Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
"Ezzel az egész Puzsér oltással az a baj, hogy ez lényegileg zseniális lett volna, ha nincs az emberben az az erkölcsi mérce, hogy azért ne akarjon már az anyjával közösülni. Ha ezt kihagyja, az szétoltás- sok szempontból így is- de nem bírta kihagyni. Beef ide vagy oda."
Azt tényleg elkúrta, de szerintem a másik irányból: "anyád" helyett "anyukád"-at mond, ami valljuk be, eléggé gyerekes és finomkodó. Totál nem illett bele abba a brutál favágó szövegbe.
Őt sem kell félteni. A Kartellel minden elképzelhető testvér és anyabaszós szöveget előadtak. Nekem ebben az a legszórakoztatóbb, hogy ugye a Pityiinger senkit nem kímélt korábban, ráadásul a mai posztjára is folyamatosan rákommenteltek, é s ekkor a Buddha nem bírta megállni, hogy ő is folyamatosan ráírta, hogy szopjátok buddha faszt. Vagyis ő sem őszinte.
Ezzel én is így voltam, de aztán felvilágosítottak, hogy ebben a műfajban az anyádozás még sokkal durvább formája is komilfó, sőt szükségszerű (nem értem, miért) és ez tulajdonképpen egy (állítólag) nagyon kifinomult válasz arra a stílusra.. nem tudom. Csak jelzem, hogy ezt az infót kaptam, Puzsért rühellem, de ezt nagyon odamérte.
Én is ott tartok, hogy minden változás, változás. Csak én ilyen pesszimista faszi vagyok.
Mentem volna én is tüncizni, de a két hét "elvonulásnak" megvan az ára. Reggel nyolctól nyomtam az ipart, most értem haza. És a holnapi napom is hasonló lesz.
Ezzel az egész Puzsér oltással az a baj, hogy ez lényegileg zseniális lett volna, ha nincs az emberben az az erkölcsi mérce, hogy azért ne akarjon már az anyjával közösülni. Ha ezt kihagyja, az szétoltás- sok szempontból így is- de nem bírta kihagyni. Beef ide vagy oda.
Ja, hogy le akarja tölteni. Mi a bánatért kellene letölteni, ha yt-n nézhető, ráadásul már azt is megjegyzi, hogy az adott videónál épp hol tartasz. Mindegy, Dzsonszi ezekben a technikai kérdésekben unikális, keresi a kihívást folyamatosan.:)
Kéne neked egy laptop is, a Firefoxra van egy videóletöltő kiegészítés, ami hosszú filmekkel simán elboldogult. Az öt órában nem vagyok persze biztos. Meg abban se, hogy még mindig működik, mert már vagy két éve nem használtam.
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy Dzsonszi programja egy álom. :D Isteniek a topikok így, a feketelistán már heten vannak, mint a gonoszok. :)
Amúgy azt nem tudom, hogy mi van a Luciferrel, de Nyúlszájú okfejtésével egyetértek. Ha isten mindenható és mindentudó, akkor nem haragudhat a saját gyermekére. Mert pontosan tudja, hogy miért lett olyan, hiszen, ő teremtette. Sőt! Az előre elrendeltetéssel a vallás eleve fogaskerékké degradál mindenkit, legyen az arkangyal lángpallossal, földi halandó vagy bukott angyal. Ilyen értelemben Lucifer semmi mást nem csinál, mint ami a dolga: fellázad és az isten példát tud statuálni rajta, hogy féljenek tőle a többiek.