Vasárnap tuti nem fogja kinyitni Czimbula a boltot, senki kedvéért.
Ez a kiárusítás sem hivatalos dolog, csak elég jóban van a klub Velük, nagyon sokat segítenek nekünk alkatrész beszerzésben, ezért adták oda a listájukat. Én pl. hozzájutottam W123 280TE gyári (!) hátsó kipufogódobhoz 64ezer helyett 10ezerért, ami azé nem 50% kedvezmény. Pont ezek miatt reklámoztam korábban párszor a klubunkat, mert vasárnapi összeröffenéshez nem kell tagsági, de alkatrész beszerzéshez jól jöhet a kedvezmény. Persze az elfekvő cuccok bevásárlásához nem kell tagnak lenni a klubban :)
Egyébként egyik tagunk múlt héten volt a schwechati bontóban egy teleírt listával, hogy kinek mi kell és semmit (!) nem talált sem régebbi, sem újabb típusokhoz. Egy két nálunk is beszerezhető, általános dolog volt, de az arany áron, kenje a hajára. Szóval nagyon ne építsél erre a bontóra, esetleg beljebb kell menni az országba, akár a németekig elgurulni.
Szervusz! Mi a gond ezzel az autóval? Én is láttam már a hirdetést, és elsőre nekem tetszett. Bár nem akarom megvenni, mégis érdekelne hogy mi okozza az ellenszenvet?
Szervusz! Én biztos nem tudok elmenni, a lányom első szülinapját fogjuk ünnepelni bő családi körben! De remélem a nyár folyamán még lesz alkalom arra hogy találkozzunk!
No szóval minden kedves érdeklődőnek jelzem, hogy május elején tartunk...
A május végi vizsga még nincs elvetve. Kellene hozzá egy adagoló amit Marci ígért de csak nem jön.
Mai munkák: hátsó szélvédő be, első-hátsó díszlécek fel, belül szélvédő borítás fel, ködlámpák fel, B oszlop borítás (újrakárpitozva) fel, rendszámtartó lapok fel. Majd csinálok pár fotót ha nem felejtem el.
Ha ez az amelyikre én gondolok, inkább ne vedd meg. Volt itt is szó róla régebben, a IX. kerületben állt egy autókereskedésnél. Ha visszakeresel talán még régi képek is voltak felrakva.
Apám, aki az 1980-as évek elején együtt vitorlázott a Bujtorral kapott néhány pofont a filmjeiben, mint rosszfiú-statiszta. Nekünk pont egy fecskefarkú 230S Mercink volt akkoriban - 1981 körül. Ez a Sztrovacsek névre hallgató Merci adhatta az ötletet a Bujtornak is, mert apám vitorláshaverjai rendszeresen utaztak abban a kocsiban, ami a klubon belül eléggé közkedvelt közlekedési eszköznek számított (Főleg a vitorlástelep - Baricska csárda - vitorlástelep útvonalon). Különben a forgatáskor a mi kocsink már nem volt meg - a filmben használt meg tényleg kiégett.
Nekem egyszer árultak egy fekete fecskét az M3 as kivezetőjénél állt 6 hengeres benyés volt arra azt mondták, hogy az volt a Bujtor filmben. Amiket robbantanak azokat általában innen-onnan,bontóból, kibelezve esteleg felszínesen lefényezve szedik ösze.