Minek szenvedsz építéssel? Jópár éve én is belevágtam, több tíz órám és sok utánjárás az alkatrészeknek, ... El is készült, nem is lett rossz, aztán befutott egy RollingSound.
Na, ha érdekel ez a sound, van egy Yamaha PSR négy oktávos szintim még a 80-as évekből, aminek így lehet állítani a hangját mint ennek a nagy mamlasznak. Mindene működik, és extra ritmusgép is van benne :-)
Csütörtökön voltam Kéknyúl koncerten. Igaz, hogy most már külön személyzet felel a basszusért, de összességében talán ezzel keményebb, olyan amerikai lett. Baromi jó zenét nyomtak. A sok fúvós mellett vokálnak is jutott bőven szerep.
Az orgona vibrátó kapcsolóhalmazában -a fekete vaslemez alatt az a sok kontaktos, forgós- van egy ellenállás. Matyi kicserélte és hallatlanul ordas lett tőle a B3 hangja.
Nem cseréled velem a Markbass fullcső erősítőmért? :-) Az csak negyed olyan nehéz és hátha vannak gitáros cimoráid, akik tudnák értékelni (én befejeztem a gitározást végleg a Carpal Tunnell Syndrome-om miatt.
A/B/C/D modellt keresek megvételre, ha esetleg van valakinek tudomása eladó vagy felesleges hangszerről kérem jelezze. :) Az amúgy sem forró piac mostanság eléggé pang...
Van valaki, aki a közelmúltban - 1-2 éve - importált hangszert az USAból? Esetleges friss tapasztalatok is érdekelnének.
Sziasztok! Leslie építési projekthez keresek (még mindig) néhány alkatrészt, kérlek segítsetek, ha tudtok. Több jó ajánlatot is kaptam jó állapotú leslie-kről, de mivel elég sok alkatrész már megvan ("kopoltyú" kivágásos fadoboz, hangsugárzók, alsó fa dob rotor, erősítő, stb.) még nem adnám fel az építést egy darabig. Amire szükségem lenne: felső rotor (dupla tölcsér) siklócsapágyazással együtt, 2 db (alsó és felső) kétsebességes "dupla" motor. Alacsonyabb árkategóriában gondolkodom, így nem feltétlenül amerikai leslie alkatrészekre gondoltam, hanem solton, allsound, stb. Köszönöm szépen!
Jól hangzik, engem lehet hogy érdekelne az L100-as. Privátban tudnál kérlek képeket küldeni róla? Melyik része zajos? Az hangja "brummos" vagy a generátor pörög hangosan?Köszönöm!
Régen volt már egy kis rokkzene'... legújabb videónk Scholtz Attilával (Cry Free) és Antal Ádámmal (Blues Willis, Dog With Two Bones)! Az "orgona" nord + VB3... :)
Hello Nekem véletlenül van egy eladó Solton lezlim. Kétrotoros, ún. rotosonic tipus. Teszek föl képeket. Harangozó Misinél járt egy hónapja, teljesen OK. A lezlivezérlés is a halk kattanásmentes by Harangozó. Kapcsolópedál van hozzá. Ha érdekel, hívj 06302500959.
Sziasztok. Van egy működő, de kicsit zajos L100-am Budapesten. Ha valakit érdekel 95.000ért, szóljon hamar mert aztán belevágok a költözésbe Hammondostul. Kössziiiii! 06202398033