Rosszul tudod, már áprilisban eldől. Ha úgy alakul, akkor ismét a hátunkat nézi a többség. Amúgy szomorú, hogy ennyire politikafüggő a dolog, röhejes, hogy egy megyeszékhely számára nem fontos az egyedüli, sok nézőt vonzó sport.
Április tájékán nem fog körvonalazódni a költségvetés, ha arra gondolsz, amire én. Ugyanis az önkormányzati választások októberben lesznek, addig így is úgy is marad a kis pénz. Bár szerdán már láttam a Stihl reklámot a parkett közepén, biztos rengeteg lóvét adnak:))) vagy egy pár körfűrészt:)) Mindegy, hülye vagyok, legalább ez is valami, ha van reklámozó...
Véleményem "továbbra is": 3 igen jó külföldi, a többi posztra meg (jó) magyar játékosok kellenének!!!
Én inkább kötelezném az edzőnket 1 angol tanfolyamra... a múlt évben is csak tolmács volt...
Vezet az a kurva falco... A rossz, hogy az esetleges Falco győzelemmel, még egy csapat a seggünkben... a jó az lenne benne, hogy így talán elkerülnénk az Albát, mivel az én számításom szerint 8-ok leszünk... Ha így lesz, akkor remélem bradi megembereli magát, és az Univer nyeri az alapszakaszt:))))
Mellesleg én megvárnám, hogy milyen lesz a jövő évi költségvetés... (ami ugye április tájékán már körvonalazódik...:) ). Ha sok pénzünk lesz (de legalább 150-200 milla, mint a szép időkben, -s ez a 2x-3x a mainak-) akkor én mindenkit elküldenék. Na jó, Cziczás, Harazin, és esetleg! Fülöp maradhat. (ők is csak az állandóság és a jó ár/érték arány miatt).
Légióst pedig semmiképp nem Magyarországról (riválistól igazolnék, ui. ha beváltak, akkor az áruk magas nagyon), inkább megfontoltan külföldről. Szerbia pl. itt van közel, nem kell zsákbamacska brazil sztárokat keresni, autóba ül Pór és megnézi szépen élőben...
Én még az Alekszics/Ivkovics duettel is megelégednék...:))
Azzal meg semmire sem mész..:(((( A kulcsszó az, amit te is írtál..." szedett-vedett külföldiek"....Ilyenekre nincs szükség,ilyenek helyett valóban játsszon magyar fiatal...azonban ha van pénzed, jó csapatot akarsz, akkor nem is "szedett-vedett" külföldit kell hoznod!!!! Hozzál jót, akkor lesz jó csapatod....