Én már leltárba vettelek. Szpavelal is beszéltem, presszionáltam, hogy jöjjön csak. Ott a helyetek. Nehogy túl cuccold magad. Az ilyen találkozók elsősorban személyes jellegűek. Ismerkedés, barátkozás, duma..... eszem-iszom.
Ezért aztán nincs is komoly lehetőség tesztelésre, hasonlítgatásra. Kivéve most a trafók, azt én súlyponti problémaként kezelem, véül si ezért indult az egész. Egy külön szobában kiscsoportos foglalkozás keretén belül azokat kivesézzük.
Nem akarok tolakodó lenni, de Spacc említette volt ezt a találkozót ahol személyesen is összefuthatnánk. Mivel én Pécsi vagyok, Tamási az én régióm, mindig útba esik Bp-felé s vissza , és Szpavelnek is ígértem, hogy viszek magammal egy viszonylag hordotható sztereó STM szalagost ( tesztelésre ott is hagynám.) 27-én arra járnék. Meg viszek egy pár 6,25-ös studió szalagot is hátha tudsz vele mit kezdeni.:-)) Vihetném még a Nagra 4.2 pilotost vagy az STM 102-es lemezjátszót ami azért brutális egy darab. A STUDER D741 cd íróm előre láthatóan addig nem lesz kész, de ki tudja. Az sem szokványos keravill készülék... És villányi rosé is lesz nálam amit nem félek használni...
CA 640C CD pörgető, CA 640A erősítővel, esetleg egy pár Canopus (de akkor a CA 640A-ról kell hajtani, mert nincs hangerőszabályzós előerősítőm), ha más nem lesz, Mission 702-es dobozok (unokám lemond róla egy hétvégére :-)) ).
Kíbehomelesst Spacc ígért, az övé biztos jól szól. :-)
ui. Krizsi, próbáltam volna az EL34-eidet, de a 4. számú cső defektes. :-(
Ami késik, nem múlik. Készülőben van a csöves kimenet is, de talán ha a kimenőkkel a dac- ot is elhoznád, korrekt meghallgatásra lenne alkalom. :)) Annyit azért mondhatok hogy döbbenetesen valósághű a hang, öt trafónak meg ugye túl nagy doboz kellene. :)))
Költséget még nem kalkuláltam. Egyenlőre nem térek magamhoz a meglepetéstől. Gondoltam szólok, hogy akit érdekel a trafó eljöhet meghallgatni, meg egyben elsütöm a mélyhűtőböl a karácsony környékén kapott vadak egy részészét. Erre kistopiktalit kell szervezni :)
Szállásköltség nem lesz, a sógorommal még nem egyeztem meg, hogy menyi bort ad azért, hogy jelenlétünkel megtiszteljük rezidenciáját, a hűtőben levő szarvastetem darabok is kevesek lesznek...... Szóval valami költségtérítést ki kell kalkulálni, ami a szokásos mérték körüli várható, 500 és 1000 Ft közt valahol.
Ha többen több cuccot hoznátok akkor fel kellene állítani egy második rendszert is. Hely lesz hozzá.