Nekem a kormányváltó nagyon bejön ,nemcsak az off autoim miatt ,de a Mercimbe is szívesen beletenném a gyári kormány-automata váltót ,ha lenne.Sajnos nem valószínű ,hogy találok, mert nekem 123-asom van és látni is csak egyszer láttam ,nemhogy szerezni tudnék ilyet.
Szervusz! Vasárnap szülinapi bulit tartunk, biztos hogy nem fogok elmenni. Ha tényleg kell, akkor Rákosligeten, vagy Újpesten tudom odaadni. Most még ligeten van, de ha Újpest központ jobb akkor megkérem apámat hogy hozza el a hétvégén.
Nagyon szép ez az autó, és ha tényleg fel lett újítva, akkor az ár sem horror érte. Az enyémnek a motorjához még hozzá sem nyúltam, és már én is túl vagyok ezen az összegen. Igaz nem is akarom eladni.
By the way, van valakinek tapasztalat kormányváltós merciről? Lenne most egy eladó, de nagyon gondolkodom, mert kormányváltósban utoljára Wartbungot vezettem, kb 30 percet de az is elég volt....
Lefényképeztem pár dolgot, azt hogy a díszléc milyen szériához való, azt nem tudom megmondani. Sajnos kíván némi polírozást, és itt ott egyengetést ha valaki nagyon a tökéletességre törekszik. Patent viszont csak 9db van, nem tudom hová lett a többi, mert mikor felraktam a sajátot, lecseréltem az összeset. Viszont a lámpakeretek olyan állapotban vannak, hogy még én is meglepődtem, azokból max egyet tudok adni, mert lehet hogy később én is lecserélem.
nos, akkor radiot vadaszhatunk 1utt, hatha adnak kedvezmenyt nagy tetel (2db)eseten:)))
a tobbi dologban erdekelt vagyok, valamikor elmegyek Szentendrere is, es a te kuszobdiszleced is erdekel. jobb alsora van szuksegem, 1es szeriahoz.
azt a tetoablak dolgot meg valamikor rendesen korbe kell jarjam. a jelenlegi horror meretet meg le sem mertem, majd jovok a cm adatokkal hamarosan. mondjuk gondoltam ha tetoablak csere akkor egyszerre a karpitot is lehetne ujrahuzni.
jaj jaj, azert ugylatom mindig lesz mit szepitgetni a kicsiken:)
nekem tokeletes a Vasarnap maj14, 16 ora, felvonulasi.
A ligetben meg egy buzasor is beleferhet a kozlekedesinel van egy jo hely:)
es elotte parkolni is lehet, akkor csinaljunk egy ilyen kis mikrofelvonulast, egy kor a hosokon aztan ki a petoficsarnok fele, be a kozlekedesimuzeumhoz, rendori kiseret nelkul, illegal:)
jaj, elegge beleeltem magam.
ha minden jol megy, meg az eskuvoi koszoruk is rajta lesznek a gepen elozo naprol:)))
Ja, ha jól emlékszem van elfekvőben Bosch búra, krómkeret, és foncsorok is, de rádiót én már évek óta keresek (Becker Mexico), de az egyetlen szép állapotú, az aranyárban volt (60 000), ezért vettem inkább egy újat. Egyébként a tetőablakkal kapcsolatban azt a tanácsot kaptam, hogy a 123-as tetőablak beépíthető, feltéve ha a jelenlegi ablak nem nagyobb, mint a tolótető, beleszámítva a visszaperemezéshez szükséges kb:6-7mm-t. Gyári újat ehez a megoldáshoz csak a szigetelést kell megvenni, mert az esőelvezetés hozzátartozik az ablakhoz. Az első oszlopokon az ajtózsanérnál vannak a kivezetések, csak ki kell vágni a belemezelt foltokat, és ott kivezetni a gumicsöveket.
Szervusz! Nekem van egy küszöblécem 115-re, patentok is vannak, de gumiszalag nélkül. Azt a Gaál-nál vettem eredetit, olyan 3000-ért. Ha gondolod, a lécet megnézheted. Természetesen nem új, vannak rajta kisebb hibák, bár már régen volt a kezemben, majd előbányászom.
Hali, akkor en ideirom , hogy 16.00 Felvonulasi ter, vasarnap majus 14.
legyszives reagaljatok le, akinek van jobb otlete a helyszint/ idopontot illetoen az irjon nyugodt szivvel, nem ragaszkodom a fenti otlethez. Jo lenne ha elernenk a magikus 5-os reszveteli szamot :-)
Csak azért érdekes, mert kb 2 hete felhívtam a megadott számot, és az volt a válasz, hogy már elkelt... Árat nem lehetett kihúzni a tisztelt nepperből.
Ha gyári (Vebasto) tetőablakot akarsz, akkor az egész tetőt oszlopostól át kell vágni, és a bennük futó vízlevezető csöveket is elvezetni tovább, lefelé. Bontottam gyári tolótetős W115 Mercit, jól megnéztem, igen nagy munkának tűnik, szerintem ne vágj bele.
vasarnapi bevasarlas akkor kilove, majd megnezem en azt a boltot hetkozbe valamikor, tagsagival a farzsebembe, hatha talalok valami erdemes dolgot ott.
osztrakok akkor felejtosek.
visoznt a tetoablak:(, arra gondoltam, tetocsere az azert megis csak huzos volna, bar az ablakok szigeteleset ugyis ujra kene tenni. 1-2 helyen megjelenik pici viz esoben...szoval arra gondoltam, hogy akkor ezt a ragasztottat kivagnam a francba, es legalabb egy igenyes mukodokepest tenni a helyere, ha mar kivagtak a barbarok.
no de bovebben vasarnap beszeljunk.
hol-mikor?
nekem mind1. parkolo legyen, es esetleg a fovaros.