Keresés

Részletes keresés

Muntanitz Creative Commons License 2010.08.02 0 0 2546
Mivel már rég nem követem a topikot (bár tulajdonképpen nincs is mit követni benne), csak most figyeltem fel rá, hogy az előző bajnokságban a Diósgyőrrel játszottunk a 14. és a 29. fordulóban, s ők végül kiestek, azaz ismét beütött a Rákóczi-átok. Azért ez tényleg komoly: hat bajnokság alatt öt alkalommal az a csapat, amelyikkel a 29. fordulóban játszottunk, az kiesett! Nem túl jó ómen a Szolnoknak!
bakero Creative Commons License 2010.04.09 0 0 2545
Sziasztok!

Félig Off leszek, a szombati meccs után Kaposvárom néznénk a Real-Barca meccset, tudnátok ajánlani valami Pubot, ahol ezt megtehetnénk?

Előre is köszi!
hormatt Creative Commons License 2010.02.02 0 0 2544
Kék skorpió Creative Commons License 2009.01.21 0 0 2543

Írtam e-mailt.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (2542)
Muntanitz Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2541
Alves úgysem maradt volna nálunk egy percig sem, úgyhogy őt nem tekintem veszteségnek. Szakály Dini mondjuk hiányozni fog, bár nélküle is sikerült már elég meggyőző játékot mutatnunk, úgyhogy az ő távozása sem a világvége. Azt azonban ez a két tranzakció is megerősíti - s amit alighanem mindenki érez -, hogy a Rákóczi mindig egy szerethető kiscsapat marad, de trófeákat nem nyer soha.  
Előzmény: Lecso11 (2540)
Lecso11 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2540
FOCI. Szakály és Alves Fehérváron folytatja
Székesfehérvárra igazol a Kaposvári Rákóczi két erőssége: Szakály Dénes és Alves. A klubok már szóban megegyeztek, az anyagiak azonban nem publikusak.

Andre Alves és Szakály Dénes is a Fehérváré
Sonline 2009. január 12. 15:11

Kaposvár

Eredménnyel zárultak a hétfői székesfehérvári tárgyalások, ami azt jelenti, hogy a Kaposvári Rákóczi FC és az FC Fehérvár megegyezett a brazil Andre Alves Dos Santos, valamint Szakály Dénes átigazolásáról.

A két klub szóban mindenben megállapodott,s holnap a szerződéseket is aláírják az érintettek, így a tavaszi szezonban Alves és Szakály Dénes is ellenfelként tér vissza Kaposvárra.
Lecso11 Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2539
Pintér Attila Győrből közben Paksra igazolt... Hát, jöhetett volna vissza...
Simi23 Creative Commons License 2008.12.31 0 0 2538

Helló!

Köszi a pozitív véleményt a csapatról. Szerintem Nikolict és Bozovict eladni még korai lenne, igaz pénzt lehetne belőlük csinálni. Alves kérdése meg majd a közeljövőben eldől. Holnaptól újra a mi játékosunk, mert ma lejár a kölcsönadási szerződése, de vele kapcsolatban én is hallottam olyanokat, amiket te írsz. Majd meglátjuk.

Továbbra is Hajrá Rákóczi!

Előzmény: Rinaudo (2537)
Rinaudo Creative Commons License 2008.12.31 0 0 2537
Üdv!

Régóta figyelem ténykedéseiteket az NB1-ben,és azt kell hogy mondjam,hogy minden évben csalódok ebben a csapatban.Természetesen POZITÍVAN!!!Nehéz behatárolva végigjátszani egy bajnokságot,de nálatok valami különös történik.A bajban összefog a csapat,és küzd.Ez nagyon ritka manapság a fociban.Manapság mindenki a pénzért kajtat(természetes,hisz pénzből él az ember),de nálatok ezenfelül hihetetlen összefogás is jelenvan.Prukner mester tevékenykedését régóta figyelem,a tanár úr nagyon jó kis csapatot hozott össze.Kíváncsi vagyok a téli játékosmozgásokra ami azt illeti.Bozovic és Nikolic eladása ismét kiút lehetne,de pótlásuk nem lesz könnyű.Farkas Krisztián jó vétel volt.Alves visszatérésére mennyi az esély?Mert úgy hallottam,hogy inkább pénzt csinálnátok belőle.Kérdés,lenne-e megfelelő ajánlat.
BUÉK minden Rákóczi szurkolónak.

Muntanitz Creative Commons License 2008.12.31 0 0 2536
Gazdaságilag igen nehéz esztendő elé nézünk (csapat és szurkolók egyaránt), de remélhetőleg bőségesen kárpótolnak minket a Rákóczi-gólok! Boldog új évet, HAJRÁKÓCZI!
Lecso11 Creative Commons License 2008.12.31 0 0 2535

Boldog új esztendőt!

Hajrá Kaposvár!

KaposL. Creative Commons License 2008.12.31 0 0 2534
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
üdv: Darcsi
Előzmény: Kék skorpió (2533)
Kék skorpió Creative Commons License 2008.12.23 0 0 2533

Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

KaposL. Creative Commons License 2008.11.27 0 0 2532
Egyetértek!
Előzmény: Törölt nick (2530)
somogyig Creative Commons License 2008.11.09 -1 0 2531
Mintha tegnap levertük volna a Vasast alig 4 góllal! Nem tűnt fel senkinek?
Annak ellenére, hogy jó szokáshoz híven "lefejezték" a csapatot, ismét a 6. helyen állunk, pedig nagyon sokan a "szakma"-ból az egyik kiesőnek kiáltottak ki bennünket.
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.28 0 0 2530
A játékkal nem volt olyan nagy gond, csak sajnos a csatárok naggyá tették Milintét, aki kis híján mennybe is mehetett.
Előzmény: Muntanitz (2529)
Muntanitz Creative Commons License 2008.09.27 0 0 2529

A mostani helyzetünkben csak a három pont számít, az pedig megvan. Ha valaha az életben a költségvetésünk is élvonalbeli lesz, akkor majd a jó játékot is elvárom.

Előzmény: Törölt nick (2528)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.27 0 0 2528
Hát megvan :-), de... megint sikerült egy fél bajnokságra való helyzetet elcseszni:-( .
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.27 0 0 2527
Nofene, felhozom egy kicsit, elvégre is ma komoly meccs lesz... aki nyer, az kicsit fellélegezhet, a vesztes nagy szarba kerül, főleg, ha (remélem) a Siófok lesz az.
Kék skorpió Creative Commons License 2008.07.26 0 0 2526

Gratulálok a Rákóczinak, ők mindent megtettek a győzelemért. Lelkesen fociztak, és ez most elég volt.

A bíróra most egy rossz szó nem lehet... :-))

Muntanitz Creative Commons License 2008.07.26 0 0 2525

Farkas Krisztián tényleg harcosan játszott, mindhárom gólunkban benne volt. Nekem Bogdán játéka is tetszett, ha hibázott is, azonnal korrigált, méterekről vetődött be a labdáért. Ellentétben Bozsóval, aki a középpályán szinte semmit nem tudott megjátszani, igaz, legalább fejelt egy gólt, és tőle leginkább ezt várjuk. Kovács Zoli is magabiztos volt, bár a bekapott gólnál elsősorban ő hibázott.

Szóval, az ex-szolnokiakkal remélhetőleg megint jól járunk (azért megint, mert Oláh is ex-szolnokiként került hozzánk)!

Előzmény: Simi23 (2524)
Simi23 Creative Commons License 2008.07.25 0 0 2524

Szép volt fiúk! Teljesen megérdemelten nyertünk egy jó meccsen. Egész jó százalékban értékesítettük a helyzeteinket. Farkas Krisztián ez a meccs alapján jó vételnek tűnik. Nagyon gyors, labdabiztos és ugye minden gólban benne volt. Csak így tovább. Az MTK játéka hatalmas csalódás volt.

HAJRá Rákóczi!

Muntanitz Creative Commons License 2008.07.25 0 0 2523
Ez így talán túlzás. Éppen kieshetünk mi is, ha nem sikerül összerakni egy új csapatgerincet, de szerintem a Diósgyőrrel, Siófokkal, REAC-cal és a Vasassal így is legalább azonos kaliberűek vagyunk (a Haladásról és a Kecskemétről nem tudnék nyilatkozni, de bennük lehet egy jó eredmény, a Paks és a Nyíregyháza pedig most szilárdabbnak tűnik nálunk). Vagyis van legalább négy nálunk nem (vagy nem lényegesen) erősebb csapat, csodaszámba tehát nem menne a bentmaradásunk. Egy tizediknél jobb helyezés viszont tényleg megsüvegelendő eredmény lenne!  
Előzmény: Lecso11 (2521)
Simi23 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 2522
Hát nem lesz egyszerű év az biztos, de Pruki már nagyon sok nehézséget megoldott. Azért szerint a "csodával határos" kifejezés kicsit erős, mert szerintem a két újonc, a Siófok, Reac, Diósgyőr, esetleg Nyíregyháza, Paks sem annyira acélosak. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a mezőny második felében leszünk közelebb a kiesőzónához, mint az elmúlt pár évben.
Előzmény: Lecso11 (2521)
Lecso11 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 2521
Jelenleg szerintem csodával lenne határos ha ez a csapat bentmaradna...
Előzmény: Simi23 (2517)
Simi23 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 2520
Hátha Lóriért tényleg 23 milliót kaptunk meg a majdnai 30%, akkor szerintem a képességeihez képest olcsón adtuk el.
Muntanitz Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2519
Ettől már tartottam a napokban beindult suttogások alapján. Na most való igaz, hogy nem maradt tapasztalt csatárunk, de Jovánczai az utóbbi években inkább a leépülés felé haladt, morális szempontból pedig végképp balfogás volt őt visszavenni.
Előzmény: sylord (2518)
sylord Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2518

Sziasztok!

Újabb érkezőről számolt be szerdán a Gabona Trans Kaposvár vezetése: a zöld-fehérek három éves megállapodást kötöttek saját nevelésű csatárukkal, Jovánczai Zoltánnal, aki a Ferencváros, majd a Vasas színeiben futballozott az elmúlt években.

üdv.

Simi23 Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2517
Sajnálom, hogy elment Lóri. Sok sikert neki a továbbiakban. Megítélésem szerint neki inkább külföldre kellett volna egyből igazolnia. Eljött az idő, amitől már elég régóta tartottunk, hogy egyszer szétkapják a csapatot. Eddig minden évben 1-2 távozóval megúsztuk, de most elment a fél csapat. Nem lesz könnyű dolga Prukinak. A szurkolóknak pedig türelmesnek kell maradniuk, mert most szinte új csapatot kell építeni és az nem fog menni egyik napról a másikra.
Előzmény: Muntanitz (2516)
Muntanitz Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2516

Viszlát Lóri! Bár már többször a levegőben lógott a távozásod, a topik teljes eddigi fennállása alatt nálunk voltál. Ha lenne "Hall of fame" a stadionban, szerintem neked is jutna ott hely. Sok sikert a továbbiakhoz!

Szép kis távozói lista: Milinte, Pintér, Maróti, Leandro, Oláh, Alves. Remélem, Pruknernek ismét sikerül egy működőképes csapatot formálni a megmaradtakból és az újakból!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!