagyok.
Nekem most kimaradt a Kampusz popfesztivál, de hallomásból hallottam, hogy plédául a Tankcsapat koncert igen jól sikerült. Lukács úr énekelt a Rasmus zenekartól egy számot pontosabban csak a refrénjét, ami Nemzetközi nyelven van "ÁÓ ÁÓ" és dallamos a dallama.
Biztos jó volt a Lárpúrlár társulat is, de róluk nem kaptam élménybeszámolót.
Kedves a tagoktól, hogy nem eszik meg az állatvilágot. Kedvező áron vásároltam ma sültzsír ízű pálmazsír tartalmú kenyérrevalót és az ujjaimat használva meg is ízleltem.
Kellemes volt a kulturális kampusz. sajnos a Miszter Genget a nem láttam, viszont tegnap a Kowalsky feat. Vega beatzenekar nagyon jó élményhatást nyújtott. Most még kótyagos a fejem.
Napfényes vasárnapot kívánok! Nállunk a napsugár és szél olyan szimpozáns kombinációja éreződik a levegőben, ami simogatja a testet és lelket. Potimális a hőmérséklet és ez annyira jó. Alkalmas porszívózásra például, amivel jól kifárasztom az ujjaimat, utána pedig picsit pihenni fogok Bélához hasonlóan.
Azzonnal kilépek a melóhelyemről. Sok éve dolgozom ott már a cégnél, de ilyen megtiszteltetésről nem is álmodhatok mint amit a Mesterék kaptak most, hogy in
ingyen Miszter Geng meg ilyesmi.
Na lassan befejezem, mert az ujjaim még elfáradva vannak, mert azért sokáig....... voltam és szóval még egy picsit pihennem kell szerintem.
(Mellesleg jelentem Tiszacsegéről, hogy Miskolc felé iszonyú vihar felhők vannak, de Debbrecen felé is elég tré a helyzet. Itt viszont baromi jó idő van.)