Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
a topicban taglalt problemak nagy reszerol kiderult, h mi vagyunk ugyetlenek :) nagyon jo a cucc, ha valamit, hat EZT erdemes venni. es nem mas mp3 lejaccot.
hogyan lehet iPod-ot resetelni? filmlejatszas kozben megfagyott es most egy allokepet mutat. se elore, se hatra. semmire sem reagal. kikapcsolni sem tudom. ha telefon lenne, most leszednem az aksijat, de itt ugye azt sem lehet...
Boldog Új Évet kívánok minden iPod tulajdonosnak !
KA.Boxer nagyon köszi a segítséget ! Nagyon jó az a szlovák site, amit ajánlottál. Kicsit illegális, de zsír ! Maga a kánaán. Nem is ismertem.
Viszont egy kérdés: Xilisoft DVD To iPod Converteren keresztül húzok le videót, iPodra való MP4-be, de a hangot nem hajlandó 320-szal levenni -"fail"-t ír ki- csak 256-tal. (A videó 768 Kbps-szel jön.) MIÉRT ?! Ha csak sima MP3-ba nyomom akkor jön 320-szal...
Nem értem mi akart ez lenni, de ha másra gondolnál megint leírom, hogy nem az itunesban akarom másképpen rendezni, hanem az iPod-on!
Újabb problem az iTunes-al... (ezt a szart) Feltöltöttem jópár videot már de mára megadta magát.. Hiába húzom át Commanderből az ipodra, vagy "add file to libary" nem történik semmi... Ezt a fost... Láttatok már ilyet?
Sziasztok! Ma reggel -utazásom legelején- nem tudtam bekapcsolni a shuffle-m, csak a zöld+ a sárga led villog és néma. Most este rádugtam a gépre, és a itunes sem látja. Bocs ha már volt erről szó, de nincs türelmem keresgélni. Szítbasz az ideg! valaki segítsen! vihetem vissza?
A Cygwin-t Én teljesen másra használom. Nekem html sablon alapján excel fájlból legenerál annyi html fájlt ahány sor van az excelben. Behelyezi a html fájlba az excel-ben található egyes változókat. Egyebet sajnos nem tudok elmondani róla.
Olvastam a hozzászólásodban a Xilisoft konverteréről, gondoltam megnézem. Nagyon tetszett, így le is töltöttem. Használat közben még inkább megszerettem, de itt jött a "fekete leves"... Ez a próba verzió csinál egy olyan mókát, hogy a konvertálás 50%-ánál közli, hogy "Complete" -érthető okokból. Igen bosszantó. Kérdésem, kérésem a következő lenne: Megvan neked a Xilisoft DVD To iPod Converter ? Van arra bármi mód, hogy hozzásegíts egy ilyen végleges verzióhoz ? Ha igen, hálám üldözni fog és hidd el meg fogjuk találni a módját, hogy el is érjen !
Karácsony óta egy ipod video boldog tulajdonosa vagyok:)
Szorgosan végig is olvasgattam a fórumot, és lecsaptam a videora ipod converter progira, ami jól is működött, addig amíg újra nem telepítettem a rendszert a gépemen. Azóta nem megy. Elindítom a convert-et, és 1 mp múlva kiirja, h transcode complete, output file nélkül, persze. A debug lista vmi cygwin1.dll-fájlra hivatkozik, hogy azzal lehet a hiba. Próbáltam a cygwin programot rátelepíteni a gépre (ami fogalmam sincs micsoda), de ez se segített.. Vkinek nincs tippje, h mi lehet a gond? Ja, és kipróbáltam a quicktime 7 pro-t is, ami szörnyű, 2 óra volt egy 4 perces klip konvertálása, és nincs hangja.
Először is szeretnék gratulálni, az elképzelhető egyik legjobb karácsonyi ajándéknak (ennél már csak az iPod videó lenne jobb, de azért 12 évesen az talán 1 kicsit túlzás :)))
A kérdésedre (ha jól értelmeztem) a válasz; ha a Notes mappába kopiztad bele az mp3-akat, akkor azt az iPoddal sehogy se tudod +hallgatni. A megoldás: dobd fel a gépre az iTunes nevű programot (ez valószínűleg a Nano-hoz mellékelt cd-n figyel), abban a File/Add songs/albums to Library-re (asszem) klikk, itt kiválasztod a neked szimpatikus mp3-akat, amik így bekerülnek az iTunes rendszeredbe.
Ezután már csak rá kell dugnod az iPod-ot a kompjúterre, és az automatikusan rászinkronizálja a zenéket a Nano-ra. (vagy ha nem, akkor manuálisan kell, de az se nagy bonyolultság)
Ha ez megvan, akkor már fogadni merek, hogy le tudod majd játszani a számokat. :)
Ha mégse így kéne, akkor bocsi, nekem nincs is Nano-m, a sima 4G-s iPod-omból indultam ki
MÁS:
Tök jó, mintha megjavult volna az iPod-om akksija. Korábban volt 1 időszak, amikor 3-4 óra alatt végelgyengült, de az utóbbi 1-2 hétben ismét bírja akár 10 óráig is. Fingom sincs mitől jött rendbe, nem vittem szervízbe, remélem pár évig még nem is kell majd.