Keresés

Részletes keresés

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1199
ráadásul mostmár a "heti heteknek" :) is vége van, úgyhogy reagáljál lécci, hogy nyugodtan tugyak ma már aludni...
Előzmény: paulinamartinez (1198)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1198
ez már nekem is megfordult a fejemben...:) ami azt illeti, úgysincsen semmi esélyünk sem két valós nőcivel szemben....
na akkor bookshiekám, elfogadod e a békejobbot? talán kitart jövő hét végéig .....:)))). na jó ez vicc volt, remélem tovább is (márha belemész), és most télleg komolyan mondom (és csak a te kedvedért kiírom szép nagy piros betűkkel):
LÉCCI NE MENJÉL MÁR EL, JÓL VAGYUNK ITT EGYÜTT, NA!

legalább néha felpörgetjük az eseményeket :))))

csókollak,
lina

Előzmény: SunshineSally (1197)
SunshineSally Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1197
Bookshie, PMB, ugye ez most csak vicc, hogy itt torzsalkodtok BÉLA MIATT??????????????? NEMÁ!
Libertine Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1196
Kétszínű alak ez a Béla...egyszerre két nőt akar kielégíteni, de ez nem megy neki. PMB, ha jó szexet akarsz, akkor tudod kit kell megkeresned...

a libertine

Előzmény: különböző béla (1188)
Libertine Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1195
PMB, engem nem kell elrabolnod Bookshie-tól, mert csak plátói a kapcsolatunk. Szex csakis veled ;-)!!! Amúgy meg ne bántsátok egymást, de ilyet hülyeség írni.

gróf libertine

Előzmény: paulinamartinez (1194)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1194
csak egy valamit még. az előző hozzászólásomban a remélem olvasod és megsértődzs!!!!! felszólítást ismét nem kéne túl komolyan venni. remélem még nem késtem el a magyarázattal, de akkor most kiegészíteném azt a sort, a következővel:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: paulinamartinez (1193)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1193
Bookshie!
akkor ne köntörfalazzunk tovább....
remélem elolvasod és megsértődsz!!!!!!
ami kb-t illeti, nagyon sajnálom, hogy elloptam tőled a szerelmed. de mondtad, hogy lemondasz róla. akkor meg mit rinyálsz utána, csak ezt nem értem. nem én kértelek rá, hogy ilyet tegyél, mégis ezt érezted helyesnek, akkor edd is meg amit kifőztél. eddig megpróbáltam visszafogni magam, de nekem is van ám pofám! sőt még bőr is van rajta, hogy kimondjam, mit gondolok.
és igenis azt gondolom, hogy nálad nagyobb mártírjelenséget nehezen lehet találni. először lemondasz, aztán megsértődsz, ha mégsem veled van foglalkozva egy kicsikét, ezzel a figyelmet magadra irányítod és megint te vagy az imádott. és félre ne érts kérlek!!!! engem ez nem zavar!!!! te vagy az egyetlen, aki felháborodik, ha esetleg nem csak vele van foglalkozva. (jogosan állíthatod, hogy hasonlókat én is tettem, de nem hiszem, hogy azt bárki komolyan is vette. ha igen, attól elnézést kérek, én viccelni próbáltam. lehet, hogy nem jött be, de ez már mindegy. az biztos, hogy te nem viccelődésből játszottad a sértődött kisasszonyt)
ha legközelebb pedig valamivel meg akarsz bántani, hogy magamra vegyem a célzást, és ne más bűnhődjön a vétkeimért, akkor azt ott tedd, ahol tenni kell. ne a hátam mögött, ha megkérhetnélek rá.
na ennyi, részemről akár le is zárhatjuk a témát, persze, téged is megillet a szólás joga, mint bárki mást itten! remélem a végén elszívhatjuk a békepipát, s ha nem is úgy mint korábban, azért talán meg leszünk egymás mellett. nem hiszem, hogy emiatt bárkinek is le kéne lépnie innen, de ha te mégis ezt érzed a legjobb megoldásnak, hidd el sajnálni fogom. és ezt komolyan mondom. szerintem meg tudunk egyezni kultúrált emberek módjára. azt sem hiszem, hogy bárki/miről le kell mondanunk (egyikünknek sem!), szépen osztozkodhatnánk a jón....
ha te nevetségesnek tartod ezt az elképzelést, akkor kérlek szólj, hogy fogjam már be a pofám, és akkor nem koptatom fölöslegesen az ujjaimat. remélem nem így fog alakulni.....

ezzenel akkor ezt a témát bizonytalan időre lezárom. amíg a másik fél meg nem jelenik. remélem meg fog. akkor hát
üdvözlettel,
paulina

Előzmény: paulinamartinez (1192)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1192
asszem le kell húznom magam a wc-ben. ez van. sajnálom. ilyen rohat szemét önző és érzéketlen kis kurvát mint én, még nem hordott magán a föld. annyi baj legyen. nekem így is jó. akinek nem tetszik, ne álljon velem szóba. ennyi.
paulina

ui.:
csak azt nem értem, mért én voltam már megint a hibás. hiába, más szemében a szálkát is, magáéban pedig....én beláttam, ha tévedtem. ő nem tudja, ott abban a másik topikban. ezt most csak azért írtam, hogy innen se maradjon ki az enyhe kis hátbaszúrós célozgatás....talán ha egymás szemébe mondanánk könnyebb lenne. de ha ő így, akkor én szintúgy.

iceride Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1191
Bizonyos Béla!

Ha Bookshienak akkora szüksége lenne rám, tuti szólna!

Ice

Előzmény: különböző béla (1188)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1190
szerelmem!!!!
akkor jó éjt, jöjjenek a szebbnél szebb álmok.....csókollak

(kikapcs)

Előzmény: különböző béla (1189)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1189
Hmmm..minek alunni, mikó az álom már szebbet úccse hozhat?
Előzmény: paulinamartinez (1187)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1188
Ice, te ló! Bookshie-nak néhány órával ezelőtt nagy szüksége lett volna rád, te meg ilyenkor kuvikkolsz elő!!!
Előzmény: iceride (1184)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1187
akkor most jöhet a jóéjtcsók, a szoros öleléssel....csak akkor előbb ki kell kapcsolódnunk. akkor hát....
visszlát, reggel, szép hercegem :-*
a te linád
Előzmény: különböző béla (1186)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1186
Így ni, a lefolyót bedugom, biztos ami ziher. Nehogymá lefolyjál véletlenül. Ok, most te vagy az élet habos oldala, hableány, habzsolnálak, mer nem érdemlem meg! Béjvaccsollak, kimentelek, hálacsók, hálócsók, allócsók, ülőcsók, fekvőcsók, csókolom.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1185
persze kedvesem...a világért se mennék el nélküled! aztán bebújunk a pihe puha paplan alá, szorosan átöleljük egymást, jóéjtcsók, és aztán álombasimogatjuk egymást.....
Előzmény: különböző béla (1183)
iceride Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1184
Sziasztok!

Gyerekek, itt annyit po.. dumáltok, hogy meg se találom a Bookshie-t.

Ice

UI: Hajrá-hajrá PMB!(kötelesség)

különböző béla Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1183
Mehetek én is? Megmosom a hátad, meg amitcsakakarsz!
Előzmény: paulinamartinez (1181)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1182
Na jó, húzzuk fejünkre az álom gúnyáját...de ugye jó szorosan átölelsz?
Előzmény: paulinamartinez (1179)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1181
:))))))))))))))))
:(((((((((((((
ami igaz, az igaz...de nem lécelek le, ott maradok melletted, és együtt szundítunk....
te béla! írjá gyorsan szépeket nekem, addig gyorsan megyek pancsizni, és akkor még nyomok egy hatalmas jóéjtcsókot a ....-ra (?)
Előzmény: különböző béla (1180)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1180
Nem szeretem ezeket a nagy piros betűket! Közeli lelécelést sejtetnek.
Előzmény: paulinamartinez (1175)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1179
olyan jó veled béla! úgy szeretek hozzásbújni....mi lenne, ha így összebújva aludnánk egyet????
Előzmény: különböző béla (1177)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1178
már úgy értem, remélem nem mész
Előzmény: paulinamartinez (1176)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1177
Gyere szerlmem, bújj ide hozzám, már alig van két és fél óránk hátra...hogy röpül az idő...
Előzmény: paulinamartinez (1173)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1176
na azt elhiszem.....de úgy kifárasztottál, hogy már feküdni is alig bírok....:)
amúgy nem mész kamcsatkába? remélem....
Előzmény: különböző béla (1174)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1175
nálam épp most ütötte el a kettőt......:(
béla, drágám.........mondtam már????
SZERETLEK!!!!!
Előzmény: különböző béla (1172)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1174
Maradj, és holnapig folyamatosan kellemes perceid lesznek...
Előzmény: Shalina (1171)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1173
sajnos shalina én nem tudok neked/rólad szépeket írni, ne feledd, hogy én érzéketlen vagyok!!!! :))))))
Előzmény: Shalina (1171)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1172
OK pm, nálam féltizenkettő van !
Előzmény: paulinamartinez (1168)
Shalina Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1171
Na most már tényleg goodnite, most mindenki gyorsan írjon nagyon szépeket rólam és nekem, hogy holnap, amikor ide keveredek, kellemes percekkel vághassak neki az olvasásnak!
Előzmény: Shalina (1167)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1170
gyúrhatnál másra is, nem csak nyelvre :)))
Előzmény: különböző béla (1169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!