Hát én Baranyai bácsira gondolnék, de mivel azt képzelem, hogy Béla az első vagy második emeleten lakik, Baranyai bácsi pedig, ha sokat találkozik Bélával, akkor, talán egy azon szinten lakik vele, így nem lehet földszinti terasz korlátja. De Tibi és Tubi fészkelési magasságából ítélve inkább a másodikon lakik a Mester. Akkor viszont akár egy emelettel lejjebb is lakhat Baranyai bácsi, akkor is gyakran elkaphatja Bélát a lépcsőházban, de a földszinti terasz korlát az továbbra sem valószínű hozzá. Bár a B. bácsi gyakori elszökdösése a tüntetésekre, az gyanús. Lehet hogy mégis a földszinten lakik, onnan könnyebb elszökni.
Szóval nem tudom.
De ha tévúton járok, akkor nem nagyon kívánnék politizálni, inkább szabad a gazda.
Na most ez megint elgondolkodtatott, hogy a fő alak aki ezoteritikát olvas az vajon a felkent Szkíta vezér akar e lenni vagy Baranyai bácsi??? Baranyai bácsiról volt már itt több kép is, de ez egyikre sem hasonlít. A Szkíta fejedelemről viszont hogyan készült volna kép 401-ben? Ráadásul 401-ben még rovás írást használtak. A Szentkorona korát azt még vitatják, de 401 az nagyon határ eset. Baranyai bácsi meg viszont hogyan férhet volna a koronához??
Jókora haddelhadd várható 2012-re. De szerintem a Kárpát-medence kimenekül az ötödik dimenzóba, már csak a saját különbejáratú Sztonhengcsünk miatt is.
Azért én egy valamit nem értek pontosan, hogy az egyesített szkíta fejedelem itteni megválasztása 401-ben, az miért garancia a mi pólusváltáskori megmenekülésünkre?
És akkor ezek szerint már régebben is érzékenyen érintette az éppen akkor ért személyeket az aktuális világvége szituáció, vagyishogy beszippantotta őket a nap? Meg van oldódva a neandervölgyiek rejtéje!!!!!
...a nap és föld mágneses pólusai felcserélődnek és gondolom én, néhány millió embert felszippant a nap...
Namármost az jókora rickor. Néhány nap+év repülés utánna meg jól összepörkölődünk. Viszont ha többmillióan repülünk akkor jól elbeszélgethetünk utközben.
Az is lehet, hogy szegény Klaudiának megártott a nagy meleg. Minden esetre én nem az ezitéritista, hanem inkább a Sztonhengcs a Keposz piramis és a Szennt Korona elméletet preferneciálom.
Klaudia ebéd közben jól ránkhozta a frászt. Ugyanius Klaudia mióta ezitéritista dolgokkal foglalkozik, azóta elég furcsa mondatai vannak. Ma ebédnél plédául levezette fehéren-feketén, hogy a Maja személyek már tizenhatmilliárd évig visszamenőleg készitettek naptárt és kiszámolták az aktuális világvége szituációkat. A legfrissebb világvége 2012 -ben lesz Mikulás és Karácsony között. Klaudia ettől nem fél, mert ő és még néhány ember átlép az ötödik dimenzióba és őket nem érinti a világvége. A többi embert viszont érzékenyen érinti az, hogy a nap és föld mágneses pólusai felcserélődnek és gondolom én, néhány millió embert felszippant a nap. Illetve aki idekötözi magát azt szökőár,vulkán és miegymás veszélyezteti. Erről amúgy én már beszéltem Baranyai bácsival aki szerint Magyarország megmenekül mert ő kiolvasta a Angol Sztonhengcs a Keposz piramis és a Szennt Koronából, hogy mi megmenekülünk, mert bár koronázási ékszeren például nincsenek magyar személyek, viszont szerepel rajta az i. u. 401-es dátum, amikor a Szkíta Birodalom népeinek egyesített fejedelmét Kárpát-medence központtal megválasztották. Igy Baranyai bácsi csöppet sem izgul, ám Klaudia azért még nem teljesen biztos, hogy őt ezotériai szempontból kimentik a földről.
Hát ez fehéren feketén teljesen korrekt ez a napló, mind történelmi, mind pedig tudományos szempontból. Minden mindennel összevág. Klaudia, Baranyai bácsi, a szentkorona, a maják és minden. Megvilágosodtam.
Le is vagyok döbbenve gömbtársak. Lehet, hogy 2012 dec. 22.-én végünk van mint a botnak ?
Én meg nem csináltatom meg a személyi igazolvány elnevezésű fontos személyi iratot. 2012. szeptembrió 30-án c jár le, de arra a kis időre már minek. Ha nincs lekötözés, akkor jön a napfelszippantás, oda nem kell személyi igazlovány.