Nincs meg valakinek a New Orleans Saints - Atlanta Falcons meccs az idei bajnoksagbol? Monday Night Football volt. December 10-en jatszottak a meccset.
Helló Fiúk! Itt eniac_ne, avagy a Szolnok Nurses Cheerleaders Csapatkapitánya! Szeretnénk egy kicsit hallatni magunkról, feltételezve, hogy már Ti is annyira lázasan várjátok a Lányokat, mint Ők Benneteket.. :P Ezért figyelmetekbe ajánlok egy linket. Üdv. Betti <a href="http://videa.hu/main.php?page=play&v=k4dzlwPb61ORHkGZ" target="_blank"></a>
hi All! szóval akinek inge vegye magára, ma volt edzés csak két tag hozott nekem tagdíjat, pedig már február van... és sajnos vannak fizetni valók, ja és edzések ahol jólenne ha többen lennénk, nem csak azért hogy mozogjunk hanem hogy készüljünk a bajnokságra, .....szóval: jólenne ha letolnátok az arcotokat, mozogni és a készülni, ne az első meccsen legyen az hogy mi is ez??? hogy is van ez ??? szóval gyertek és készüljetek....
Hát úgy állitottam össze az órarendemet hogy pénteken ne legyen órám.. Igaz hétfőnként reggel 8tól este fél8ig suliban leszek... :D Pénteken hol lesz edzés? Müfüvön vagy tornateremben ? Csakmert egyre jobb az idő...
Szerintem semmi gond nemvolt a Pats védelmével, nzéd meg a LBket Defensfalat, mind marhajó játékosokkal van tele, igaz idősebbek mint az átlag de a rutinuk az helyettesithetetlen szerintem. Szerintem Light játékán látszódott leginkább a nyomás többször bemozdult, sack is jött rajta nem 1szer, Brady passai meg hát voltak már jobb formában is. Véleményem szerint Moss túl későn lett elővéve, de nagyon nagy mecs volt, I Maning meg szezonja legjobb formáját hozta... Hihetetlen volt amit asszem az utolsó negyedben csinált... Hogy honnan hozta vissza magát.. 3 ember csüngött rajta... Sokáig fogják azért ezt még majd ismételgetni... mindenesetre ez a pofon a patriotsnak nem a legjobbkor jött.. Lehet jobban kibékültek volna 1 csoportkörben elszenvedett vereségért és akkor a rekordok száma kicsit csökkent volna de a döntő az övék... Na mind1 majd jövőre és állitolag már amennyire tudok angolul olyat olvastam hogy Frissités lesz a defensben, jön 2 LB az egyetemi bajnokságból, szóval ha sikerül beilleszkedniük akkor mégjobbak lehetnek :)
Háth sajnálom h így alakult.... Az idegtől persze + 1 órát ráhúztam :) A Giants védelme nagyon jó volt és a mienk meg..... Sosem értettem miért kell eröltetni a futást 1 olyan csapatnál ahol a rövidpasszos játék remekül működik. És miért nem jó nekünk a rúgás 4.re? Nah mindegy... 2ből semmi :) Majd talán jövőre ha vesznek jó védelmet.
Uppsz! Olcsóbbak lettek a Pats mezek az ebay-on! :-) Valszeg a részvények is estek picit!
Misike! Ne sírj! Este viszek neked zsepit edzésre! :-) Ameddig láttam, a 12-es szám jó sokszor látszott felülnézetből... Annyit feküdt hanyadt, mintha én blockoltam volna neki egyedül!
Kezdek félni anyától... A meccs előtt az ágyon fekve mintegy félvállról odavetette, hiába okoskodok a Pats mellett, úgyis a Giants fog nyerni! Ajajj... :-)
A Veszprém elleni győzelemhez és a Wolves elleni szoros meccsért gratulálok az egész csapatnak. Az Eger elleni mérkőzés legyen intőpélda mindenkinek, aki elhiszi, hogy van előre lejátszott mérkőzés. Minden esetre a farkasok ellen már igazi, fegyelmezett, egymásért küzdeni tudó társaság volt a Soldiers. Jó volt most is veletek.
1. Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról 2. Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései 3. Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intelligenciaszintjére 5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI. század elején 6. Döntse el melyik évben volt nő és melyik évben volt férfi Terry Black 8. Balázs- és Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása? 9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása. Ismertesse bizonyos szereplő sorozatbéli életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója (1-51-ig). 11. Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelőszemély nevét: - Sylvester Stallone; - Kondor Csaba Úrhölgy; - az ismeretlen katona; - az igazi Fantomas. 12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése. 13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori műésznevén: Kozsó) nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának főbb állomásait 14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlődő országok" elitcsapatához? A: 2007; B: 2008; C: 2009. 15. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén? - Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata; - a 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas elsőszakasza; - a Chuck Norris híd; - Schobert Norbert Update Enciklopédiája
Hozzávalók 1 fő részére: 3-4 deci házi mézes pálinka és persze a futás előtt le kell húzni 1 egyészséges pohárka ritka finom körtét ami kellőképpen felkavarja az ember gyomrát utána pedíg fusss