Sajnos nem nagyon volt időm képeket prezentálni arról, hogy Twelvetrees zsebében tényleg ott van a sodrófa. Görcs képei között azonban találtam pár ilyet:
58. kép - itt látható a legjobban 72. kép - itt is látszik egy kicsit Ezen kívül is van még, legfeljebb nem Görcs képei közt. :)
Amikor adják az isteni epizódot, akkor mentem le a képeket a tunerkártya szoftverével...ezért ha a címeket tartalmazó képernyőről lemaradok, nincs meg. Sajnos számomra rossz időpontban vetítik a sorozatot, épp a vonatindulás előtt, de azért megpróbálok résen lenni ezen a hétvégén is.
Foti, nagyon jó az oldalad! További kitartó lelkesedést kívánok hozzá!
Görcs, egy veszett lélek :)
Úgy vettem észre, hogy elég hiány van a neten a képekből. Szegényes technikámat bevetve megpróbáltam az utolsó részből pár képet feldobni. Sajnos tényleg vacak a legtöbb kép minősége, erről nem tehetek...de a semminél ez is több (inkább felraktam a vacakokat is). A honlap többi részét meg ne nagyon nézegessétek, mert nincs kész!
Szerintem egyebkent a 'fair shares'
problemajara mar Te is valaszoltal, meghozza az angol nyelvu szojatekkal.
(shares - reszveny, es Penelope13 meg egy masik jelentest is irt. )
James: Még egy kis pirítóst, méltóságos úr?
Őméltósága: Köszönöm, James. Poppy, ne könyökölj az asztalra, és húzd ki magad!
Poppy: Borzasztóan fáj a fejem, apa.
Őméltósága: A te hibád. Máskor feküdj le korábban.
Poppy: James, legyen olyan jó, és hozzon nekem egy aszpirint!
James: Igen, miss Poppy.
Cissy: A reggeli nem ugyanaz Teddy bácsi nélkül.
Őméltósága: James!
James: Uram?
Őméltósága: Mikor indult el ma reggel?
James: A Tiszteletreméltó Edward lekéste az omnibuszt. Mr. Stokes rendelt egy taxit, gondolom, odaért, mielőtt megszólalt a csengő.
Őméltósága: Akkor jó! Ragaszkodom hozzá, hogy a munkásokkal blokkoljon.
Lavender: Egy Meldrum blokkoljon?! Apád forogna a sírjában. Ha munkába állt volna, soha nem végez Etonban.
Poppy: Hol dolgozik Teddy a gyárban?
Őméltósága: Próbálom megmutatni neki, hogyan is működik. Egy napot töltött az ellenőrzésnél.
Cissy: Ennyi elég ?
Őméltósága: Több, mint elég. ... A részlegnek. Ezután az autógumi-öntő szekcióba akartam betenni. De nem kedveli a gumi szagát.
Levender: Ha nem szereti a gumi szagát, mit keres a Union Jack gumitársaságnál ?
Őméltósága: Az ő javát szolgálja. A cél, hogy elterelje a figyelmét a cselédlányokról.
Cissy: Gondolod, ez bejön ?
Őméltósága: Igen, reggel nyolc órától délután ötig. Persze, romba dönti az üzletet. A tegnapi termelés ötven százalékkal esett.
Poppy: Talán, mert óránként 2 pennyt levettél a munkások béréből ...
Őméltósága: Biztos nem azért ! (a tálalóhoz megy) De bárhogyis, 1 shilling, 4 pennyt kapnak óránként (komótosan szedeget mindenből) Nehéz idők járnak. (szed - szed - szed) Össze kell húzni a nadrágszíjjat. (szed) Nem, nem teljes mértékben Teddy hibája. A forrasztóműhelybe tették, a meleg elálmosította, és a gép felrobbant. Persze a gumi szétfröccsent és a munkások összeragadtak.
szóval, nálam így kezdődik be tudná valaki tenni az elejét Cím + párbeszédek Cissy - ig ?
Lady Agatha: Ralph olyan dühös rám, összetépte az összes hálóingemet. Nincs mit felvennem este!
Lord Meldrum /egy pillanat csönd után/: Mondja ezt még egyszer!
Lady Agatha /megjátszott csodálkozással/: Nincs mit felvennem este!
Lord Meldrum /őrjöngő szenvedéllyel/: Mondja még egyszer!!!
:-)
Be kellett vallanom önmagam előtt, hogy irigylem Agathát. :-(
Wágner úr ilyenkor már szokta gurítani a söröt.
(még ha magam részéről a teát és pepsi light-ot előnyben részesítem. )
ps. én marha elkezdtem a 8-at is szó szerint. 10. percnél tartok már csak 37 van hátra.
Majd helpet kérek, mert sajna kb a 2-3 perctől vettem, onnan van meg, hogy a reggelinél Teddy kalandjait ecsetelik. Majd jelentkezek pontos szöveggel, hogy honnan is kezdődik.
T. Wégé! Köszönöm, hogy megvilágítottad, miszerint nincs humorom. Megígérem, hogy e megállapításodat be fogom építeni az önértékelésembe. Már be is írtam a kis füzetembe, a többi érdekes adat mellé. (Tudtad, pl. hogy a fenyő másodpercenként 300000km-t tesz meg?)
A továbbiakban már inkább a 818-ra várnék válaszokat.